Dec
4
Fri
2020
ONLINE MASTERCLASS – Coachen op loopbaanvragen (4/12/2020 – 09:30-17:00) @ online via Zoom
Dec 4 @ 09:30 – 17:00
ONLINE MASTERCLASS – Coachen op loopbaanvragen (4/12/2020 - 09:30-17:00) @ online via Zoom

Specialisatiedag ‘coachen op loopbaanvragen’ voor (zelfstandig) professioneel coaches & bedrijfsinterne coaches

De specialisatiedagen richten zich zowel naar (zelfstandig) professioneel coaches als naar iedereen in een interne coachrol. Tijdens de specialisatiedagen duiken we dieper in verschillende deelaspecten van het coachingproces. 

Tijdens deze online masterclass maak je kennis met relevante ‘tools’ en technieken die je kan inzetten tijdens loopbaangesprekken.

Je leert:

– focussen op de 4 basisvragen in loopbaancoaching: wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik en hoe kan ik dat bereiken?
– coachende vaardigheden en technieken inzetten
– anderen helpen om zelf het antwoord te vinden op vragen over passie, talent en loopbaan
– je klant of medewerker nadenken over welke kleine of grotere aanpassingen meer voldoening zouden kunnen geven.

Onze werkwijze is gebaseerd op de Solution Focus Methode.

Aansluitend op de masterclass organiseren we een online Mastermind-sessie met coach Els Deboutte op vrijdag 18 december 2020, van 12u tot 13u. Het ideale moment om bijkomende vragen te stellen en cases. Deze Mastermind is gratis voor de deelnemers van de Masterclass ‘Coachen op loopbaanvragen’.

Jouw investering: 540€ (incl BTW).

Wens je te betalen met KMO-portefuille? Dan krijg je als kleine onderneming een korting van 30%. Klik hier.

Dec
10
Thu
2020
9-daagse Opleiding tot Professioneel Coach @ De Hoorn
Dec 10 @ 09:00 – 17:00
Dec
11
Fri
2020
9-daagse Opleiding tot Professioneel Coach @ De Hoorn
Dec 11 @ 09:00 – 17:00
Dec
14
Mon
2020
[WEBINAR] ZO leer je coachen als een PRO (mét Q&A) – 14/12/20
Dec 14 @ 20:00 – 11:42

De oude, traditionele omgangsvormen tussen baas en werknemer, leraar en leerling, ouder en kind blijken steeds minder effectief. Coachende vaardigheden winnen alsmaar aan belang: op het werk, in de klas, binnen het gezin,… Maar wat is ‘coachen’ nu precies? Kan iedereen coachende vaardigheden aanleren? En hoe doe je dat dan?

Els Deboutte en Rilla Lysens van Make me Fly! vertellen je er alles over tijdens deze webinar. Ze laten je kennismaken met verschillende stromingen in de coaching en vertellen waarom Solution Focus zo’n krachtige methode is. Ze geven je een helder beeld van het coachvak en de essentiële basisvaardigheden waar een goede coach over moet beschikken. Zo kan je voor jezelf beslissen of coaching bij je past en of je de stap wil zetten naar het volgen van een coachopleiding.

Tijdens deze info-webinar stellen Els en Rilla ook hun modulaire opleidingsprogramma tot Professioneel Coach voor. Ontdek op je eigen tempo de basics van coaching, leer de essentiële coachvaardigheden in de Essentials module en word een echte pro in de certificeringsmodule ‘Advanced’. En ze nemen de tijd om al jouw vragen over coaching en coach worden te beantwoorden.

Dec
17
Thu
2020
[GRATIS ONLINE TRAINING] Loopbaanbegeleiding, ook voor buitenbeentjes? @ online
Dec 17 @ 12:30 – 13:30

Heb jij de indruk dat je altijd tussen de stoelen valt op professioneel vlak? Misschien combineer je ervaring die niet zo evident te combineren lijkt, of je studeerde iets waarin je helemaal niet wil werken. Of misschien bracht het toeval je op een professioneel pad, en vraag je je af waar dat dan naar kan, mag of moet leiden?

Lijkt jouw loopbaan op een ‘lappendeken’, of verdenkt je omgeving je soms van ‘wispelturigheid’? Niet iedereen volgt een schijnbaar ‘logisch’ carrièrepad, niet iedereen past in een ‘pad’ zelfs. Tijdens deze online training leer je hoe zelfs een ‘onlogisch’ of toevallig pad een schat aan ervaring meebrengt. We leren je de waarde kennen van ‘transferable skills’ en hoe jij je eigen pad kan creëren. Want niet je context hoeft de constante te zijn, jij bent de constante, jij bent uniek en je ervaring is altijd waardevol.”

Pin It on Pinterest