Hallo, ik ben Ignace. Reeds meer dan 25 jaar ben ik actief als leidinggevende in de culturele en financiële sector. Als zakelijk leider en HR-manager heb ik een brede ervaring opgebouwd op het vlak van begeleiding en coaching van medewerkers en teamleden. Daarnaast heb ik als ondernemer in de communicatiesector en de vrijetijdssector geleerd hoe mensen te motiveren, het beste uit zichzelf te halen en gefocust hun doel te bereiken, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Werken en omgaan met mensen is dus mijn passie en geven me dagelijks de “kick” om verder te doen.

Als brede achtergrond studeerde ik handels- en financiële wetenschappen (master KUL-Brussel) en bankwetenschappen (bachelor RSGV-Dusseldorf). Als jonge leidinggevende ben ik gaan beseffen dat de drijvende kracht achter ieder succesvol bedrijf de gemotiveerde en competente medewerkers zijn. Volgende specialisatieopleidingen zijn hiervan het resultaat : “Inspirerend coachen” bij Jef Clement (HRD Academy), “Opleiding tot loopbaanprofessional” bij Annita Rogier (HRD Academy), “Competentiemanagement” (Amelior),  “Selectie en evaluatie” (Praxis), “Diversiteitsmanagement” (HR Square), “Organisatieontwikkeling” (UA), “Duurzaam HRM” (RUG),…

Gaat alles dan van een leien dakje ? Neen! Als ervaringsdeskundige weet ik hoe moeilijk het soms is je eigen sterkten te ontdekken en te erkennen, om daadwerkelijk te kiezen voor uw talenten en de sprong te nemen, om je loopbaan een andere wending te geven en dit ook met goesting te doen, om de opportuniteiten te zien en open te bloeien.

Als coach hou ik ervan om op een open, respectvolle en discrete manier samen te werken aan je toekomst. Stapsgewijs wil ik je anders leren denken en ontdekken. Door een persoonlijke begeleiding en de positieve oplossingsgerichte aanpak van Make me Fly! ben ik graag jouw coach. Tot snel !

“Live life the fullest, and focus on the positive !” – Matt Cameron/Pearl Jam

Ignace

Ignace

Ignace@makemefly.be
0476/206309
Brusselstraat 295 – 1702 Dilbeek

Pin It on Pinterest