Over Loopbaanbegeleiding 

N.F.
Loopbaanbegeleiding is heel interessant. Ik denk persoonlijk dat zelfs iedereen er baat zou bij hebben, iedereen kan er wel iets uithalen om aan te werken.

M.O.
De betrokkenheid van Rilla, het inbrengen van verschillende voorbeelden en theoretische modellen zijn sterke punten van de coach. De feedback die ik kreeg om mezelf centraal te zetten, versus de ander willen pleasen.
Samen kijken naar mogelijkheden. Dat geeft een fijn gevoel.

K.R.
Het is een heel boeiende ervaring om intensief op deze manier je loopbaan bezig te zijn. Het heeft voor mij mijn focus weer gebracht op wat voor mij belangrijk ik in mijn werk en loopbaan. Ik dacht dat ik hier ook voorheen erg goed in was, maar de verandering thuis (mama worden) heeft dat veranderd. Loopbaanbegeleiding op deze manier, waarbij je expliciet tijd neemt om te denken over je loopbaan, heeft voor mij dan ook erg goed gewerkt

Kevin Logist
Els is uitermate geschikt als coach voor mensen die met een ondernemers-idee zitten en dat kleine duwtje nodig hebben. “Wat is het ergste dat er kan gebeuren?” Ik zal die zin nooit vergeten, de wijze woorden van Els leiden me wel door meer dilemma’s. Dankzij mij loopbaanbegeleiding heb ik nu een toffe en uitdagende job gevonden, een eigen zaak in bijberoep uit de grond gestampt en heb ik meer goesting is alle uitdagingen dan voor ik dit traject aanvatte

Davy Nijs
De begeleiding was kort maar voldoende om me te confronteren met de juiste overwegingen die ik nodig had om verder te kunnen. Er werd ook op de bal gespeeld. Ik ben er wel zeker van dat ik ooit nog voor moeilijke momenten kom te staan, en dan neem ik zeker contact op voor nazorg.

Jessy Peeters

Je komt jezelf tegen tijdens dergelijke sessies, goed om even stil te staan bij de vraag: ‘is mijn huidige job diegene die ik tot het einde van lijn carrière wil blijven doen?’ Ontdekkingsreis van je kwaliteiten en valkuilen + hoe je hiermee aan de slag kan gaan

Sibylle Otto
Het is de moeite om na een aantal jaar jezelf en de loopbaan onder de loep te nemen. En met hulp kan je zomaar andere perspectieven zien die de moeite waard zijn om te ontdekken en verder uit te spitten. Het kan juist dat duwtje in de rug geven om uit jouw comfortzone te komen en aan een nieuwe reis te beginnen.

G.
Bij twijfel of je wel goed bezig bent, en of het wel verder kan op de manier zoals je dagdagelijks bezig bent, maak dan een afspraak om jezelf eens tegen te komen en te leren kennen. Baat het niet dan schaadt het niet!

Luc Bosmans
Een confrontatie met jezelf met advies en oordeel van een neutrale expert over hoe je in het leven staat en plannen maakt, lijkt mij voor iedereen een aanrader. En dit of je actief bent of op zoek bent naar werk.

Els Maris
Niet bij de pakken blijven zitten ! Neem contact op met een coach en laat je onderdompelen in een wereld vol ‘inspirerende’ ideeën. En ook al kom je hierbij soms jezelf tegen… ‘t blijft een aangename ontmoeting !

CW
Zie je even door de bomen het bos niet meer? Weet je niet of je job nog wel bij je past, weet je niet wat je nu eigenlijk echt wil, lig je misschien wat in de knoop met jezelf en heb je hulp nodig om die knoop te ontwarren? Eén adres: Sofie Damen!

Carine Geysen
Deze begeleiding was verrassend, men zou dit meer moeten promoten, want het was voor mij onbekend en volgens mij zeer nodig voor veel mensen! Kan het verschil betekenen van in een burn-out belanden of opnieuw zin en energie in je job vinden door situatie anders/beter bekijken en aanpakken.

V.F.
Toen ik de begeleiding startte had ik vooral last van stress en een gebrek aan zelfvertrouwen. Ik vroeg me af of ik mijn (veeleisende) job nog wel aankon. Ik heb dankzij de sessies leren stilstaan bij de positieve aspecten van mijn job en heb mijzelf en mijn werkmethode (die bij nader inzien voor extra stress zorgde) leren in vraag stellen. Na het nemen van een aantal concrete acties nav de sessies ervaar ik mijn job veel positiever.

Wim Audenaert
De loopbaanbegeleiding is zeer effectief en direct toepasbaar. In enkele weken tijd had ik een andere en sterker onderbouwde blik op diverse belangrijke zaken. Dit zorgde voor veel zelfvertrouwen en zal resulteren in een verhoogde effectiviteit.

