Eefje Noppen

Eefje Noppen

Coach

eefje@makemefly.be

Vredestraat 6 – 3500 Hasselt 

+32 472 10 13 92

Hi, ik ben Eefje.

Sinds ik 12 jaar was had ik een duidelijk doel voor ogen: psycholoog worden. Gaandeweg nam de wetenschapper in mij het over en koos ik voor de studie Neuropsychologie. Ik ben gefascineerd door het gedrag van mensen. Het zijn  de mechanismen die aan de basis liggen van menselijk gedrag die mij enorm aanspreken.. Dit maakt dat het zoeken naar verklaringen maar vooral naar oplossingen mijn tweede natuur is.

Met de woorden van Albert Einstein in het achterhoofd: “success comes from curiosity, perseverance, concentration and self criticism” wou ik na een aantal jaar als psycholoog graag mijn horizonten verruimen. Mijn carrière leidde mij van psychologie naar de HR en uiteindelijk naar mijn eigen bedrijf. Ik zag het combineren van mijn ervaringen en deze te delen met anderen als een volgende logische stap. En dit bracht mij tot het coachvak.

Ik geloof heel sterk in de kracht van mensen, zelfs als ze dit tijdelijk zelf niet meer zien. Hoe doe ik dat? Altijd zonder oordelend of veroordelend te zijn maar met een gezonde dosis humor, positiviteit, empathie en enthousiasme.

groetjes,

Eefje

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.” – Pipi Langkous

Mensen vergeten soms dat ze veel meer kunnen dan ze denken. Ik breng dan ook graag, samen met jou, je sterktes naar voren om hiermee tot oplossingen te komen. Durf dromen, durf te springen!

Eefje

Eefje’s expertise:

  • 2013: Master of Science in Neuropsychology.
  • Studie Positive Psychology in chronische pijnpatiënten.
  • Als psycholoog ervaring binnen psychotherapie en testing in de zorg (geheugenproblemen, Niet aangeboren hersenletsel, gedragsproblematiek, personen met een beperking).
  • In de HR ervaring binnen recruitment, HR consultancy, assessment.
  • Vorming Enneagrammen.
  • Vorming Duplomethodiek.
  • 2019 Bootcamp Make me Fly! tot gecertificeerd coach.

Dit zeggen klanten over Eefje:

Eefje schudde me wakker op de meest zachte manier.
– Katleen – 

Pin It on Pinterest