Nick  Van den broeck

Nick Van den broeck

Coach

nick@makemefly.be

Beauduinstraat 125 bus 4 – 3300 Tienen

+32 472 51 56 53

Hoi, ik ben Nick.

Aan de K.U.Leuven behaalde ik een academische master in arbeids- en organisatiepsychologie (2008), alsook een academische master in management (2009). Sinds 2011 werkte ik in recruitment en ruimere HR rollen voor verschillende bedrijven, van klein en onbekend tot heel groot en bekend – als werknemer, intern en extern consultant en sinds 2018 tot en met 2021 als freelancer. Na een burn-out zag ik het licht voor een carrièrewending: ik wilde individuele mensen helpen op een pragmatische, oplossingsgerichte manier in een veld dat ik zelf goed ken. Zo kreeg mijn huidig aanbod vorm.

Via successen, maar zeker ook tegenslagen, ontslagen, vallen en opstaan, heb ik geleerd dat je met voortschrijdend inzicht in je wensen en sterktes, evenals in je allergieën en aandachtspunten steeds verder kan bouwen aan je carrière, je leven en jezelf als mens.

In mijn privé-leven hou ik van mijn familie, mijn vrienden, humor, allerlei muziek, lekker eten en drinken en af en toe een reis(je). Om zen te worden mediteer ik soms, maar vaker speel ik videogames. Mijn honger naar kennis en ontwikkeling stil ik dagelijks met het bekijken van diverse YouTube kanalen, van weetjes en entertainment tot astrofysica waar ik amper iets van snap.

“Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd.” (Charlie Chaplin)

Sinds 2023 werk ik als loopbaanbegeleider bij Make me Fly! en focus ik me op career coaching. Alles kan online verlopen, maar je bent ook van  harte welkom in mijn praktijk.

Nick

Ben je niet zeker dat ik je kan helpen, of dat het wel zou klikken tussen ons? Dan kunnen we gratis kennismaken en dit samen vrijblijvend aftoetsen – just do it.

Nick

Nicks expertise:

  • Jaren ervaring als recruiter en HR consultant, in loondienst en als freelancer
  • Gecertificeerd loopbaancoach (2023, Make me Fly!)
  • Oplossingsgericht loopbaancoachen, (2022, Make me Fly!)
  • Oplossingsgericht coachen: basic skills (2022, Make me Fly!)
  • Strategisch HR business partner (2021, SD Worx)
  • Master in management (2009, K.U.Leuven)
  • Licentiaat en master in arbeids- en organisatiepsychologie (2008, K.U.Leuven)

Dit zeggen klanten over Nick:

Ik ben heel tevreden over zijn professionele aanpak, met een luisterend oor voor mijn persoonlijke situatie en doorspekt met een vleugje humor af en toe 😉 Nick is een betrouwbare coach die weet waarover hij spreekt.

– Kimberly – 

Pin It on Pinterest