Dina Verbruggen

Dina Verbruggen

Coach

dina@makemefly.be

Regentiestraat 80 – 9473 Welle (Denderleeuw)

+32 477 56 38 85

Hey, ik ben Dina.

In 1998 studeerde ik af als psychiatrisch verpleegkundige. Nadien volgde ik een aanvullende opleiding aan het Hoger instituut voor gezinswetenschappen. Tijdens mijn jarenlange carrière in de verslavingssector coachte ik zowel cliënten als medewerkers. Als leidinggevende heb ik een ruime ervaring met personeelsvraagstukken, selectiegesprekken, medewerkers die tijdelijk in een dipje zitten of een andere wending willen geven aan hun job.

In 2015 startte ik het postgraduaat inspirerend coachen. Vanaf het begin was ik gebeten door de materie. Ik ontdekte dat doelgerichtheid en toekomstgerichtheid de sleutelwoorden zijn tot verandering, goesting en succes. Met welk thema iemand binnenkomt: er is altijd een doel, er is altijd iets van toekomstgerichtheid.

Als persoon sta ik met mijn voeten op de grond én durf ik te dromen. Dromen……op weg naar morgen.

Als coach daag ik jou uit en begeleid ik je in jouw eigen leerproces.  We gaan samen op zoek naar jouw krachten, talenten en competenties. Samen top in jouw job!

Ik kijk er alvast naar uit om jou te ontmoeten!

Groetjes,

Dina

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.” – Eleanor Roosevelt

Klaar voor dé stap naar jouw toekomst? Ik help je graag!

Dina

Dina’s expertise:

  • Loopbaanbegeleiding, Inspi Rei te Melle (2018)
  • Train the trainer inspirerend coachen (2017 – 2018)
  • Basis- en vervolgmodule postgraduaat inspirerend coachen, Artevelde Hogeschool te Gent (2015 en 2017)
  • Gegradueerde in gezinswetenschappen, Hoger instituut voor gezinswetenschappen te Brussel (2004)
  • Diploma psychiatrische verpleegkunde, Instituut voor verpleegkunde Guislain te Gent (1998)
  • Specifieke kortdurende opleidingen: suïcidepreventie (2018) – groep als begeleidingscontext (2014) – veranderingsmanagement (2013) – training in Life Space Crisis Intervention (2013) – initiatie in systeemtheoretisch denken (2012) – competentieontwikkeling (2012) – van collega naar leidinggevende (2010) – agressiehantering (2009) – motiverende gesprekstechnieken (2009)

Dit zeggen klanten over Dina:

Dina werkt op een heel laagdrempelige manier. Ze neemt je mee en laat je rustig je verhaal doen en luistert zonder te oordelen. Ze duwt je niet in een bepaalde richting. De ongedwongen en ontspannen sfeer waarin Dina haar coachende rol vervult, schept een onderlinge band waarbij het zelfvertrouwen in eigen kunnen toeneemt. Door krachtgericht te handelen en  je kwaliteiten te benoemen ontdek je meer mogelijkheden en inzichten in je zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Stap voor stap ontrafelden we samen de knoop waarin ik verstrengeld was en bepaalde ik zelf de richting die ik wil uitgaan.

– Frank –

Door haar inlevingsvermogen en actiegerichte aanpak hielp Dina mij in een aantal gesprekken meer inzicht in mezelf en op de situatie te krijgen.  Daardoor werd het helderder wat mijn  prioriteiten zijn en kon ik  zo de juiste beslissingen nemen in mijn loopbaan.  Ik denk nog dagelijks tevreden terug aan dit besluit die zij me hielp maken!

– Kristien –

Pin It on Pinterest