WE ❤️ YOU – Pak nu je Valentijnskorting!

 

Al sinds 2018 organiseren wij opleidingen voor coaches. Op dit moment hebben we – na wat aanpassingen gebaseerd op continue feedback  – 3 ijzersterke formules:

 • Opleiding tot Oplossingsgericht Coach (Online programma met 10 videolessen + 9 live dagen)
 • Opleiding tot Oplossingsgericht Loopbaancoach (4 live dagen)
 • Business Bootcamp voor Coaches (4 live dagen) – ideaal voor wie zijn coachpraktijk wat voller wil krijgen

  Alle info op: www.makemefly.be/coach-opleiding/

  Omdat we jou graag zien, hebben we een UITZONDERLIJK én TIJDELIJK AANBOD voor jou.

  ???

  Wie zich voor donderdag 17 februari 2022 inschrijft voor één van onze coachopleidingen krijgt van ons als Valentijnscadeau

  40% korting

  (helaas niet cumuleerbaar met de KMOP-portefeuille, maar toch DIK de moeite!!)

  Misschien heb je zin om eindelijk die sprong te wagen tot professioneel coach? Of wil je coachingskills inzetten in je eigen leven en/of werk? Of ben je op zoek naar een netwerk van gelijkgestemden?

  The time is now!

  Schrijf je NU in en KRIJG 40% KORTING!

  De kortingscode is: WELOVEYOU

  Klik op de opleiding die je wil volgen en dan op ‘schrijf je in’ en vul de kortingscode in op het inschrijvingsformulier. We contacteren je voor een kennismakingsgesprek.

  [et_pb_shop type=”product_category” include_categories=”1158″ _builder_version=”4.14.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_shop]

  Solution Focus: Een krachtige kapstok voor resultaatgerichte coaching

  In de Oplossingsgerichte Methode gaan coach en klant samen op zoek naar de simpelst mogelijke manier om vooruitgang te boeken. “Al wat men aandacht geeft, groeit.” Daarom gaan we vooral op zoek naar wat wél werkt, gaan we klachten omzetten in doelen en helpen we onze klant om kleine stappen te zetten in de richting van zijn gewenste doel. Solution Focus vormt de kapstok van de Make me Fly! coachingsmethode.

  Onze opleidingen

  Word Oplossingsgericht Coach

  Krijg jij wel eens te horen dat je goed kan luisteren? Komen mensen spontaan naar jou met hun verhalen? Wordt er op je werk van je verwacht dat je een coachende rol opneemt? Ben je als HR-professional op zoek naar een professionele coachingsaanpak? Of droom je ervan om je eigen coachingspraktijk op te starten?

  In de Opleiding tot Oplossingsgericht Coach van Make me Fly! vind je wat je nodig hebt om te leren coachen op een professionele en oplossingsgerichte manier. 

  Word Oplossingsgericht Loopbaancoach

  Wil je als loopbaanbegeleider leren coachen met de Solution Focus Methode? Dan kan je bij ons terecht voor de opleiding ‘Oplossingsgerichte Loopbaancoach’. Een grondige, degelijke opleiding waarbij je theorie en praktijk combineert, om elke loopbaanvraag op een professionele manier aan te pakken.

  Je coachingspraktijk uitbouwen

  In het ‘Business Bootcamp voor Coaches’ leer je alle ondernemersvaardigheden die je nodig hebt om een eigen coachingspraktijk uit te bouwen.

  Veilig leren van en met elkaar op een plezante en pragmatische manier

  Coachende vaardigheden zijn niet alleen nuttig voor wie wil starten met een eigen coachingspraktijk. Ook binnen een werkcontext kan er van jou verwacht worden dat je een coachende rol opneemt. Als leidinggevende of projectmanager, als HR-professional en zelfs als collega bereik je vaak meer en bouw je betere werkrelaties op wanneer je oplossingsgerichte gesprekstechnieken inzet. Ook als leerkracht in een klas en zelfs in de privé context (met partner, kinderen, vrienden en familie) zijn coachende vaardigheden een absolute meerwaarde.

  Omdat er zoveel verschillende invullingen en rollen zijn, kiezen we in onze opleidingen voor heterogene groepen van enthousiastelingen. We maken graag voor de start van de opleiding kennis met alle deelnemers. Dit helpt ons om evenwichtige groepen samen te stellen. We voorzien voor elke deelnemer een intakemoment waarin we samen bekijken wat je leerdoelen zijn. Zo kunnen we lans twee kanten checken of de ‘vibe’ juist zit.

  Wie kan je verwachten als medecursisten?

  • Je bent iemand die graag anderen helpt en krijgt je vaak te horen dat jij echt goed kan luisteren en/of motiveren… en je wil daar ‘meer’ mee doen.
  • Je wil in je werk meer/beter kunnen coachen
  • Je bent coach en wil je verder verdiepen in de een Oplossingsgerichte (Solution Focus) aanpak
  • Je wil groeien als persoon

  We verwelkomen graag:

  • Iedereen die gelooft in menselijk potentieel en daar een katalysator in wil zijn
  • Coaches die oplossingsgerichte loopbaanbegeleiding/coaching/outplacement aan hun skillset en business willen toevoegen;
  • Medewerkers in de tewerkstellingssector die zelf mensen willen coachen vanuit de oplossingsgerichte insteek;
  • Managers, teamleaders, ondernemers die hun coachende skills willen inzetten als tool voor meer (werk)geluk en resultaat
  • Beginnende of ervaren coaches
  • HR-managers of medewerkers, personeelsverantwoordelijken, training & development managers of outplacementadviseurs

  We kiezen ervoor om met kleine groepen van maximum 10 deelnemers te werken. Hierdoor kunnen we een persoonlijke begeleiding garanderen.

  Pin It on Pinterest

  Share This