Annemie Voorspoels

Annemie Voorspoels

Loopbaancoach

annemie@makemefly.be

Lange Pastoorstraat 59 – 3600 Berchem

Ijzerlaan 52 – 2500 Lier

+32 497 37 80 59

Hi, ik ben Annemie, loopbaancoach bij Make me Fly!

Je kan bij mij terecht voor loopbaanbegeleiding in Berchem of Lier.

Ik zou mezelf omschrijven als een gepassioneerde communicator. 10 jaar lang gaf ik les in het bijzonder onderwijs. Gedurende die tijd vond ik het meest uitdagende aspect aan mijn job het in contact gaan met de leerlingen, de ouders en de collega’s. Ik stelde mij toen de vraag: ‘hoe kom je tot echt contact en hoe vermijd je misverstanden?’. Twaalf jaar geleden besloot ik me hierin te verdiepen. Ik volgde diverse opleidingen rond communicatie, coaching, leidinggeven en rond omgaan met persoonlijkheidsverschillen (MBTI). Sindsdien ben ik als freelancer verbonden aan organisaties in zowel de profit als de non-profit sector.

Ik geef opleidingen en begeleid mensen in allerhande thema’s: resultaatgericht en coachend leidinggeven, MBTI, participatief werken met mensen, assertiviteit, vergaderen en onderhandelen, time management, loopbaanontwikkeling. Maar het allerliefst ga ik aan de slag met jouw vraag.

Ik heb zelf ervaren dat je als mens continu verandering doormaakt. Net zoals jij groeit, doen ook organisaties dat. Het is dan ook goed om je blik open te houden en op tijd eens te checken of je nog wel in de gewenste richting aan het groeien bent. Daar help ik jou graag bij. Mijn ervaring als trainer leerde mij dat heel wat misverstanden op te lossen zijn door helder en eerlijk te praten met elkaar. Het is die communicatie die mijn stijl van coachen typeert. Ik vind het fantastisch om mensen te mogen begeleiden in dit proces van zelfontdekking en kijk er naar uit om met jou aan de slag te gaan!

groetjes,

Annemie

PS. Hier kan je lezen wat mijn klanten over me vertellen.

Erkend loopbaancentrum

Make me Fly! is een erkend loopbaancentrum. Door gebruik te maken van de VDAB-loopbaancheque betaal je zelf maar een klein deel van de begeleiding.

We zijn een team van genereuze professionals. Onze aanpak is individueelvernieuwend en altijd op maatBij ons ben je geen nummer.

Je vindt ons in alle Vlaamse provincies, in Brussel en online. We starten elk begeleidingstraject met een gratis telefonisch infomoment

Twijfel je soms aan je huidige job? Blijven of weggaan? Of weet je het wél: je wil iets anders!

Frustratie is de motor tot verandering!! Het kan alleszins geen kwaad om eens stil te staan, te onderzoeken: wat werkt er wel en wat niet voor jou?

En in dat proces wil ik je heel graag begeleiden!

Annemie

Annemie’s expertise:

  • Trainer in allerhande thema’s: resultaatgericht en coachend leidinggeven, MBTI, participatief werken met mensen, assertiviteit, vergaderen en onderhandelen, time management, loopbaanontwikkeling.
  • 10 jaar ervaring in het buitengewoon onderwijs
  • 2018: Oplossingsgericht coachen (Il Faro)
  • 2013-2014: ROOT-opleiding (coaching square)
  • 2008-2009: Voortgezette Training Leidinggeven (Instituut voor Communicatie)
  • 2007: MBTI® (Meyers Briggs Type Indicator) Step I Kwalificatietraining, OPP, België

Dit zeggen klanten over Annemie:

Het enthousiasme van Annemie werkt aanstekelijk. Ze zet je aan het denken, waardoor je zicht krijgt op wat nu echt belangrijk voor je is.
– Elke – 
Ik was heel tevreden over de persoonlijke aanpak van Annemie. Ik kreeg écht advies op maat! Annemie heeft me heel wat goede tips gegeven waar ik mee aan de slag kon op het werk.
– Tina – 

Pin It on Pinterest