Geef je carrière en zelfvertrouwen een boost met loopbaancoaching!

Wil je groeien in je loopbaan, maar weet je niet hoe je dit best aanpakt? Zit je met twijfels over je job? Wil je een betere balans tussen werk en privé? Met de hulp van onze loopbaacoaches begin jij weer met plezier aan elke werkdag!

Vind opnieuw plezier in je werk én je leven

Een levenslange carrière is een zeldzaamheid geworden. Een diploma is niet langer een garantie op succes. Skills en vaardigheden hebben een houdbaarheidsdatum. En bijleren is niet langer vrijblijvend.

Gelukkig zijn er meer dan ooit mogelijkheden om jouw eigen leven te leiden volgens je eigen waarden en normen. Loopbaancoaching werkt. Wij helpen jou om voorbij de hindernissen te kijken naar wat er wél kan. We gaan op zoek naar wat jou doet uitblinken en jou plezier geeft in je werk én je leven. 

Ga zelf aan de slag met onze boeken

Onze boeken staan boordevol herkenbare voorbeelden uit de praktijk van loopbaancoaching en oefeningen waar je zelf mee aan de slag kan. 

Laat je begeleiden door een loopbaancoach

Onze loopbaancoaches helpen jou tijdens loopbaanbegeleiding om antwoorden te vinden op je vragen. Al onze loopbaancoaches werken oplossingsgericht. Je vindt ons in elke Vlaamse provincie, in Brussel en online.

Doe-het-zelf met ons ‘down-to-earth’ online programma

Het online programma ‘In 7 weken je carrière (her)uitvinden’ leidt je stap voor stap doorheen alle vragen die je je moet stellen in het zoeken van jouw ideale job, werkomgeving, richting,…

Loopbaancoaching voor academici

We ontwikkelden dit begeleidingstraject speciaal voor academici, rekening houdend met de specifieke realiteit van de academische wereld. Meer info over loopbaanbegeleiding voor academici vind je hier.

Outplacementbegeleiding na ontslag

Outplacement is er voor werknemers die werden ontslagen en begeleiding kunnen gebruiken bij hun zoektoch naar ander werk.

Jouw definitie van succes is de enige juiste.

Oplossingsgerichte coaching

In de Oplossingsgerichte Methode gaan coach en klant samen op zoek naar de simpelst mogelijke manier om vooruitgang te boeken. “Al wat men aandacht geeft, groeit.” Daarom gaan we vooral op zoek naar wat wél werkt, gaan we klachten omzetten in doelen en helpen we onze klant om kleine stappen te zetten in de richting van zijn gewenste doel. 

Pin It on Pinterest