Sinds de start van de Corona-crisis merkte Make me Fly! een grote nood aan ‘hoe doe ik dat’-trainingen over thuiswerk, al dan niet samen met een gezin in huis, leidinggeven op afstand, mentale gezondheid,…. De coaching- en trainingorganisatie, een team van een 30-tal coaches en trainers onder leiding van ondernemersduo Els Deboutte en Rilla Lysens, is al langer vertrouwd met online trainen en coachen. Maar veel medewerkers en leidinggevenden waren dat nog niet, stelde het duo vast. Daarom organiseren ze tijdens deze periode gratis opleidingen over thema’s die zowat iedereen aanbelangen, zoals steeds gestoeld op hun praktische en no-nonsense aanpak. “Onze vaardigheden in het naaien van mondmaskers zijn helaas beperkt”, zegt Els Deboutte, “maar onze kennis kunnen we wel delen. We kregen al tientallen dankbare reacties van deelnemers. Daar doen we het voor natuurlijk.” Iedereen die wil of het nodig heeft, kan gratis deelnemen aan de opleidingen. “Je hoeft enkel in te schrijven via een link die je vindt op de Make me Fly! Facebook-pagina”, zegt Rilla Lysens, “en mis je de aflevering, dan kan je op ons YouTube kanaal alles rustig herbekijken of beluisteren.” 
Ook bedrijven zagen een stijgende nood. “Daarom organiseren we op vraag van bedrijven op hun maat op heel korte termijn online opleidingen over dergelijke ‘hoe doe ik dat’ thema’s”, zegt Rilla, “we maken dan een gepersonaliseerd programma aan ‘crisis’tarief”. De thema’s liggen volledig in de lijn van de expertise van Make me Fly!, dat opleidingen biedt in samenwerking, leiderschap en zelfsturing en daarnaast coaching verzorgt over leiderschap, levensvragen en loopbaanvragen. Aanstaande donderdag organiseert het duo een opleiding “Hoe blijf je gezond ‘in je kop’ in je kot”. Inschrijven is gratis en doe je via deze link. Bedrijven die een voorstel op maat willen voor een korte opleiding op eveneens korte termijn, kunnen daarvoor bij Rilla terecht. 

#samenerdoor! 

Het CORONA virus heeft ons allen voor grote uitdagingen gesteld. We merken dat sectoren, bedrijven en medewerkers hierdoor meer dan ooit onder druk komen te staan, of dat gevoel hebben. Als organisatie kan je je medewerkers en leidinggevenden preventief ondersteunen. Ons Employee Assistance Program biedt crisiscoaching voor medewerkers en leidinggevenden!

Ontdek er hier meer over.

Rilla & Els

Pin It on Pinterest

Share This