jun
20
ma
2016
GRATIS Inspiratiesessie “Met volle goesting!” @ Creando
jun 20 @ 18:30 – 21:30

Make me Fly! en Creando nodigen je uit voor een inspirerende avondsessie rond engagement, zingeving, burn-out preventie en het creëren van een organisatie waar je met volle goesting aan de slag kan blijven.

Nog nooit waren er zoveel mensen met een burn-out. Steeds vaker stellen medewerkers zich vragen bij hun werkritme, de balans tussen gezin en werk, de zin van dit alles. Intussen zijn we zover dat overheid en werkgevers allerlei programma’s plannen om burn-out te voorkomen. Maar hoe pak je dit als werkgever best aan? Hoe kan je burn-out preventieprogramma’s in het leven roepen die écht werken? En wat kan én moet je medewerker zelf doen om duurzaam aan de slag te blijven?

Tijdens deze interactieve sessie gaan Make me Fly! en Creando met jou aan de slag zodat je onze respectievelijke aanpak kan ervaren door hem te beleven van op de eerste rij. We belichten welzijn, engagement en bevlogenheid vanuit de 2 kanten: die van de werkgever én die van de werknemer, om vanuit elk oogpunt de meest effectieve aanpak te vinden. En dit zowel curatief als preventief.

INSCHRIJVEN via deze link

Door je deelname aan deze gratis inspiratiesessie word je opgenomen in de mailinglijsten van Make me Fly! en Creando. Je kan op elk moment uitschrijven’

Pin It on Pinterest