Hallo, ik ben Ineke Verweire, PhD in de scheikunde, MBA, manager, ondernemer, gecertifieerd coach. Maar vooral mama van een fantastische dochter, familiemens, natuurbewonderaar. Paarden en bloemen horen bij mijn leven als de zon en de maan.

Ik heb 20 jaar leidinggevende ervaring in de chemie, farma en medical device sector. Ik zette mijn schouders onder verschillende startende bedrijfjes en vervulde er zowat alle rollen van business development, productie en onderhoud  tot HR, kwaliteit en financieel verantwoordelijke. Doorheen de jaren groeide mijn fascinatie voor ‘de mens achter de business’. Vertrouwen, ruimte, authenticiteit en richting zijn voor mij basisvoorwaarden voor succesvolle (professionele) relaties.

Ik liep zelf met mijn hoofd hard tegen de muur. Deze moeilijke fase bracht me andere wijsheden, dingen die je niet leert op school of op de werkvloer. Ze brachten me meer in balans: worklife balance, maar ook het evenwicht tussen voelen en denken, tussen doen en laten, tussen stoppen en doorgaan, tussen keihard werken en lekker lui zijn, tussen jezelf en de anderen. Iedereen botst wel eens, op het werk of thuis, met je baas of met jezelf. Ik geloof in dat moment van stilstaan om daarna bewust te kunnen kiezen.

Ik nodig je uit om samen even stil te staan. We gaan samen op zoek naar je sterktes en je talenten, de waarden waar je belang aan hecht.  Wat doet je ogen twinkelen en wat laat je ballon leeglopen? Hiervoor gebruik ik verschillende coachingtechnieken. We werken steeds oplossingsgericht. Ontdek je dat je graag een vaardigheid of gedrag verder wil ontwikkelen? Wil je graag assertiever optreden? Wil je meer delegeren? Wil je ‘neen’ leren zeggen tegen je collega’s? Ook daarin kan ik je begeleiden.

De mensen die ik begeleid weten vooral de sfeer van vertrouwen te waarderen. Ze appreciëren de directe en minder evidente vragen, die de situatie van elke kant in kaart helpen brengen. Mijn enthousiasme werkt voor hen stimulerend om het ‘anders’ te proberen.

What makes you fly? We zoeken het samen uit. Ik kijk uit naar je komst!

Advies dat ons op korte termijn vooruithielp, en zich op nog kortere termijn terugbetaalde.

Usman Rehman

Door deze gesprekken opent het je ogen over je goede en minder goede kwaliteiten die je bezit.
Het maakt je ook wel sterker.

Annika Van Osselaer

Ineke

Ineke

ineke@makemefly.be
+32 498 310 181
Hulstbaan 70, 9112 Sinaai (Sint-Niklaas)

Pin It on Pinterest