Over Loopbaanbegeleiding

Het is niet leven om te werken, maar werken om te leven. Dit wil niet zeggen dat je job geen belangrijk onderdeel van je leven is: ze kan in grote mate bijdragen tot je persoonlijk geluk en tot de vorming van je identiteit. Het is niet altijd even gemakkelijk om een stap opzij te zetten uit de dagelijkse mallemolen van “life in the fast lane” en hierover te reflecteren, maar indien je aanvoelt dat je hier nood aan hebt omdat je anders niet gelukkig kunt worden, overweeg dan zeker eens loopbaanbegeleiding

S. V.

Het heeft mij doen inzien wat mijn kwaliteiten zijn en hoe ik deze het beste kan inzitten in een zoektocht naar een nieuwe job. Ook geeft het ideeën over wat je belangrijk vindt in een job en hoe je ervoor kan zorgen dat je job en persoonlijk leven in balans is.

Sharon Janssens

Loopbaanbegeleiding is een opportuniteit die je, waar je ook staat in je loopbaan, niet mag laten liggen. Het is altijd goed om eens een overview te hebben van waar je professioneel staat en daarbij een professional te hebben om alles goed met jou in kaart te brengen. Aanrader!

Isolde De Paepe

De loopbaanbegeleiding bij Make me Fly! blijft jarenlang nazinderen: het gaf me niet alleen de kracht om op zoek te gaan naar een andere, plezierigere job, het houdt me tot op vandaag alert en scherp! Ik kies elke dag opnieuw voor mijn job en daar pluk niet alleen ik, maar ook mijn gezin en een tevreden werkgever de vruchten van… Win-win-win!

A.

Els is uitermate geschikt als coach voor mensen die met een ondernemers-idee zitten en dat kleine duwtje nodig hebben. “Wat is het ergste dat er kan gebeuren?” Ik zal die zin nooit vergeten, de wijze woorden van Els leiden me wel door meer dilemma’s. Dankzij mijn loopbaanbegeleiding heb ik nu een toffe en uitdagende job gevonden, een eigen zaak in bijberoep uit de grond gestampt en heb ik meer goesting is alle uitdagingen dan voor ik dit traject aanvatte

Kevin Logist

Deze begeleiding was verrassend, men zou dit meer moeten promoten, want het was voor mij onbekend en volgens mij zeer nodig voor veel mensen! Kan het verschil betekenen van in een burn-out belanden of opnieuw zin en energie in je job vinden door situatie anders/beter bekijken en aanpakken.

Carine Geysen

De loopbaanbegeleiding heeft vooral structuur gebracht in de chaos.
Door begeleiding te krijgen, vielen de puzzelstukjes in elkaar. Loopbaanbegeleiding heeft me geholpen om zicht te krijgen op mijn mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Nu solliciteer ik zeer doelgericht en goed voorbereid.

Ellen Hermans

Sofie kan goed luisteren, stelt de juiste vragen. Ze probeert zich in te leven in jouw situatie en je bij te staan.
Ik zou dit iedereen aanraden die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in zijn/haar leven.

Katlijn Vanderhaeghen

Make me Fly! is persoonlijk en op maat gemaakt. Op geen enkel moment had ik het gevoel een zoveelste nummer in de rij te zijn. Integendeel, elk individu heeft een ander te volgen traject en dat voelde je in de aanpak van Els!

Raf Labie

Velen verwachten bij loopbaanbegeleiding hulp bij het zoeken naar een nieuwe job maar mij heeft het vooral geholpen om mezelf terug te vinden in mijn huidige job.

Lise Lynen

Ben je zoals ik de pedalen even kwijt? In korte tijd was ik weer “Back on track”

Danielle Verhaegen

Make me Fly! is super en ben blij dat ik hun heb gevonden voor mijn loopbaanbegeleiding!
Bedankt voor de tijd en energie!

Jessica Delbouille

Advies dat ons op korte termijn vooruithielp, en zich op nog kortere termijn terugbetaalde.

