May
25
Wed
2016
Interactieve lezing op 25/5 @ Bibliotheek Vilvoorde
May 25 @ 19:30 – 21:30
Interactieve lezing op 25/5 @ Bibliotheek Vilvoorde | Vilvoorde | Vlaanderen | Belgium
Nog nooit waren er zoveel mensen met een burn out. Intussen zijn we zover dat overheid  en werkgevers allerlei programma’s plannen om burn out te voorkomen. Steeds vaker stellen mensen zich vragen bij hun werkritme, de balans tussen gezin en werk, de zin van dit alles. Loopbaancoach Els Deboutte komt in haar praktijk voor loopbaanbegeleiding dagelijks in contact met mensen die ‘zoekend’ zijn. Ze bundelde haar ervaringen en advies in het boek “Goesting! Opnieuw plezier vinden in je werk én je leven”. Op 25 mei deelt zij in een interactieve lezing met jou een aantal cruciale inzichten en ‘eye openers’ over hoe jij kijkt naar je werk en de plek ervan in je leven, en hoe jouw recept in elkaar steekt om plezier te blijven beleven aan je (professioneel) leven. Inschrijven via 02 255 46 62 of vilvoorde@bibliotheek.be.
Els Deboutte is loopbaanbegeleider, coach, trainer en auteur. Meer dan 20 jaar ervaring als psycholoog, muzikant, trainer, HR verantwoordelijke en consultant leerde haar talent in mensen te herkennen en te versterken. Daaruit ontstond Make me Fly!, een coaching- en trainingprogramma dat tot doel heeft jou volledig zelfredzaam te maken in je loopbaankeuzes en -stappen. Niet harder werken maar gelukkiger kiezen (www.makemefly.be). Naast zaakvoerder en dubbel burn-out ‘overlever’ is Els mama van twee zonen en vrouw van. Ook zij zocht lang naar de juiste balans tussen werk en gezin en naar maximale zingeving en ‘goesting’ in haar werk.
Jun
20
Mon
2016
GRATIS Inspiratiesessie “Met volle goesting!” @ Creando
Jun 20 @ 18:30 – 21:30

Make me Fly! en Creando nodigen je uit voor een inspirerende avondsessie rond engagement, zingeving, burn-out preventie en het creëren van een organisatie waar je met volle goesting aan de slag kan blijven.

Nog nooit waren er zoveel mensen met een burn-out. Steeds vaker stellen medewerkers zich vragen bij hun werkritme, de balans tussen gezin en werk, de zin van dit alles. Intussen zijn we zover dat overheid en werkgevers allerlei programma’s plannen om burn-out te voorkomen. Maar hoe pak je dit als werkgever best aan? Hoe kan je burn-out preventieprogramma’s in het leven roepen die écht werken? En wat kan én moet je medewerker zelf doen om duurzaam aan de slag te blijven?

Tijdens deze interactieve sessie gaan Make me Fly! en Creando met jou aan de slag zodat je onze respectievelijke aanpak kan ervaren door hem te beleven van op de eerste rij. We belichten welzijn, engagement en bevlogenheid vanuit de 2 kanten: die van de werkgever én die van de werknemer, om vanuit elk oogpunt de meest effectieve aanpak te vinden. En dit zowel curatief als preventief.

INSCHRIJVEN via deze link

Door je deelname aan deze gratis inspiratiesessie word je opgenomen in de mailinglijsten van Make me Fly! en Creando. Je kan op elk moment uitschrijven’

Pin It on Pinterest