Tess Carleer

Tess Carleer

Coach

tess@makemefly.be

Sint-Pauluspad 7 – 2820 Bonheiden

+32 474 73 73 71

 

Hey, ik ben Tess,

een gedreven, intuïtieve coach, mama van Vins en Twan, wederhelft van Tom (en door anderen bestempeld als de roze bril in onze relatie).

Enthousiasteling die graag nieuwe avonturen induikt (en daarbij soms wat geremd mag worden om niet teveel hooi op het vork te nemen).

Opgeleid als logopediste-audiologe ben ik doorheen mijn eigen loopbaan op verschillende plekken terecht gekomen. Ik heb van vanalles mogen proeven. Van audiologe bij Lapperre, zelfstandige in de familiezaak van mijn moeder, Salescoach en leidinggevende bij Telecomspeler Telenet. Het begeleiden, coachen en motiveren van mensen is mijn passie, alsook de rode draad binnen mijn carriere.

Met nu 15 jaar ervaring in mijn rugzak ben ik coach. Hiermee wil ik de wegwijzer zijn voor mensen die strugglen in de zoektocht naar meer jobgeluk. Ik spreek uit ondervinding als ik zeg dat dit een heuse tocht kan zijn.

De basis van mijn coachingtrajecten bestaat uit down-to-earth-heid, respect voor ieders eigenheid, sensitiviteit als kracht, liever out als in the box, overgoten met de nodige dosis humor en zorgzaamheid!

Groetjes,

Tess

“Everybody is a genius. But if you judge a fish by it’s ability to climb a tree it will live it’s whole life believing it is stupid.” – Albert Einstein

Wil je je verder ontwikkelen in je huidige job? Wil je zondag uitkijken om maandag terug te starten? Wil je leren hoe je als sensitief persoon kan groeien in leiding geven? Voel je die switch voor de deur staan?

Ik kijk heel graag met je mee op jouw tempo. See me as your co-pilote ?

Tess

Tess’ expertise:

 • 2021 Masterclass ‘coachen op loopbaanvragen’ – Make Me Fly!
 • 2020 Integrale coach –Centrum Open Mind
 • 2019 Kindercoach – Magie Van Kindercoaching
 • 2019 Kinderen begeleiden met Faalangst –Centrum Tea Adema
 • 2018 Resilience –The Tipping Point
 • 2018 Moeilijke gesprekken–The Tipping Point
 • 2018 Leadership Program –KoruHR
 • 2017 Genuine Leadership Program –Cameleon
 • 2017 Ja of ja –De strategie van het geluk –Imboorling
 • 2016 Coachen en leiden – Cevora
 • 2015 Emotioneel Intelligent omgaan met jezelf en anderen –People in Motion
 • 2014 Optimaal communiceren voor een vlotte samenwerking -Triangis
 • 2013 Insights – Triangis
 • 2011 Master in Results–Carl Van de Velde Trainingsinstituut

Dit zeggen klanten over Tess:

Tess is vrolijk en enthousiast en zet dingen in beweging. Ze is gepassioneerd, gedreven en geeft veel van zichzelf.

– Anja – 

Hoe Tess altijd het beste in de mensen ziet en naar boven brengt, dat is hartverwarmend en zoooo inspirerend.
Het is een cadeau om met haar samen te werken.

– Carolien – 

Soms dacht ik eens even “oei wat vraagt ze me nu?”, maar dat was dus blijkbaar het moment dat ik mijn comfortzone verliet en groeide 🙂 Dankje Tess!

– Karl – 

Ik stond eerst niet open voor begeleiding maar ik ben blij dat ik me laten overhalen heb want kijk nu veel ruimer en positiever naar de toekomst. Dank hiervoor. Soms heb je iemand nodig met kennis van zaken die je op weg helpt. Tess heeft het talent om mezelf luidop te doen denken zodat ikzelf en niet anderen zeggen wat ik wil of naartoe wil. Ik had de indruk dat Tess soms mijn gedachten kon lezen en de zaken kon verwoorden waar ik geen woorden voor kon vinden. Ik heb geleerd om mijn negatief denken op tijd een halt toe te roepen en te focussen naar de toekomst en na te denken over wat nodig is om mijn droom(job) waar te maken. Ik bekijk veel zaken op het werk nu met een ruimere blik wat mij meer rust geeft.

– Johan – 

Pin It on Pinterest