Herbekijk onze webinars!

Leiding geven aan een team dat van thuis uit werkt… Het is voor vele leidinggevenden dé uitdaging van vandaag. Hoe hou je contact met je medewerkers, hoe motiveer je hen, hoe hou je je team bij elkaar,…?

Tijdens dit webinar voor leidinggevenden geven we tips over leiding geven op afstand. We hebben het onder andere over:

  •  de voor- en nadelen van online werken
  • jouw rol als leidinggevende
  • hoe je bewuster kan kiezen op welke manier je met elkaar samenwerkt
  • de sleutels voor goede relaties met jezelf en je team

📺 NU KIJKEN 

Een goede coach zijn, betekent nog niet dat je ook een volle coachingspraktijk hebt. Els Deboutte, oprichter van Make me Fly!, deelt in dit gratis webinar de belangrijkste inzichten die ervoor zorgden dat ze vandaag de dag samen met haar vennoot Rilla aan het roer staat van een bedrijf dat samenwerkt met 30 freelance coaches en trainers, dat erkend is als loopbaancentrum en dat jaarlijks honderden mensen coacht bij vragen rond loopbaan, leven, leiderschap en samenwerking. Ze vertelt welke 5 cruciale stappen jij moet zetten om van je praktijk een bloeiende coachingspraktijk te maken.

📺 NU KIJKEN 

Voor de ‘experienced candidate’ is de open vacaturemarkt vaak niet de juiste plek om een nieuwe opportuniteit te vinden. Daarnaast merken we in de loopbaanpraktijk dat veel ervaren kandidaten hun kansen verschieten met een ‘outdated’ CV. En wat als je je volgende job niet helemáál in het verlengde van je huidige job wil vinden, zit je CV dan ook nog goed?
Je leert:
  • Hoe jouw CV representeert wat je echt waard bent
  • Waar je opportuniteiten kan ontdekken als ze niet binnen je eigen omgeving of de open markt te vinden zijn
  • Hoe ziet de ‘hidden market’ eruit en hoe krijg jij er toegang toe
  • Hoe je als kandidaat een samenwerking op lange termijn aangaat met een executive searcher op hoog niveau.

📺 NU KIJKEN 

Coachende vaardigheden winnen alsmaar aan belang: op het werk, in de klas, binnen het gezin,… Maar wat is ‘coachen’ nu precies? Wat is er zo uniek aan Solution Focus en oplossingsgerichte coaching? Kan iedereen coachende vaardigheden aanleren? En hoe doe je dat dan? 

Maak kennis met trainers Els Deboutte en Rilla Lysens, kom meer te weten over de verschillende opleidingsformules en stel al je vragen over professioneel leren coachen in het gratis info-webinar. 

📺 NU KIJKEN 

Ken je ons YouTube-kanaal al?

Ook op ons YouTube-kanaal kan je heel wat video’s vinden! 

Vergeet niet om je te abonneren 👍

Pin It on Pinterest