Sep
16
Thu
2021
Opleiding tot Professioneel Coach: ADVANCED @ De Hoorn
Sep 16 @ 09:00 – Sep 17 @ 17:00
Sep
28
Tue
2021
[WEBINAR] ZO leer je coachen als een PRO (mét Q&A) – 28/09/21 @ online
Sep 28 @ 12:30 – 14:00

De oude, traditionele omgangsvormen tussen baas en werknemer, leraar en leerling, ouder en kind blijken steeds minder effectief. Coachende vaardigheden winnen alsmaar aan belang: op het werk, in de klas, binnen het gezin,… Maar wat is ‘coachen’ nu precies? Kan iedereen coachende vaardigheden aanleren? En hoe doe je dat dan?

Els Deboutte en Rilla Lysens van Make me Fly! vertellen je er alles over tijdens deze webinar. Ze laten je kennismaken met verschillende stromingen in de coaching en vertellen waarom Solution Focus zo’n krachtige methode is. Ze geven je een helder beeld van het coachvak en de essentiële basisvaardigheden waar een goede coach over moet beschikken. Zo kan je voor jezelf beslissen of coaching bij je past en of je de stap wil zetten naar het volgen van een coachopleiding.

Tijdens deze info-webinar stellen Els en Rilla ook hun modulaire opleidingsprogramma tot Professioneel Coach voor. Ontdek op je eigen tempo de basics van coaching, leer de essentiële coachvaardigheden in de Essentials module en word een echte pro in de certificeringsmodule ‘Advanced’. En ze nemen de tijd om al jouw vragen over coaching en coach worden te beantwoorden.

Oct
15
Fri
2021
Masterclass ‘Coachen op loopbaanvragen’ 14/10/2021 @ online
Oct 15 @ 09:00 – 17:00

Deze specialisatiedag richt zich zowel naar (zelfstandig) professioneel coaches als naar iedereen in een interne coachrol.

Tijdens deze online masterclass leren we je de oplossingsgerichte ‘tools’ en technieken die wij in ons loopbaancentrum gebruiken.

 

 

Aan het einde van deze dag:

  • Ken je verschillende types loopbaanvragen
  • Ken je de basiselementen voor zelfsturing in de loopbaan
  • Heb je enkele technieken verkend
  • Heb je inzicht in het proces van intake tot afronding
  • Heb je inzicht in hoe Solution Focus het proces naar zelfredzaamheid versnelt

Deze masterclass wordt gegeven door Rilla Lysens. Zij begeleidde doorheen haar carrière als loopbaancoach honderden mensen met loopbaanvragen.

De deelnameprijs bedraagt 495€ (excl BTW). Wens je te betalen met de KMO-portefeuille? Dan krijg je als kleine onderneming een korting van 30%.

Oct
18
Mon
2021
Masterclass ‘Coachend leiderschap in je organisatie’ 18/11/2021 @ online
Oct 18 @ 09:00 – 17:00
Oct
22
Fri
2021
Masterclass ‘Oplossingsgericht coachen bij stress en moeilijke emoties’ @ online
Oct 22 @ 09:00 – 17:00

Deze specialisatiedag richt zich zowel naar (zelfstandig) professioneel coaches als naar iedereen in een interne coachrol.

Hoe komt het dat ons gedrag veranderen soms zo moeilijk is? Of het nu gaat om time management, anders reageren, stoppen met roken of vermageren… We willen wel, maar toch lukt het ons niet.

 

Tijdens deze specialisatiedag:
– leggen we de focus op de essentiële elementen voor een gewenste gedragsverandering
– leren we je hoe je denkpatronen herkent en blootlegt die aan de basis liggen van behouden van bestaand gedag
– ontdek je hoe jij als coach daarin kan spiegelen, ondersteunen, versterken en liefdevol confronteren
– leer je wat er nodig is om nieuw gedrag te verankeren.

Tijdens deze online masterclass leren we je de oplossingsgerichte ‘tools’ en technieken die wij in onze eigen coachingspraktijk gebruiken. Deze masterclass wordt gegeven door Rilla Lysens, ervaren coach en trainer.

De deelnameprijs bedraagt 495€ (excl BTW). Wens je te betalen met KMO-portefeuille? Dan krijg je als kleine onderneming een korting van 30%.

Pin It on Pinterest