Evelien Deschuytter

Evelien Deschuytter

Coach & trainer

evelien@makemefly.be

Heurnestraat 424 – 9700 Oudenaarde

+32 473 99 03 42

Hi, ik ben Evelien.

Ik ben verbonden aan Make me Fly! als trainer. Ik ben getrouwd en mama van 2 kinderen. In mijn professioneel leven heb ik zelf ook een boeiend leertraject meegemaakt. Ik startte mijn carrière in marketing & project management. 10 jaar geleden besloot ik, na een eigen zoektocht naar meer werkgeluk, dat het tijd was om te gaan doen wat ik écht graag doe én waar ik van nature sterk in ben: mensen begeleiden via training en coaching. Ik richtte mijn eigen bedrijf op en startte als trainer in de automobielsector. Nog steeds werk ik in deze sector met hart en ziel. Maar ook in andere sectoren merk ik dat ik als coach en trainer echt een verschil kan maken. Mijn ervaring om te werken met alle lagen in organisaties, maakt me een flexibele, down to earth coach, met een brede visie op de werking van organisaties. Vanuit die jarenlange ervaring met teams, leidinggevenden en de ‘werkvloer’ ben ik begeesterd door het menselijk potentieel. Mensen zijn voor mij de kern van de organisatie, hèt belangrijkste potentieel. Mijn passie is dan ook om mensen optimaal te laten floreren, zowel op en naast hun werk.

Ik ben een enthousiaste, nieuwsgierige, doorzettende motivator. Tijdens onze sessies laat ik jou anders naar de dingen kijken, spiegel en herkader ik jouw realiteit zodat jij meer verdieping en inzicht kan vinden. Ik werk op maat van je talenten, je drijfveren, je waarden en jouw tempo.
Ik zoek samen met jou uit hoe je loopbaan meer in lijn kan liggen met wie je bent en met wat je belangrijk vindt in het leven. Wat betekent het voor jou om gelukkig(er) te worden in je werk en hoe pak je dit concreet aan, hoe verhoudt je werk zich ten opzichte van je privé-leven, hoe zorg je ervoor dat beiden in balans zijn?

Ik ben een fervent beoefenaar van oplossingsgerichte coaching. Mijn enthousiasme en positivisme zijn aanstekelijk. Als trainer ben ik dan ook een heel nuchtere en pragmatische denker.

groetjes,

Evelien

Wat vind je nog bij mij: een meedenkende katalysator, een positieve ingesteldheid, een warme no-nonsense-stijl en een flinke dosis humor!

Kom eens kennismaken.

Evelien

Eveliens expertise:

 • Gediplomeerd coach bij Make me Fly!
 • Ervaringen
  • Softskill-  en niet technische trainingen
  • People management, leiderschap
  • Intervisies en audits
 • Samenwerking en leiderschap binnen teams
 • Klantgericht denken en handelen
 • Ik werkte in een vorig leven voor oa Beaulieu, IVC en YKK
 • Diploma Communicatiemanagement, vertaler-tolk en marketing

Dit zeggen klanten over Evelien:

Eveliens coachings zijn enorm opbouwend en zijn voor ieder een verrijking van de inzichten over zichzelf en anderen. Een must voor elke persoon. Ik kan haar alleen maar aanraden!
– Katrin –
Haar aanpak deed me inzien dat de verandering begint bij jezelf. Ik vond het met Evelien telkens inspirerende ontmoetingen.
– Sandra –

Pin It on Pinterest