Weer another first voor mij vandaag: het webinar ‘dichtbij je team, ook op afstand’. Hoewel, echt een ‘first’ was het niet want we gaven over het onderwerp ‘leiding geven op afstand’ al verschillende opleidingen bij onze klanten en we gaan er ook vaak tijdens coachingsessies mee aan de slag.

Tijdens dit webinar hadden we het onder andere over:
– de voor- en nadelen van online werken
– jouw rol als leidinggevende
– hoe je bewuster kan kiezen op welke manier je met elkaar samenwerkt
– de sleutels voor goede relaties en verbinding met jezelf en je team.

Want veel leidinggevenden, HR-verantwoordelijken en bedrijfsleiders worstelen met vragen als “Is iedereen nog ‘aan boord’?” of “Hoe kan ik op afstand verbonden blijven met mijn medewerkers?”. Je vraagt je misschien ook af hoe het na corona verder moet. En wat je wil behouden uit deze periode van verplicht telewerken.

Blijf niet zitten met je vragen of zorgen! Je kan bij Make me Fly! terecht voor oplossingsgerichte coaching en training, voor jezelf of je teamleden. Productief, plezant en zinvol werken en samenwerken is een recht voor elke medewerker – dichtbij en op afstand. Meer weten? Neem dan contact op met Rilla op rilla@makemefly.be. Of neem een kijkje op https://makemefly.be/training/.

Wil je het webinar herbekijken? Dat kan hier

Enkele reacties van deelnemers:

 

“Bedankt alweer voor de interessante kapstokken!” (Kris)

“Dank je wel, fijn weekend, info was TOP!” (Els)

“Goede sessie.” (Frank)

“Dankjewel Els! Ik ontoud dat diversiteit goed is om mee te nemen in het kijken naar meetings en het succes ervan.” (Bettie)

Pin It on Pinterest

Share This