Usman Rheman

De gesprekken met Els hebben me absoluut geholpen om een aantal zaken op een rij te krijgen. De sessies hebben me op een positieve manier zeer veel stof tot nadenken gegeven en een goede basis om op verder te bouwen. Dit was waar ik op gehoopt had bij de aanvang van de begeleiding en de balans is voor mij dus alvast zeer positief.

Wim Dobbelaere

Er komen geen computers aan te pas die voor jou de weg uitstippelen en je bent geen nummer. Bij Make me Fly! staat een persoonlijke aanpak centraal. Jij praat, de coach luistert, noteert, reflecteert en geeft advies. Je wordt persoonlijk begeleid en de coach speelt in op jouw noden en behoeftes. Je gaat altijd naar buiten met een goed gevoel en de gedachte: “Ik kan dit!” (Yes, I can!).

T.

Het is de moeite om na een aantal jaar jezelf en de loopbaan onder de loep te nemen. En met hulp kan je zomaar andere perspectieven zien die de moeite waard zijn om te ontdekken en verder uit te spitten. Het kan juist dat duwtje in de rug geven om uit jouw comfortzone te komen en aan een nieuwe reis te beginnen.

Sibylle Otto

Als je hulp nodig hebt in het verkrijgen van inzichten in je leven en je werksituatie is dit een aanrader. Op een rustige manier worden ‘handvaten’ gegeven waarmee je verder kan, waarbij je keuzes maakt waarbij je jezelf goed voelt. Je wordt op geen enkel ogenblik gepusht, je doet het op je eigen tempo.

H.

Bedankt Sofie, jullie hebben me echt geholpen!

Sylvia Stieners

Soms is het eens nodig om stil te staan bij je (werk)situatie. Dan is het dikwijls moeilijk om binnen de dagdagelijkse sleur tijd vrij te maken en jezelf te challengen, om de juiste vragen te stellen. Op het werk is er ook een loopbaanbegeleiding, maar dan ben je toch beperkt in een aantal zaken. Mijn coach wist me de juiste vragen te stellen, zodat ik zelf tot een beter inzicht kwam van wat me precies stoorde, waar ik naartoe wil, en welke concrete stappen ik nu zal zetten. Ik heb mijn loopbaan opnieuw in handen genomen.

D.

Nathalie maakte me via haar eigen verhaal duidelijk dat het mogelijk is om als zelfstandige te beginnen. In kaart brengen wat je vaardigheden zijn, wie je netwerk is en waar je naartoe wilt zijn zaken waar je over moet durven nadenken. Ik heb nu de stap gezet en daar ben ik blij om!

Levi

Niet bij de pakken blijven zitten! Neem contact op met een coach en laat je onderdompelen in een wereld vol ‘inspirerende’ ideeën. En ook al kom je hierbij soms jezelf tegen… ‘t blijft een aangename ontmoeting!

Els Maris

Advies dat ons op korte termijn vooruithielp, en zich op nog kortere termijn terugbetaalde.

Usman Rheman

Ik ben superblij dat ik door de loopbaanbegeleiding heen mijn doel bereikt heb.
Als ik terug kijk en zie hoe diep ik zat, kan ik alleen maar blij zijn dat dit bestaat. Ik kan iedereen dit aanraden.

Tine Stock

Ik was op zoek naar vleugels en vond ze op de website. Dank zij deze begeleiding kan ik weer wat beter vliegen.

Ann Desmet

Jobcoach. Het woord is niet bekend in het Word woordenboek. Nochtans zou dit naar mijn bescheiden mening een fundamenteel gegeven moeten worden in ons taalgebruik. Word maakt er ‘topcoach’ van, wat er eigenlijk wel mooi bij aansluit. Toch bij de mijne.

I.

De loopbaanbegeleiding heeft me vooral meer inzicht in mezelf gegeven en ik ben er ‘sterker’ uitgekomen.

C.

