Dec
17
Thu
2020
[GRATIS ONLINE TRAINING] Loopbaanbegeleiding, ook voor buitenbeentjes? @ online
Dec 17 @ 12:30 – 13:30

Heb jij de indruk dat je altijd tussen de stoelen valt op professioneel vlak? Misschien combineer je ervaring die niet zo evident te combineren lijkt, of je studeerde iets waarin je helemaal niet wil werken. Of misschien bracht het toeval je op een professioneel pad, en vraag je je af waar dat dan naar kan, mag of moet leiden?

Lijkt jouw loopbaan op een ‘lappendeken’, of verdenkt je omgeving je soms van ‘wispelturigheid’? Niet iedereen volgt een schijnbaar ‘logisch’ carrièrepad, niet iedereen past in een ‘pad’ zelfs. Tijdens deze online training leer je hoe zelfs een ‘onlogisch’ of toevallig pad een schat aan ervaring meebrengt. We leren je de waarde kennen van ‘transferable skills’ en hoe jij je eigen pad kan creëren. Want niet je context hoeft de constante te zijn, jij bent de constante, jij bent uniek en je ervaring is altijd waardevol.”

Jan
11
Mon
2021
[WEBINAR] ZO leer je coachen als een PRO (mét Q&A) – 11/01/21 @ ONLINE
Jan 11 @ 20:00 – 21:30

De oude, traditionele omgangsvormen tussen baas en werknemer, leraar en leerling, ouder en kind blijken steeds minder effectief. Coachende vaardigheden winnen alsmaar aan belang: op het werk, in de klas, binnen het gezin,… Maar wat is ‘coachen’ nu precies? Kan iedereen coachende vaardigheden aanleren? En hoe doe je dat dan?

Els Deboutte en Rilla Lysens van Make me Fly! vertellen je er alles over tijdens deze webinar. Ze laten je kennismaken met verschillende stromingen in de coaching en vertellen waarom Solution Focus zo’n krachtige methode is. Ze geven je een helder beeld van het coachvak en de essentiële basisvaardigheden waar een goede coach over moet beschikken. Zo kan je voor jezelf beslissen of coaching bij je past en of je de stap wil zetten naar het volgen van een coachopleiding.

Tijdens deze info-webinar stellen Els en Rilla ook hun modulaire opleidingsprogramma tot Professioneel Coach voor. Ontdek op je eigen tempo de basics van coaching, leer de essentiële coachvaardigheden in de Essentials module en word een echte pro in de certificeringsmodule ‘Advanced’. En ze nemen de tijd om al jouw vragen over coaching en coach worden te beantwoorden.

Jan
14
Thu
2021
9-daagse Opleiding tot Professioneel Coach @ De Hoorn
Jan 14 @ 09:00 – 17:00
Jan
15
Fri
2021
9-daagse Opleiding tot Professioneel Coach @ De Hoorn
Jan 15 @ 09:00 – 17:00
Feb
1
Mon
2021
Opleiding tot Professioneel Coach: BOOTCAMP @ De Hoorn
Feb 1 @ 09:00 – Feb 5 @ 17:00

Pin It on Pinterest