Online masterclasses


Je genoot al een degelijke basisopleiding tot coach en wil je verder bekwamen in het begeleiden van mensen. De specialisatiedagen richten zich zowel naar (zelfstandig) professioneel coaches als naar iedereen in een interne coachrol als HR-verantwoordelijke of leidinggevende. Tijdens de specialisatiedagen duiken we dieper in verschillende deelaspecten van het coachingproces. 

Oplossingsgericht coachen op loopbaanvragen

Tijdens deze specialisatiedag maak je kennis met relevante ‘tools’ en technieken die hun deugdzaamheid in de praktijk bewezen.

Zo kan jij in de praktijk:

  • coachen op de 4 basisvragen in de loopbaancoaching: wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik en hoe kan ik dat bereiken?
  • op een coachende manier omgaan met loopbaanvragen
  • iemand helpen om zelf het antwoord te vinden op waar zijn of haar passies of talenten liggen, en of de huidige job wel de juiste is
  • je klant of medewerker leren nadenken over welke kleine of grotere aanpassingen meer voldoening zouden kunnen geven.

We benaderen deze bovendien vanuit de Solution Focus methode.

Coachend leiderschap in je organisatie

Coachend leiding geven

Oplossingsgericht coachen bij stress en moeilijke emoties

Hoe komt het dat ons gedrag veranderen soms zo moeilijk is? Of het nu gaat om time management, anders reageren, stoppen met roken of vermageren… We willen wel, maar toch lukt het ons niet.
Tijdens deze specialisatiedag:
  • Leggen we de focus op de essentiële elementen voor een gewenste gedragsverandering
  • Hoe je denkpatronen herkent en blootlegt die aan de basis liggen van behouden van bestaand gedag
  • Hoe jij als coach daarin kan spiegelen, ondersteunenversterken en liefdevol confronteren
  • Wat er nodig is om nieuw gedrag te verankeren.

Vereiste voorkennis

Je genoot een degelijke basisopleiding tot coach en wil je verder bekwamen in het begeleiden van mensen. De opleiding richt zich zowel naar (zelfstandig) professioneel coaches als naar iedereen in een interne coachrol (leidinggevenden, HR-verantwoordelijken,…). Genoot je nog geen basisopleiding, dan nodigen we je uit om onze basisopleiding tot professioneel coach ‘essentiële vaardigheden’ te verkennen.

KMOP

Bedrijven en zelfstandigen kunnen onder bepaalde voorwaarden gebruik maken van de KMO-portefeuille voor een gedeeltelijke subsidiëring van deze opleiding. Meer info op https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille.

Je steunaanvraag moet ingediend worden max. 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding via https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille/subsidies-aanvragen-en-ontvangen. Je doet een aanvraag voor het nettobedrag, de BTW betaal je rechtstreeks aan Make me Fly! Ons registratienummer is DV.O229222.

Je vindt alle details op het factuur dat je zal ontvangen. De prijs van onze modules en pakketten is inclusief – in voorkomend geval – catering (max. 25 euro pp/opleidingsdag), volgens de KMOP-voorschriften.

Deze opleiding in-company organiseren?

Een zeer bruikbare opleiding! Rilla heeft duidelijk heel veel kennis en ervaring. De opleiding had een goede mix van uitleg, interactie, vragen stellen en oefenen. Deze opleiding gaf mij als teamcoach handvaten om met mijn teamleden op een positieve manier in gesprek te gaan over hun loopbaan.

Katrijn

Mooie combinatie van theorie en praktijk, zodat je op het einde van de opleiding echt voelt dat je iets hebt bijgeleerd. Rilla legde heel duidelijk de verschillende principes en tools uit met veel concrete voorbeelden. Haar stijl is vlot, spontaan en super aangenaam. Het volgen van deze masterclass draagt sterk bij tot mijn professionalisme als coach. Ik heb mijn skills kunnen verfijnen en zal daardoor beter kunnen inspelen wanneer cliënten worstelen met het overgaan tot actie.

Lisa

Ik zie in mijn praktijk regelmatig cliënten die worstelen met hun loopbaan. Tijdens de masterclass ‘coachen op loopbaanvragen’ leerde ik hoe ik hen op een oplossingsgerichte manier kan coachen in hun zoektocht naar hun talenten en een job die daar bij past. Dankjewel Rilla!

Tanja

Boeiende masterclass over een belangrijk topic in coachgesprekken: gedragsverandering. Op z’n Make me Fly!’s gegeven, dwz oa zeggen kwalitatief, doordacht, open, afwisselend,…

Kortom: “af”!

Asmin

Pin It on Pinterest