jun
20
ma
2016
GRATIS Inspiratiesessie “Met volle goesting!” @ Creando
jun 20 @ 18:30 – 21:30

Make me Fly! en Creando nodigen je uit voor een inspirerende avondsessie rond engagement, zingeving, burn-out preventie en het creëren van een organisatie waar je met volle goesting aan de slag kan blijven.

Nog nooit waren er zoveel mensen met een burn-out. Steeds vaker stellen medewerkers zich vragen bij hun werkritme, de balans tussen gezin en werk, de zin van dit alles. Intussen zijn we zover dat overheid en werkgevers allerlei programma’s plannen om burn-out te voorkomen. Maar hoe pak je dit als werkgever best aan? Hoe kan je burn-out preventieprogramma’s in het leven roepen die écht werken? En wat kan én moet je medewerker zelf doen om duurzaam aan de slag te blijven?

Tijdens deze interactieve sessie gaan Make me Fly! en Creando met jou aan de slag zodat je onze respectievelijke aanpak kan ervaren door hem te beleven van op de eerste rij. We belichten welzijn, engagement en bevlogenheid vanuit de 2 kanten: die van de werkgever én die van de werknemer, om vanuit elk oogpunt de meest effectieve aanpak te vinden. En dit zowel curatief als preventief.

INSCHRIJVEN via deze link

Door je deelname aan deze gratis inspiratiesessie word je opgenomen in de mailinglijsten van Make me Fly! en Creando. Je kan op elk moment uitschrijven’

sep
28
wo
2016
Ontbijtsessie “Weg met evaluaties, hier komt de motiverende babbel! Maar hoe doe je dat?” @ Capucienenklooster Aarschot
sep 28 @ 08:00 – 10:00

“Weg met evaluaties, hier komt de motiverende babbel! Maar hoe doe je dat?”

Beste HR-verantwoordelijke,
Beste leidinggevende of zaakvoerder,

Er gaan steeds meer stemmen op om evaluatiegesprekken af te voeren. Meer en meer medewerkers en leidinggevenden voelen dat er iets niet klopt of krijgen zelfs een burn-out. Onderzoek toont aan dat medewerkers vooral behoefte hebben aan een motiverende babbel. Maar wat is dat dan? En hoe doe je dat zodat je ook nog kan sturen op resultaten? En maken ze evaluatie- of functioneringsgesprekken overbodig?

Op 28 september serveren we naast een knapperig ontbijt praktische tips om de ‘goesting’ van je medewerkers én je leidinggevenden hoog te houden via waarderende gesprekken. Zo creëer je een positieve en talentgerichte cultuur waarin je medewerkers zelfredzaam en met plezier die extra kilometer gaan.

8u ontvangst, en kennismaking
8u15 start van de sessie
9u45 afronding en vragenronde
Om 10u kan je vertrekken naar je volgende afspraak.

Praktisch:
Capucienenklooster Aarschot, Stadspark 1, 3200 Aarschot. Klik voor de routebeschrijving en parkeermogelijkheden.
Of kom met de trein en geniet van 10 minuten ochtendwandeling.

VOORLOPIG VOLZET maar er komt een nieuwe ontbijtsessie op 18/10 in Leuven!

Inschrijven is gratis via deze link maar de plaatsen zijn beperkt!
Ben je belet, verwittig dan minstens 48u vooraf. Zoniet rekenen we je een ‘no show’ premie aan van 40 euro.

okt
17
ma
2016
Gratis infoavond Goesting en plezier in je werk en je leven in Zottegem @ Boekenzolder Bib
okt 17 @ 19:00 – 21:00

GRATIS INFO AVOND

Samen met OOTWEE nodigen we je uit om gratis kennis te komen maken met onze loopbaanoplossingen door ze te ervaren vanop de eerste rij.  Zo zetten we samen een eerste stap richting “Goesting en plezier in je werk én je leven”.

Wat zijn de geheimen van een gelukkige loopbaan?
En van een gelukkig leven?
Wat typeert onze werkwijze?
Hoe werkt loopbaanbegeleiding?

INSCHRIJVEN

Pin It on Pinterest