okt
4
vr
2013
2-daagse opleiding ‘Impact en Persoonlijk Leiderschap voor Vrouwen’ – dag 1 @ 3Hoog (Leuven)
okt 4 @ 07:30 – 14:30

Hoe zou het zijn als je een goeie manier zou vinden om beter samen te werken met die uitdagende collega, een veeleisende klant, een baas die je maar niet schijnt te willen doorlaten, een team waarin iedereen zijn verantwoordelijkheid opneemt? Om je zichtbaarheid te vergroten zonder nog harder te moeten werken? En zonder iets te doen dat helemaal niet bij jou past?

Leuk vinden of niet, kantoorpolitiek maakt integraal deel uit van onze werkcontext. Hoewel veel vrouwen een hekel hebben aan ‘het spel spelen’ of er al vooraf moe van worden, is het een vaardigheid die je kan leren. Het kan zelfs leuk zijn!

Tijdens deze 2-daagse op 4 en 25 oktober gaan we aan de slag met De 7 Ondeugden van Vrouwelijke Managers, een model ontwikkeld door Ellen Söentken. Jouw meenemers?

  • Door het model leer je je omgeving in kaart te brengen en kan je belangen duiden en benoemen. Je ontdekt waar de win-win kan zitten en hoe je die kan gaan bewerken.
  • Je ontdekt welke indruk je maakt op mensen, welke boodschap je onbewust uitzendt naar je omgeving, waar je heel sterk staat en waar je jezelf het leven moeilijk maakt
  • Je maakt voor jezelf heel duidelijk hoe jij het wil in de toekomst

We oefenen op die situaties die jij anders wil zien verlopen. Onze professionele acteur Lucas Tavernier oefent hiervoor met jou op dag 2.

Al enkele tientallen vrouwen volgden dit programma. Zij geven dit aan als belangrijkste voordelen:

  • De archetypes zijn een gemakkelijk te onthouden model, de context duiden gaat snel
  • Het oefenen is heel verrijkend, het werken met de acteur is confronterend maar geeft zoveel bruikbare inzichten die ik daarna heb toegepast
  • Als je achteraf dan dat lastige gesprek aangaat of een interventie doet, is het verbluffend hoe anders het resultaat is
  • Veel meer greep hebben op situaties die je anders in verwarring en uit je evenwicht zouden brengen
  • Hun omgeving merkt dat ze steviger in de schoenen staan

VOORPROEVER? Kijk naar de hernaling van het webinar met Ellen Söentken en kijk of het wat is.

Niks voor jou maar wel voor iemand die je kent? Als jij iemand doorverwijst die zich ook effectief inschrijft, krijg jij van mij mijn boek “Geef je Carrière weer Vleugels!” CADEAU.

Pin It on Pinterest