Carine De Beer
Ben tevreden dat ik dit gevolgd heb, heb er een aantal inzichten door gekregen, ook bevestiging van een aantal zaken die ik eigenlijk wel al wist maar die door de coach bevestigd werden.

B.V.
Door het volgen van loopbaanbegeleiding kreeg ik een beter zicht op welke richting ik met mijn carrière uit wil, wat mijn sterke kanten zijn en waar ik nog moet aan werken.

Greet Droogmans
Een doelgerichte en confronterende aanpak met heldere inzichten als resultaat.

Tom D’Huvettere
Ik ben aan de loopbaan begeleiding gestart, met als doel mijn kwaliteiten te herontdekken. 
Het was niet mijn bedoeling ander werk te zoeken, echter is het toch uitgedraaid tot een andere job.
Ik ben de mening toe gedaan dat je in het leven de kansen moet grijpen wanneer deze je pad kruisen.
Soms moet je een sprong in het onbekende durven wagen, echter de loopbaan begeleiding brengt net je noden en kwaliteiten in beeld, maw waag je geen sprong in het duister. Je maakt een weloverwogen keuze.

Erwin Deumens
Deze loopbaanbegeleiding heeft me een aantal inzichten gegeven, waar ik zelf mee verder kan.  Je krijgt weliswaar geen kant en klaar antwoord, maar net de juiste vragen om via zelfreflectie zelf een antwoord te kunnen formuleren.

Corina Huylebroeck
Hannelore is een super coach die mij duidelijk heeft laten inzien wat ik kan veranderen en welke andere richtingen ik uit kan in mijn verdere loopbaan.

Marc De Gelder
Mijn coach wist echt goed te luisteren en tussen de lijnen te horen en zo bepaalde punten aan te halen. Zeer verrassend en aangenaam.

Kim Schoeters
Door een bezoekje aan Els kreeg ik de energie die nodig was om er volop voor te gaan!
Slechts een uurtje was nodig om vol energie en volop gemotiveerd terug plannen te maken.
Loopbaanbegeleiding met Els is alles wat je nodig hebt als je door de wolken de zon niet meer kan zien.

Wendy Vander Goten
Ik ben het meest tevreden over de inzichten die ik kreeg in mijn eigen kwaliteiten –> een extra boost aan zelfvertrouwen. Dit door gewoon naar mij te luisteren en het onuitputtelijke enthousiasme van Miet.
Haar sterke punten zijn enthousiasme, netwerk en ervaring.

Nathalie Brantz
Over 
het aangegeven advies, luisterend oor, tools op toe te passen, het aanpassen van mijn cv en inzichten krijgen, ben ik het meest tevreden.  Sterke punten van de coach Nathalie Tuch zijn: rust uitstralen, luisterend oor, geven van advies, inzicht om zaken anders te bekijken, kennis van zaken.
Wat ik anderen wil meegeven: I
f you can dream it you can do it!!!

Wim Dobbelaere
De gesprekken met Els hebben me absoluut geholpen om een aantal zaken op een rij te krijgen. De sessies hebben me op een positieve manier zeer veel stof tot nadenken gegeven en een goede basis om op verder te bouwen. Dit was waar ik op gehoopt had bij de aanvang van de begeleiding en de balans is voor mij dus alvast zeer positief.

Emmely Gauquie
Waarover ik het meest tevreden ben: Het aanbrengen van verschillende technieken om mezelf te beoordelen en mijn eigen kwaliteiten te zien, positief communiceren om zo mijn ‘issue’ te kunnen duiden. En de juiste inschatting van Hans waar precies het probleem zich stelt.
Ik wou ’20’ op 10 intypen in de bovenvermelde schaal van tevredenheid, maar dat wil ‘t programma niet aanvaarden… 🙂

Tine Stock
Ik ben superblij dat ik door de loopbaanbegeleiding heen mijn doel bereikt heb.
Als ik terug kijk en zie hoe diep ik zat, kan ik alleen maar blij zijn dat dit bestaat. Ik kan iedereen dit aanraden.

Birgit Gilis
Ik heb door de loopbaanbegeleiding een overzicht en structuur gevonden in mijn bestaande zaak. Nathalie Tuch haar sterke punten zijn empathie, luisterbereidheid en inzicht. Ze kan haar mening op een zachte manier overbrengen.

Ellen Hermans
De loopbaanbegeleiding heeft vooral structuur gebracht in de chaos.
Door begeleiding te krijgen, vielen de puzzelstukjes in elkaar.
Loopbaanbegeleiding heeft me geholpen om zicht te krijgen op mijn mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Nu solliciteer ik zeer doelgericht en goed voorbereid.

