Katty Vanmarsenille

Katty Vanmarsenille

Coach

katty@makemefly.be

Leon Schreursvest 47 – 3001 Heverlee

Ossenwegstraat 9 – 3440 Zoutleeuw

+ 32 479 55 34 66‬

Hallo, ik ben Katty.

Ik ben psychologe en loopbaancoach.

Mijn ervaring is breed: individuele begeleiding, het begeleiden van groepsprocessen, en training geven in o.m. communicatievaardigheden, alles in thematisch uiteenlopende organisaties … Ik heb het altijd graag gedaan, en doe het nog steeds enorm graag! Ik ben reeds lange tijd geboeid door (en ben al lang bezig met) persoonlijke groei en ontwikkeling van mensen.

Als gecertificeerd oplossingsgericht loopbaancoach help ik mensen hun juiste professionele weg te vinden door stil te staan bij zichzelf, hun waarden, dromen en talenten. Die (her)ontdekken stelt mensen namelijk in staat meer bewuste keuzes te maken, en daar vervolgens energie uit te halen. 

Ik geloof sterk in een oplossingsgerichte aanpak. In plaats van te graven in problemen – waardoor ze alleen maar groter lijken te worden – focus ik liever op de kracht in jou om tot een oplossing te komen. Door gesprekken en reflectieopdrachten gaan we samen op zoek naar stapjes die kunnen gezet worden naar jouw professionele doel en geluk. En dat doe ik met veel goesting!

Groetjes,

Katty

Wat vind je bij mij: een positieve ingesteldheid, een warme no-nonsense-stijl en een flinke dosis humor.

Ik kijk uit naar onze kennismaking. Tot binnenkort!

Katty

Katty’s expertise:

Dit zeggen klanten over Katty:

Het was een kort en krachtig traject. Juist wat ik nodig had. Dankjewel Katty!
– Tina – 
De loopbaancoaching heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik had nooit gedacht dat ik zoveel inzichten zou krijgen en mezelf zoveel beter zou leren kennen. De opdrachten en de interpretatie ervan door Katty hebben me daarbij geholpen. Bovendien weet ik nu ook heel goed welke waarden belangrijk voor me zijn in een job en wat me gelukkig maakt.
– Siemon – 
Doordat ik deze loopbaanbegeleiding heb gevolgd, heb ik een betere kijk gekregen op mezelf. Ik vond de moed om mijn huidige werkplek te verlaten en te streven naar geluk. Blijven werken op je job – gewoon omdat het je job is – is een valkuil waar ik niet meer wil intrappen. Vanaf nu doe ik wat er nodig is om geluk te vinden in een nieuwe job!
– Nicky – 
Ik voelde een echte klik met Katty! Zij is een coach met veel kennis en ervaring en ik waardeerde haar open communicatie. De loopbaanbegeleiding gaf me een beter zicht op mijn mogelijkheden en mijn loopbaan.
– Carmen – 
Katty makes you fly! Ze is empatisch en professioneel, en de oplossingen en aangereikte inzichten hebben me echt goed geholpen om weer een helder beeld te krijgen van mijn loopbaanperspectieven.
– Jurgen – 
De gesprekken met Katty hielpen me om mijn gedachten te kristalliseren. Ze stelde de goede vragen op het juiste moment. Ik voelde veel vertrouwen en durfde daardoor veel te delen. Dat zorgde voor fantastische gesprekken!
– Ellen – 
Als je met enige twijfel zit over je loopbaan zou ik dit zeker en vast aanraden omdat het me in die aantal sessies duidelijk geworden is welke richting ik uit wil. Katty is sympathiek en enorm motiverend. Ik leerde veel uit de info en tips die ze me gaf.
– Stijn – 
Katty stelt je op je gemak, is heel luistervaardig, kan goed naar de essentie kijken en speelt heel goed in op je vraag en noden. Ik heb veel bijgeleerd over mezelf.
– Liese – 

Pin It on Pinterest