Hallo! Ik ben Kirsten. Mensen laten gloeien en groeien, da’s mijn missie. En dat doe ik als loopbaanbegeleider. Van opleiding ben ik sociaal werker, toen al een bewuste keuze vanuit mijn passie voor mensen. Sinds ik afstudeerde, werkte ik in de sociale sector als o.a. vormingswerker, arbeidstrajectbegeleider en HR-verantwoordelijke. Het gaf me de gelegenheid om mensen in diverse contexten te leren kennen én te coachen: in het vrijwilligerswerk, op de werkvloer of in hun zoektocht naar werk. Ik werd een fervent voorstander van de waarderende benadering: geen focus op problemen, maar een focus op mogelijkheden! En ik leerde in iedere mens mogelijkheden ontdekken (ook wanneer anderen die niet meer zagen). Deze ervaring zet ik in tijdens de loopbaangesprekken.

Talent zit in elk van ons. Dat talent ontdekken én activeren, daar gaan we samen voor. Want, je hebt altijd een keuze – niet in de dingen die je overkomen, maar wel in hoe je er op reageert. Wanneer je je bewust bent van jezelf, kan je kiezen om te handelen vanuit je hart. En dat is geen overbodige luxe in een maatschappij waar work-life balance en burn-out standaardtaal zijn geworden. Als mama van 3 + 1 heb ik aan den lijve ondervonden dat je keuzes moét maken want dat ‘alles’ geen optie is. We worden niet geboren als Superwoman. Na een eigen zoektocht naar mijn talenten, naar wat me energie geeft én naar wat ik niet (meer) wil, heb ik de keuze gemaakt om als freelance coach en trainer aan de slag te gaan.

Ik ga voor down-to-earth coaching die vertrekt vanuit jouw dagelijkse praktijk. We gaan samen op zoek naar waar jij goed in bent én plezier uit haalt. We creëren en positief toekomstbeeld en maken een concreet stappenplan dat je aanzet tot actie in het hier en nu. Zo ga je gloeien én groeien!

Kirsten

Kirsten

kirsten@makemefly.be
+32 486 36 09 87
Hollestraat 32 – 3020 Veltem-Beisem

Nicole Somers

Goed laten nadenken over wat ik wel en niet wil

Kirsten is een persoon met een open blik en ze kan goed luisteren. Ze pikte in op dingen die ik nodig had en soms zag zij dingen die ik niet zag of waar ik vaak niet aan dacht. Doorheen deze acht maanden heb ik het zwaar gehad op mijn werk en het werken (en vechten) tegen de burn-out. De coaching van Kirsten heeft me geholpen en het heeft me vooral eens goed laten nadenken over wat ik wel en niet wil.

Melody Van Ophem

Snelle begeleiding

Jullie zijn snel en bieden begeleiding volgens de regio waarin je woont dus je kan steeds voor een coach kiezen dichtbij huis. Alles kan via website worden aangevraagd en jullie reageren en regelen alles meteen. Twijfel je over je sterktes en wil je meer weten over je eigen waarden en drijfveren los van je huidige werksituatie en je evaluaties ter plekke dan is loopbaancoaching echt een aanrader. Mij heeft het me doen beseffen hoe belangrijk het wel is om vast te houden aan je eigen persoon.

Pin It on Pinterest