Nov
12
Thu
2020
9-daagse Opleiding tot Professioneel Coach @ De Hoorn
Nov 12 @ 09:00 – 17:00
Nov
13
Fri
2020
9-daagse Opleiding tot Professioneel Coach @ De Hoorn
Nov 13 @ 09:00 – 17:00
Nov
17
Tue
2020
[WEBINAR] Succesvol job hunten voor de ‘experienced’ kandidaat @ online
Nov 17 @ 12:15 – 13:45

Je hebt meer dan 15 of 20 jaar ervaring en bouwde een mooi parcours op. Loopbaangewijze ben je dus ergens halfweg of over de helft. Maar je bent nog lang niet uitgezongen. Maar waar vind jij nieuwe mogelijkheden?

Voor de ‘experienced candidate’ is de open vacaturemarkt vaak niet de juiste plek om een nieuwe opportuniteit te vinden. Daarnaast merken we in de loopbaanpraktijk dat veel ervaren kandidaten hun kansen verschieten met een ‘outdated’ CV. En wat als je je volgende job niet helemààl in het verlengde van je huidige job wil vinden, zit je CV dan ook nog goed?

Tijdens deze online opleiding slaan ex-recruiter en loopbaancoach Els Deboutte (Make me Fly!) en topheadhunter Isabel Verhelst (Ingenium Executive Search) de handen in elkaar.

Je leert

– Hoe jouw CV representeert wat je echt waard bent;
– Waar je opportuniteiten kan ontdekken als ze niet binnen je eigen omgeving of de open markt te vinden zijn;
– Hoe ziet de ‘hidden market’ eruit en hoe krijg jij er toegang toe;
– Hoe je als kandidaat een samenwerking op lange termijn aangaat met een executive searcher op hoog niveau.

Nov
18
Wed
2020
[WEBINAR] ZO leer je coachen als een PRO (mét Q&A) – 18/11/20 @ online
Nov 18 @ 12:00 – 13:30

De oude, traditionele omgangsvormen tussen baas en werknemer, leraar en leerling, ouder en kind blijken steeds minder effectief. Coachende vaardigheden winnen alsmaar aan belang: op het werk, in de klas, binnen het gezin,… Maar wat is ‘coachen’ nu precies? Kan iedereen coachende vaardigheden aanleren? En hoe doe je dat dan?

Els Deboutte en Rilla Lysens van Make me Fly! vertellen je er alles over tijdens deze webinar. Ze laten je kennismaken met verschillende stromingen in de coaching en vertellen waarom Solution Focus zo’n krachtige methode is. Ze geven je een helder beeld van het coachvak en de essentiële basisvaardigheden waar een goede coach over moet beschikken. Zo kan je voor jezelf beslissen of coaching bij je past en of je de stap wil zetten naar het volgen van een coachopleiding.

Tijdens deze info-webinar stellen Els en Rilla ook hun modulaire opleidingsprogramma tot Professioneel Coach voor. Ontdek op je eigen tempo de basics van coaching, leer de essentiële coachvaardigheden in de Essentials module en word een echte pro in de certificeringsmodule ‘Advanced’. En ze nemen de tijd om al jouw vragen over coaching en coach worden te beantwoorden.

Nov
20
Fri
2020
ONLINE MASTERCLASS – Coachen naar gedragsverandering (20/11/2020 – 09:30-17:00) @ online via zoom
Nov 20 @ 09:30 – 17:00
ONLINE MASTERCLASS - Coachen naar gedragsverandering (20/11/2020 - 09:30-17:00) @ online via zoom | Leuven | Vlaanderen | België

De specialisatiedagen richten zich zowel naar (zelfstandig) professioneel coaches als naar iedereen in een interne coachrol. Tijdens de specialisatiedagen duiken we dieper in verschillende deelaspecten van het coachingproces. 

Hoe komt het dat ons gedrag veranderen soms zo moeilijk is? Of het nu gaat om time management, anders reageren, stoppen met roken of vermageren… We willen wel, maar toch lukt het ons niet. Tijdens deze specialisatiedag
  • Leggen we de focus op de essentiële elementen voor een gewenste gedragsverandering
  • Hoe je denkpatronen herkent en blootlegt die aan de basis liggen van behouden van bestaand gedag
  • Hoe jij als coach daarin kan spiegelen, ondersteunenversterken en liefdevol confronteren
  • Wat er nodig is om nieuw gedrag te verankeren.

Aansluitend op de masterclass organiseren we een online Mastermind-sessie met coach Els Deboutte op woensdag 16 december 2020, van 12u tot 13u. Het ideale moment om bijkomende vragen te stellen en cases. Deze Mastermind is gratis voor de deelnemers van de Masterclass ‘Coachen op gedragsverandering’.

Wens je te betalen met KMO-portefuille? Klik dan hier.

Pin It on Pinterest