Laat je gratis coachen door onze coaches-in-opleiding

Voor onze Opleiding tot Oplossingsgericht Coach werken we tijdens oefenmomenten en tijdens de Praktische Proef met echte mensen met een concrete coachvraag. Dit geeft onze coaches-in-opleiding de kans om te oefenen in een veilige omgeving.

We zoeken daarom regelmatig mensen met een concrete coachvraag, die deze vraag samen met een startende coach willen behandelen, én die bereid zij om na de coachingsessie van ongeveer 45 minuten opbouwende feedback te geven aan de coach. Deze coachingsessies gaan online door.

Ben jij:

☑️ zoekende naar een antwoord op een concrete coachvraag,

☑️ bereid om een uur vrij te maken voor ons,

☑️ bereid tot het geven van feedback,

☑️ in het bezit van een pc met beeld en geluid (of een smartphone of tablet),

☑️ bewust van het feit dat zelfzorg en eigenliefde de kern is van geluk?

Stel je dan kandidaat voor een gratis coachingsessie! Bezorg ons je gegevens en de vraag waar jij tijdens de coachingsessie mee aan de slag wil. We behandelen alle inzendingen vertrouwelijk.

De link tussen oplossingsgericht coachen en karate

De link tussen oplossingsgericht coachen en karate

Wat doe je wanneer je je favoriete sport niet meer mag uitoefenen? Volledig stoppen? Of op zoek gaan naar wat wél nog kan? Solution Focus kan je helpen om op zoek te gaan naar wat wél werkt in plaats van je blind te staren op problemen en beperkingen.

Zelf aan de slag als oplossingsgericht coach?

Droom je ervan om coach te worden en anderen vleugels te geven? Of wil je een stevige basis om als leidinggevende of HR-professional aan de slag te gaan met samenwerkings-, loopbaan- en levensvragen? In onze opleidingen leer je de nodige coachingskills – van basic tot advanced. Met Solution Focus als kapstok van de Make me Fly! coachingsmethode.

We vertellen je er graag alles over op onze website én in ons gratis info-webinar ‘ZO leer jij coachen als een PRO’.

Pin It on Pinterest