Hilde Smets

Hilde Smets

Coach

hilde@makemefly.be

Zavelstraat 14 – 3010 Kessel-Lo

+32 474 90 17 38

Hallo, mijn naam is Hilde.

Als burgerlijk ingenieur met ook een doctoraat op zak heb ik veel jaren ervaring in verschillende managementfuncties voornamelijk in IT bedrijven (van startup tot grote internationale bedrijven) en de financiële sector.

Sinds 2015 werk ik als freelance interim manager, consultant en coach. Als alleenstaande moeder van 2 kinderen – intussen twintigers – heb ik zelf ondervonden dat het combineren van een carrière met een gezin niet altijd evident is.

In mijn loopbaan ben ik zelf heel wat obstakels tegengekomen. Door de jaren heen ging ik me meer en meer interesseren in het begeleiden van mensen in een bedrijfscontext. Ik volgde de opleidingen NLP practitioner en NLP master (Heart Systems) evenals de ICF gecertifieerde coaching opleidingen (root en grow) bij The Coaching Square.

In mijn gesprekken ben ik oprecht nieuwsgierig naar jouw vragen en situatie. We gaan op zoek naar je doelen en staan stil bij je talenten en waarden die je zullen ondersteunen om je doel te bereiken. In volle verbinding gaan we samen op pad naar jouw professionele groei. Authenticiteit, integriteit en pragmatisme zijn hierbij mijn sleutelwoorden.

Ik genoot zelf in het verleden loopbaanbegeleiding en outplacement, en had daarbij betere en minder goede ervaringen. De gepersonaliseerde aanpak en een boek met de sprekende naam GOESTING! maken dat ik graag als freelance coach voor Make me Fly! werk.

Groetjes,

Hilde

Ik ben er ook van overtuigd dat elke keuze op dat moment de juiste is en steeds een kans tot verdere groei in zich draagt.

Hilde

Hilde’s expertise:

  • Associate Certified Coach (International Coaching Federation) (2018)
  • Prosci® (ADKAR) certified change manager (The people side of change) (2017)
  • Insights® Discovery licensed practitioner (2017)
  • NLP Master Practitioner (2011)
  • Doctor in de Toegepaste Wetenschappen (1995)
  • Burgerlijk ingenieur (1988)
  • Opleiding professioneel coach ROOT & GROW (The Coaching Square) (2015-2016)

Dit zeggen klanten over Hilde:

Het was een hele boeiende ervaring om tijdens de coaching door Hilde intensief met mijn loopbaan bezig te zijn. Het heeft mijn focus weer gebracht op wat voor mij belangrijk is in mijn werk en loopbaan. Mama worden heeft mijn prioriteiten veranderd. De loopbaanbegeleiding bij Make me Fly!, waarbij je expliciet de tijd neemt om te denken over je loopbaan, heeft mij veel duidelijkheid verschaft.
– Karolien – 
Het was heel goed om even stil te staan bij de vraag ‘is mijn huidige job diegene die ik tot het einde van mijn carrière wil blijven doen?’. De loopbaancoaching bij Hilde was een ontdekkingsreid van mijn kwaliteiten en valkuilen. Ik kwam mezelf regelmatig eens tegen tijdens de sessies, maar leerde ook echt hoe ik met mijn valkuilen aan de slag kan!
– Jessy – 
Hilde heeft me inzicht geboden in wat ik op korte en op lange termijn professioneel wil doen. Ze hielp me definiëren welke jobs ik wel of niet wou doen. De samenwerking met haar was zeer aangenaam en heel persoonlijk!
– Christian – 

Pin It on Pinterest