Anja Meeus
Sofie is zeer creatief. Ze straalt zeer veel positieve energie uit en dat steekt aan.
Mijn lichaam gaf aan dat het leeg was, opgebrand. Ik was mezelf verloren.
Gelukkig, Sofie was daar voor mij. Ik werd door haar begrepen en ze moedigde me aan om het rustig aan te doen. En zelfzorg, wat een ontdekking! Ik kreeg terug hoop en hoop doet echt inderdaad leven. Ik verbreedde mijn leefwereld.
Haar persoonlijke coaching is zeer goed! Soms liggen antwoorden vlak voor onze neus, maar zien we ze niet. Sofie helpt me om deze terug te zien. Haar werkomgeving is eveneens zeer aangenaam, vlakbij de natuur. Een mooie plaats om tot rust te komen.
Coaching is zeer waardevol! Ik raad het iedereen aan. Ik heb de oude ik niet teruggevonden maar een verbeterde versie van mezelf.

B.
De coaching heeft er voor gezorgd dat ik nu een duidelijk beeld heb hoe ik zelf mijn huidige functie zie in de toekomst.
Door de juiste vragen te stellen, kon ik zelf antwoord geven om zo tot een correct beeld te komen over hoe ik me in mijn huidige functie voel.
Verder werd er gewerkt aan technieken om het overzicht te bewaren. Dat dit geholpen heeft is duidelijk, mijn Todo Lijst is eigenlijk leeg. Dit geeft me veel tijd om aan enkele nieuwe projecten, waar nog geen deadline op staat te werken.
Door de juiste vragen te stellen, krijg je antwoorden op vragen waarvan jezelf niet wist met deze problemen te zitten. Ook werd de nadruk gelegd om vooral op de goede eigenschappen te focussen.

Hilde Azijn

Ik kon mijn verhaal kwijt. Er was aandacht voor heel mijn persoon niet alleen het deeltje werk in mijn leven. De oefeningen die we deden gebruik ik nog steeds als ik het moeilijk krijg op het werk. De zeer persoonlijke manier van aanpakken van Els is zeer belangrijk. Ze geeft je haar persoonlijke ervaringen mee en het voorbeeld dat het kan om na een burn out opnieuw de moed te hebben aan nieuwe projecten te starten. Haar levenservaring en positieve uitstraling zijn van onschatbare waarde.

T.
Er komen geen computers aan te pas die voor jou de weg uitstippelen en je bent geen nummer. Bij Make me Fly! staat een persoonlijke aanpak centraal. Jij praat, de coach luistert, noteert, reflecteert en geeft advies. Je wordt persoonlijk begeleid en de coach speelt in op jouw noden en behoeftes. Je gaat altijd naar buiten met een goed gevoel en de gedachte: “Ik kan dit!” (Yes, I can!).  

Anje Jodts
Ik had nood aan wat extra ondersteuning en het was een uitstekende investering in mezelf. Voor mij was het belangrijk om mij op mijn gemak en veilig te voelen bij een coach.
Hans houdt mij zelfs gemotiveerd wanneer het moeilijk wordt! En hij luistert met volle aandacht!

Jenny Abeloos
jenny-abeloos-getuigenis

Shirley Adams
Op de vraag “Waarover ben je het meest tevreden?” antwoordt Shirley: Opkrikken zelfvertrouwen/Hoop geven dat er iets nog op mijn pad zal komen. Beter inzicht in valkuilen (burn-out vermijden), Inzicht in sterke en zwakke punten, wat geeft energie.
Oefeningen en open gesprekken zonder vooroordelen hebben daartoe bijgedragen.
Rilla is een heel vriendelijk en geruststellend persoon, geeft zelfvertrouwen en kan duidelijk helpen om sterke punten te ontdekken.

Annelies Van den Berge
Ik ben zeer tevreden over de professionele en zeker oplossingsgerichte aanpak van Hans.
Op een bepaald ogenblik zit je vast in een eigen kijk op een job en persoonlijk leven. Nieuwe inzichten, aandacht en feedback zijn nodig om weer met goesting de draad op te nemen. Herbronnen maakt van een uitzichtloze situatie weer een werkinstrument om verder te gaan of om het roer om te keren. Eigenlijk zouden we nu en dan eens heel bewust de tijd moeten nemen om stil te staan, voor we onszelf voorbij rennen en het contact met onszelf te verliezen. We weten het allemaal wel, maar we doen het eigenlijk niet. Ik heb even de tijd MOGEN nemen om te KUNNEN wat straks weer zal MOETEN.

