Laat je gratis coachen door onze coaches-in-opleiding

Voor onze Opleiding tot Professioneel Coach werken we regelmatig met proefpersonen. Dit geeft onze coaches-in-opleiding de kans om te oefenen in een veilige omgeving. Deze coachingsessies worden geobserveerd door enkele medecursisten en door Els Deboutte of Rilla Lysens, zelf ervaren coaches en de trainers van de opleiding tot professioneel coach. Na de coachingsessie wordt tijd voorzien voor een feedbackmoment voor de coach-in-opleiding.

We zoeken dus mensen met een concrete coachvraag, die deze vraag samen met een startende coach willen behandelen, én die bereid zij om na de coachingsessie van ongeveer 45 minuten opbouwende feedback te geven aan de coach. Deze coachingsessies gaan online door.

Ben jij een proefkonijn 🐰 dat:

☑️ zoekende is naar een antwoord op een concrete coachvraag,

☑️ bereid is om een uur vrij te maken voor ons,

☑️ bereid is tot het geven van feedback,

☑️ in het bezit is van een pc met beeld en geluid (of een smartphone of tablet),

☑️ bewust is van het feit dat zelfzorg en eigenliefde de kern is van geluk?

Stel je dan kandidaat voor een gratis coachingsessie! Bezorg ons dan je gegevens en de vraag waar jij tijdens de coachingsessie mee aan de slag wil. We behandelen alle inzendingen vertrouwelijk.

Meer weten over onze modulaire coachopleiding?

Droom je ervan om coach te worden en anderen vleugels te geven? Of wil je een stevige basis om als leidinggevende of HR-professional aan de slag te gaan met samenwerkings-, loopbaan- en levensvragen? In ons modulair opleidingsprogramma leer je de nodige coachingskills – van basic tot advanced. We vertellen je er graag alles over op onze website én in ons gratis info-webinar ‘ZO leer jij coachen als een PRO’.

Pin It on Pinterest