Hallo,

ik ben Kelly, een maatschappelijk gedreven ondernemer, gehuwd en mama van 2 geweldige
kinderen. Geef toe, velen onder ons zien hun collega’s meer dan hun familie en vrienden, niet? Reden te meer om een job te doen waar je beste potentieel volledig naar boven kan komen. Tijdens loopbaancoaching gaan we hiernaar op zoek. Zelf ben ik ook ervaringsdeskundige op dat vlak. Het is dankzij loopbaancoaching dat ik de sprong naar het ondernemerschap heb gewaagd.

Tot voor kort was ik directeur van een organisatie in de social profit, waar ik verschillende reorganisaties heb doorgevoerd, waaronder 2 rondes van collectief ontslag. Ik weet ook hoe het voelt om de verantwoordelijkheid te dragen en welke impact dit heeft op jezelf, je naaste omgeving en je werkcontext. Ik geef het grif toe, op een gegeven moment was ik zelf de connectie met mezelf kwijt en was ik nog een schim van mezelf. De keerzijde van chronische stress. 

Denk je ‘dju, dat is herkenbaar?’ Ik weet het, zulke periodes zijn best heftig. Toch geven ze ook
enorme leerkansen. Gaan we samen aan de slag? Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

Kelly 

“The secret of change is to focus all of your energie, not on fighting te old, but on building the new.” (Socrates)

Kelly Van Meldert

Kelly Van Meldert

Coach

+32 478 91 88 11
Hanewijk 115a, 3118 Werchter

kellyvm@makemefly.be 

Gaan we samen aan de slag? Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

Kelly

Mijn credentials:  

  • Jarenlange ervaring in change en people management
  • Professioneel coach – Make Me Fly (2019 – 2020)
  • Gecertificeerd afnemer bevraging veerkracht – Michael Portzky (2019)
  • Participatie- en stakeholdermanagement – Levuur (2017 – 2018)
  • Co-creatief leidinggeven – Kwadraet (2015 – 2016)
  • Kwaliteitscoördinator – Kwasimodo (2005)
  • Maatschappelijk assistent, afstudeerrichting Personeelswerk – Sociale Hogeschool Heverlee (2003)

Pin It on Pinterest