jan
17
vr
2020
Proeverijen voor bedrijven: Nog meer samenwerkingsgeluk met Insights Discovery™ @ Make me Fly!
jan 17 @ 09:30 – 13:00

Activiteit exclusief voor bedrijfsleiders, HR managers en opleidingsverantwoordelijken! 

100% werkgeluk in jouw organisatie? Kom als HR-, opleidingsverantwoordelijke of bedrijfsleider GRATIS proeven van ons bedrijfsaanbod!

Ontdek in deze sessies hoe samenwerken tot nog meer resultaat en werkgeluk leidt als je elkaar goed begrijpt. We introduceren je in het Insights Discovery™-model en laten je proeven van de kracht van elke kleurenenergie. Omdat zelfkennis, ownership en complementariteit een stevig fundament vormt voor teamwerk.

De sessies zijn gratisinschrijven is wel noodzakelijk (duw op de knop registeren rechtsboven).

Proeverij voor bedrijven: Coachend leiderschap als motor voor zelfleiderschap en werkgeluk @ Make me Fly!
jan 17 @ 14:00 – 17:30

Activiteit exclusief voor bedrijfsleiders, HR managers en opleidingsverantwoordelijken! 

100% werkgeluk in jouw organisatie? Kom als HR-, opleidingsverantwoordelijke of bedrijfsleider GRATIS proeven van ons bedrijfsaanbod!

Ontdek in deze sessies hoe samenwerken tot nog meer resultaat en werkgeluk leidt als je elkaar goed begrijpt. De ‘baas’ heeft afgedaan! En wat komt er in de plaats? Wat is leiderschap, leidinggeven, management? En hoe helpen coachende vaardigheden je leidinggevenden om hun werk met plezier en resultaat te vergemakkelijken, terwijl je teamleden ook nog eens floreren.

De sessies zijn gratisinschrijven is wel noodzakelijk (duw op de knop registeren rechtsboven).

feb
7
vr
2020
SPECIALISATIEDAG – Coachen op loopbaanvragen (07/02/2020 – 09:30-17:00) @ Make me Fly!
feb 7 @ 09:30 – 17:00
SPECIALISATIEDAG – Coachen op loopbaanvragen (07/02/2020 - 09:30-17:00) @ Make me Fly! | Leuven | Vlaanderen | België

De specialisatiedagen richten zich zowel naar (zelfstandig) professioneel coaches als naar iedereen in een interne coachrol. Tijdens de specialisatiedagen duiken we dieper in verschillende deelaspecten van het coachingproces. 

Tijdens deze specialisatiedag maak je kennis met relevante ‘tools’ en technieken die hun deugdzaamheid in de praktijk bewezen. Zo kan jij  in de praktijk:

  • Coachen op de 4 loopbaanvragen in coaching: wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik en hoe kan ik dat bereiken?
  • Weet je hoe je op een coachende manier omgaat met loopbaanvragen
  • Hoe help je iemand om zelf het antwoord te vinden op waar zijn of haar passies of talenten liggen, en of de huidige job wel de juiste is?
  • Leer je je klant of medewerker nadenken over welke kleine of grotere aanpassingen meer voldoening zouden kunnen geven

We benaderen deze bovendien vanuit de Solution Focus methode.

Wens je te betalen met KMO-portefuille? Klik dan hier.

apr
17
vr
2020
Gratis online training ‘Wat wil jij leren uit deze Corona-tijd?” @ online (via Zoom)
apr 17 @ 11:00 – 12:00
Gratis online training 'Wat wil jij leren uit deze Corona-tijd?" @ online (via Zoom)

Spiegeltje spiegeltje aan de wand …

Mensen die ons kennen, weten dat wij bij Make me Fly! al eens graag buiten de lijntjes kleuren en dat we niet zo houden van alles dat “moet”. Tijdens deze Corona-crisis voelden we geregeld onze tenen krullen… Je moet toch iets nieuws leren (want nu heb je tijd), je moet gezellig samen zijn met je gezin (daar zat toch iedereen op te wachten), je moet heel efficiënt leren thuiswerken (anders voel je je schuldig tegenover je werkgever, niet dan?), je moet naar de online begeleide tentoonstelling van Van Eyck kijken (want dat kan nu ineens en nog gratis ook), je moet nu keihard genieten van die vrijgekomen tijd (welke vrijgekomen tijd?), enzovoort.

Al dat moeten lijkt ons niet bepaald bevorderlijk voor je mentale gezondheid…

Je mag wel vanalles natuurlijk. Maar vooraleer je je in een volgende ‘moeten’ stort, is het eens zo fijn om eens rustig in de spiegel te kijken. Gewoon kijken, zonder meer of zonder dat je er iets mee moet doen. Graag nodigen we jou uit in jouw spiegelpaleis. Hoe heb jij de voorbije periode beleefd, wat valt jou op, hoe is het voor jou tot nu toe geweest?

Om dit te ontdekken, houdt onze collage en coach Sofie je een aantal spiegels voor in de vorm van vragen. Gewoon al kijken wat je ontdekt, brengt misschien al iets te weeg. Of je kan er ook actief mee aan de slag gaan, als jij dat zelf wil. Dat kan nu of later.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wat zie jij? Wil je verder iets doen met je inzichten? Het kan, het mag, het is je van harte gegund, als jij dat wil.

Je kan je vragen stellen via de chat. We pikken ze op en behandelen ze mee tijdens de sessie!

Meevolgen is gratis. Je kan inschrijven tot ten laatste 1 uur voor de start van deze online training!

mei
7
do
2020
Gratis online training ‘Coachend omgaan met emoties van kinderen’ @ online webinar
mei 7 @ 11:00 – 12:00
Gratis online training 'Coachend omgaan met emoties van kinderen' @ online webinar

Gratis webinar over omgaan met emoties bij kinderen en jongeren, door onze coaches Rilla Lysens en Nathalie Tuch op donderdag 7 mei 2020 om 11 uur.

Via emoties laten we aan de buitenwereld zien hoe het met onze binnenwereld gesteld is. Door het feit dat we de laatste weken meer tijd samen doorbrengen – vaak op een kleinere oppervlakte en in bijzondere omstandigheden – vertalen de emoties van kinderen en jongeren zich misschien al eens sneller in ‘lastig’ gedrag: geen huiswerk willen maken, tegendraads doen, zich afsluiten van het gezin, zeuren, plagen, niet willen (gaan) slapen,…
 
Tijdens dit gratis webinar ‘coachend omgaan met emoties van kinderen en jongeren’ halen we de emoties uit hun kot! En we gaan op zoek naar een passende exit-strategie voor emoties binnen jouw gezin, klas of andere context waar je met kinderen/jongeren leeft of werkt.
 
Oh ja, alles wat je te weten komt over emoties bij kinderen, is ook toepasbaar op volwassenen (inclusief jezelf ), tijdens en na corona 🦠. Laten we mekaar inspireren!
Nathalie is, naast loopbaancoach voor Make me Fly!, ook counsellor en therapeut voor kinderen, jongeren en volwassenen in haar praktijk Kind aan huis. Rilla is coach, trainer en vennoot bij Make me Fly!.

Pin It on Pinterest