Proeverijen voor bedrijven

GRATIS inspiratie-trainingen exclusief voor HR- of opleidingsverantwoordelijken, talent-verantwoordelijken, bedrijfsleiders

 

Wat kan jij doen om het werkgeluk van je medewerkers te maximaliseren?
Hoe creëer je een ecosysteem waarin iedere medewerker tot zijn of haar recht kan komen?
Welke rol speelt de leidinggevende? HR? De medewerker zelf? 

Tijdens deze sessies van telkens een halve dag, laten we je proeven van 2 hefbomen die in onze praktijk bijzonder nuttig zijn gebleken. De sessies zijn gratis, wel inschrijven zodat we je verwachten. 
(We rekenen enkel je lunch aan. Max 2 deelnemers per bedrijf) 

Sessies op 24 maart 2020

Voormiddag: “Focus- en energiemanagement”

time management is dood, zeggen sommigen. Focus daarentegen, is actueler dan ooit. Want niet alleen focus in je werk, maar ook in je prioriteiten bepaalt hoeveel werk je verzet krijgt en hoe fijn je je daarbij voelt. Hoe stel je je prioriteiten in je werk? Hoe doe je dat in functie van je eigen brein- en bioritme en dat van je omgeving? Tijdens deze sessie geven we je basics mee die iedereen zichzelf kan aanleren.

Namiddag: “Liever wat assertiever”

Wat is de basis van assertief reageren? Hoe kan je zowel assertief als verbindend communiceren? Wat betekent ‘grenzen trekken’ zonder de connectie op te blazen? In deze sessie leren we je enkele assertieve technieken, alsook basisprincipes en ‘grondrechten’.

Sessies op 29 september 2020

“Voormiddag: Oplossingsgericht samenwerken”

Geef je team de ‘tools’ om zichzelf los te denken! Tijdens deze sessie ontdek je hoe de blik richten op het gewenste opties opentrekt naar de weg daar naartoe, hoe je met kleine stappen reuzesprongen kan maken en hoe je je team kan aanleveren zichzelf te redden, ook als de toestand hopeloos lijkt.

 

Het Insights Discovery™-model is prachtig in zijn eenvoud en krachtig in gebruik. Het laat toe om elk gedrag en elke vaardigheid naar waarde te schatten, waardoor alle teamleden worden aangesproken op waar ze sterk in zijn. Want complementaire teams en zelfbewuste medewerkers en leidinggevenden, zijn sterke teams en vormen sterke ‘future-proof’ organisaties.

 

De sessies zijn gratis, inschrijven is wel vereist! 

 

Pin It on Pinterest