Het is een goede hulp voor mensen die op de goede weg moeten gezet worden om op de juist manier te solliciteren en hoe ze het best op zoek gaan naar vacatures .

N.

Make me Fly! makes you fly zonder de voeling met de grond te verliezen.

Beatrice Windels

Over VIP Carrière Coaching

Zeer verhelderende sessies die je helpen in staat stellen om afstand te nemen van de situatie en jezelf minder evidente vragen stellen, zo ook jezelf in vraag stellen. Om uiteindelijk via een helikopterzicht op de problematiek terug tot de essentie te komen. Inzichten en constructieve feedback van de coach helpen bij dit proces. Het was een leerrijke ervaring.

Björn Vermeersch

Praktisch en pragmatisch, in het hier en nu!

Koen Vanhoutte

Janssen Pharmaceutica

Na 2 weken volgde een eerste opvolggesprek waaruit bleek dat ik strak op schema zat en de nodige stappen had gezet in de goeie richting. Na elk contact had ik telkens meer zin om er in te vliegen. De bevestiging dat ik goed bezig was met mijn traject, was een extra aanmoediging om er voluit voor te gaan. Het resultaat was dan ook dat ik op het einde van mijn traject kon starten in een nieuwe functie in een nieuw bedrijf.

Lies

Op een spontane manier en met een open mind ontdekken wat je sterke punten zijn en hoe en waar je die kan inzetten? Eén adres: Make me Fly!

Johan Schots

Ik leerde delegeren en hulp vragen zodat ik zelf tijd vrij kreeg om mijn focus te richten op mijn project en mijn ‘stakeholders’ die zowel mijn werk als mijn carrière ten goede komen. Focus = result!

Ann

Over het e-book: “Jezelf heruitvinden in 10 stappen”

Net als in je eerste boek slaag je erin een sterke en inspirerende boodschap te brengen op een supertoffe manier: de typische Els-manier. Vlot en intelligent geschreven, doorspekt met quotes die je uitknipt en boven je bureau hangt omdat je weet dat je er echt beter van wordt als je ze elke dag kunt lezen. Met sprekende anekdotes uit je eigen persoonlijk en professioneel leven die het hart beroeren omdat ze zo herkenbaar zijn – bij mezelf of bij anderen. En met als kers op de taart een aantal Aha-erlebnismomenten die aanzetten tot actie. Ferm gedaan – dikke proficiat.

Hanne Van Houtte

Redacteur HR, Kluwer

Met veel plezier en met momenten van herkenning bij de situatieschetsen die de hoofdstukken illustreren, heb ik het hele boek in een mum van tijd uitgelezen. Het was zo relevant en positief, dat ik het ook meteen aan een aantal vrienden heb aangeraden die momenteel een burn-out aan het verwerken zijn.

Karla Van Loock

Over Opleidingen

Ik ben erg blij om aan den lijve te hebben kennisgemaakt  met de methodiek van Vision Board.  Ik ben blij verrast dat er zo’n relevante zaken uitkwamen. Ik bekijk ‘m elke morgen bij het opstaan en het bord brengt me in contact met wat belangrijk voor me is.
Solution focused en waarderend, ontspannen, ze weet heel goed hoe je met een groep aan de slag moet, grote expertise op vlak van loopbaancoaching

V.P.

Vision Board

Make me Fly! geeft je de juiste voeling met de problematiek on the job – laat je echt even vliegen om naar beneden toe een duidelijker beeld te hebben.

Inge Imbrechts

JSR

Het kader was aangenaam, ik voelde me op mijn ‘gemak’ om de oefening te doen. Ik kreeg bevestiging en nam mezelf voor om wat minder streng te zijn en toch op zoek te gaan naar manieren om ‘rust’ te vinden.

B.V.

Vision Board

Een absoluut leuk deugddoend me-moment.

Inès Demeyer

Vision Board

Boeiend, inspirerend, kortom een aanrader!

Katrien DeBacker

Vision Board

Pin It on Pinterest