Hallo, ik ben Els Deboutte.

Ik ben coach, trainer en mede-oprichter van Make me Fly!. In 1992 startte ik mijn loopbaan na mijn studies Master in de Psychologie met toch wel wat horten en stoten. Zoals elke starter heb ik mijn weg moeten vinden in het professionele leven. Ik werkte en leerde in Rekrutering en Selectie, Training, Consultancy en HR bij bedrijven met mooie reputatie zoals de NMBS, PriceWaterhouseCoopers, DuPont de Nemours en Imec. En toch bleef het professioneel knagen: ik wou meer zingeving in mijn werk, iets kunnen veranderen voor mensen die daar vragende partij voor waren. Ik schoolde me bij tot coach en blijf me vandaag ook bijscholen in allerlei coach- en begeleidingstechnieken die gebruik maken van positieve psychologie, zoals o.a. Solutions Focus of Oplossingsgericht Werken

Coachen en trainen zijn en blijven mijn passie. Make me Fly! is in 2009 gestart vanuit mijn (en later onze) wens en droom om mensen en organisaties professioneel als trainer en coach bij te staan bij 4 soorten vragen: loopbaanvragen, levensvragen, leiderschapsvragen en knopen in de samenwerking. Intussen mag ik samen met mijn collega Rilla Lysens ook al mijn ervaring uit de voorbije 25+ jaar doorgeven aan kandidaat-coaches, leidinggevenden en onze eigen teamleden. 

In de rest van mijn leven ben ik een bezige bij, omdat ik stiekem alles wil leren in mijn leven (hoewel ik weet dat dat niet zal lukken). Ik ben mama van 2 zonen, getrouwd, ik beoefen yoga en karate, geniet van een lekker etentje en hou van stilte in de natuur. Samen met mijn man Marc baat ik ook onze wijn- en theebar Terroir uit in Leuven. 

Tot snel, Els

“It’s not the next job, it’s where you’re going.” (Alan C Kay)

Els Deboutte

Els Deboutte

Vennoot, coach & trainer

+32 477 56 62 94
Brusselsestraat 190 – 3000 Leuven

els@makemefly.be 

Wil je alvast wat snuffelen? Ik stel massa’s tips en inzichten ter beschikking in mijn boek GOESTING! Opnieuw plezier vinden in je werk én je leven, de gratis ‘cheat sheet’ “Zo maak je een TOP CV” of het gratis e-book “bye bye burn-out”.

Els

Mijn credentials:

  • Live the Connection Coach (Live The Connection, kernmodule, 2020)
  • Theesommelier (Thee Academie Vlaanderen, 2020)
  • Geaccrediteerd Insights Discovery™ Professional (2017)
  • Oplossingsgericht Coachen, Solutions Focus at Work (Il Faro, 2010)
  • Leergang Professioneel Coachen (School for Coaching and Leadership, 2011)
  • Geregistreerd psycholoog (mijn erkenningsnummer is 702104294)
  • Master in de Psychologie (VUB, 1992), Master in de Muziek met Pedagogisch diploma (LUCA School of Arts, 1998)
  • Auteur van “Geef je carrière weer Vleugels!” (Kluwer, 2013) en “GOESTING! Opnieuw plezier krijgen in je werk én je leven” (2016)

Wat klanten vertellen over Els

Als ik terugkijk naar mijn traject bij Els blijft het me verbazen hoe snel ik de overgang maakte van oververmoeid zijn, niet geloven in mezelf en niet weten welke richting ik uit moet, naar meer zelfvertrouwen (‘Yes, I can!’), meer mentale energie en ACTIE. Els, bedankt om mij te coachen in het durven maken van keuzes voor niemand anders dan mezelf. Make me Fly! was exact wat ik nodig had.
– Lucia – 

Wat klanten vertellen over Els

Els hield mee een spiegel voor, maar bracht ook inzicht in de automatismen die ik doorheen de jaren zelf had geïnstalleerd. Ze heeft inzicht en mensenkennis en begreep me direct. Ze heeft het talent om zich in te leven, zonder te oordelen.
– Britt – 

Wat klanten vertellen over Els

De aanpak van Make me Fly! is persoonlijk en op maat, wat garant staat voor een effectief resultaat met bruikbare handvaten voor de toekomst. Els wees me opnieuw de weg naar mijn talenten en energiebronnen, en confronteerde me met mijn stressoren. Na de sessies heb ik alle touwtjes opnieuw in handen om die belangrijke werk-privébalans in evenwicht te houden.
– Bieke – 

Wat klanten vertellen over Els

Els is uitermate geschikt als coach voor mensen die met een ondernemersidee zitten en dat kleine duwtje in de rug nodig hebben. “Wat is het ergste dat er kan gebeuren?” Ik zal die zin nooit vergeten. De wijze woorden van Els leiden me wel vaker doorheen dilemma’s. Dankzij de loopbaanbegeleiding heb ik nu een toffe, uitdagende job gevonden, een eigen zaak ik bijberoep uit de grond gestampt en neem ik uitdagingen met veel meer goesting aan.
– Kevin – 

Wat klanten vertellen over Els

De loopbaanbegeleiding bij Make me Fly! blijkt altijd nuttig. Al is het maar om in actie te schieten en te weten wat je kan ondernemen of in welke richting je kan kijken. Heel nuttig om inzicht te krijgen in jezelf, al dan niet met de focus op de job die bij je past.

– Lise Reyners – 

Pin It on Pinterest