jun
15
do
2017
Lezing “Politiek op het werk, de kunst van het informeel beïnvloeden” @ Bruyninghegoed
jun 15 @ 18:30 – 21:30
Wist je dat je loopbaan vanaf ongeveer je 32ste niet alleen meer bepaald wordt door je resultaten, maar nog veel meer door je relaties? En dat we allemaal wel één of andere vorm van beïnvloeding hanteren?
En toch is voor velen afknapper nummer 1: ‘spellekes’, het feit dat het soms écht niet eerlijk lijkt en sommigen blijkbaar met minder werken verder vooruit komen.
Tijdens deze interactieve lezing krijg je door een eerste verkenning van beïnvloedingsstijlen een kapstok aangereikt om je eigen stijl en die van anderen in kaart te brengen. Je ontdekt welke hefbomen er nodig zijn om meer effect te bereiken op je werk en in de samenwerking, zonder dat je harder moet werken.”
Aansluitend netwerkmoment met hapje en drankje.
Minimaal 8 deelnemers.
jan
26
vr
2018
Minder stress door een betere houding! @ Make me Fly!
jan 26 @ 13:30 – 17:00
Minder stress door een betere houding! @ Make me Fly! | Leuven | Vlaanderen | België

Stress uit zich altijd ergens in je lichaam. Je nek of schouders zitten vast, je krijgt een benauwd gevoel in je borstkas, je hoofd voelt zo vol, je bent gevoeliger voor prikkels van buitenaf, je bent altijd moe,… Beweging kan je al een heel eind helpen in stressbeheersing. Maar er is meer! Tijdens deze sessie, gebaseerd op de principes van Taiji wuxigong (spreek uit ‘taidzi woesjikong’) gaan we een stapje verder!

Tijdens deze sessie leer je

  • De 3 componenten van je lichaam kennen die je helpen om spanning af te voeren
  • Hoe je zit- en sta-houding pijn en stress nog verergert en hoe jij daar simpel verandering in kan brengen
  • De beste houding aan om te staan en zitten
  • Enkele oefeningen om de nek, schouders en rug te ontspannen en open te maken
  • Waar je op kan letten als je zit. We leren enkele simpele oefeningen die je zittend kan uitvoeren
  • Hoe je, als je liefst wil gaan liggen, je kan ontspannen door je op de juiste manier te strekken.

Gastdocent: Sofie-Ann Bracke
Ik zie het als mijn missie om mensen te helpen bij het ontwikkelen van een beter lichaamsbesef en een goede, krachtige lichaamshouding. Dit heeft ook een positief effect op hun mentale en emotionele evenwicht.

Ik ben docent in Taiji wuxigong® en Taiji sinds 1992. (Taiji wuxigong® is het systeem van Qigong dat ik van mijn leerkracht, Dr Shen Hongxun heb geleerd.). Ik ben ook trainer en coach in lichaamstaal.

Ik behaalde een diploma acupunctuur en Chinese kruiden aan het London College of Traditional Acupuncture. Bij de vermaarde dr. Shen Hongxun heb ik alle opleidingen in Taiji wuxigong, Taiji en Buqi (healing) voltooid. Daarnaast heb ik ook een diploma in de rechten en in bemiddeling en ben trainer bij het Centrum voor Lichaamstaal.

Pin It on Pinterest