Karlien Teirlinck
De sterke punten van Hannelore zijn: erkennings gevoel, vertrouwen, open en eerlijkheid, rust, …
Het klikte onmiddellijk.  Ik kon zijn wie ik ben en zeggen hoe ik het voelde.

Nora Walterus
Miet heeft mijn visie op het werk veranderd en mijn kijk op het leven ook.
De kleine dingen die ik niet zag, hebben we veranderd waardoor ik nu minder stress heb. Miet bracht mij rust, een luisterend oor, en wat ik in het begin niet mogelijk achtte, heeft zij verwezenlijkt.
Ik raad anderen aan hun hoofd niet te laten hangen en hulp te zoeken!

M.
Ik heb de mogelijkheid gekregen om uitgebreid mijn verhaal te doen.
Het zoeken en bespreken van concrete vacatures heeft mij geholpen om dat weer met zelfvertrouwen te gaan doen.
Hannelore luistert goed, stelt de juiste vragen en geeft praktisch advies. Ik heb het gevoel dat ze weet waar ze het over heeft ook al omdat ze voorbeelden gebruikt uit haar loopbaan.

S.
De sterke punten van de coach Miet Leijssen zijn : Haar goede achtergrond die ze heeft van haar vroegere werkervaring en levenservaring dat ze heel goed weet wat je bedoelt.  Ze is ook positief ingesteld en probeert je ook positief te houden.  De rustige manier hoe ze je benaderd en luistert heel goed.  Ze vraagt ook altijd na elke sessie wat je van de sessie meeneemt.
Ze doet dat heel goed.

Ann Desmet
Ik was op zoek naar vleugels en vond ze op de website. Dank zij deze begeleiding kan ik weer wat beter vliegen.
Ik heb eigen ideeën kunnen toetsten, zicht gekregen op ‘blinde vlekken’, perspectief kunnen verbreden => meer inzicht voor mezelf.
Het kaderen van gebrachte informatie, het verder uitdiepen door door te vragen heeft hiertoe bijgedragen.
Sterke punten van de coach zijn: warm onthaal, geeft vertrouwen, oprecht.

Petra Vreys
Ik ben het meest tevreden over de aanpak, concrete zaken, voelen dat je niet alleen stappen moet zetten maar dat het eveneens oké is om niet overhaast tewerk te gaan. De dream big oefening heeft daartoe bijgedragen.
De sterke punten van Rilla zijn haar achtergrond, het luisterend oor en het rustig blijven, inspelen op de noden en vragen van cliënt zelf en haar empathie. Ik zou het aan anderen die zoekende zijn willen meegeven aanraden. Tenslotte ben je voor weinig geld al flink op weg geholpen.

Eline Brugman
Els houdt je een spiegel voor en daardoor konden we zaken aftoetsen en kreeg ik nieuwe inzichten.
Els luistert, geeft energie, durft te challengen.
De website, het E-book, stuk voor stuk super instrumenten die jou het gevoel geven dat Els echt wel het verschil kan maken, de energie die Els uitstraalt is super en triggert je om aan te sluiten, super dus. Het traject dat we samen volgden was misschien te kort om echt ten gronde zaken aan te pakken, maar ze hebben wel een zaadje geplant.

K.
Ik ben zeer tevreden over de loopbaanbegeleiding.  Ik vond het heel interessant om een beter inzicht te krijgen in mijn sterke punten en punten waar ik net aan moet werken.  Het heeft me ook goed geholpen om te begrijpen wat ik wel en niet wil in een nieuwe job.
Rilla straalt vertrouwen uit waardoor je je onmiddellijk op je gemak voelt.  Ze kan zeer goed luisteren en analyseren.  Ze helpt je om tot inzichten te komen en geeft je zeer concrete tips over hoe je de zaken kan aanpakken.

Liesbeth Vereecke
Een weldoordachte aanpak die op pragmatische wijze wordt aangepast aan de coachee.
De pijnpunten onder woorden brengen of zorgen dat ze gezegd worden zijn sterke punten van de coach.

W.
Het heeft mij een positievere bril gegeven bij het bekijken van de verschillende aspecten van de werksituatie.
De begeleiding creëerde voor mij een “houding” die er voor zorgt dat er meer innerlijke rust gekomen is.
De sterke punten van de coach zijn: Luisterhouding. Het vermogen bepaalde situaties correct te analyseren en van daaruit tips ivm aanpak op korte en middellange termijn te formuleren.
Door het volgen van de loopbaanbegeleiding is vermoedelijk voorkomen dat ik op een burn-out afstevende.

T.
De focus, analyse, kennis van zaken en het enthousiasme van Els heeft me duidelijkheid in mijn plannen en motivatie bijgebracht.
Het was boven verwachting!
Bij Els kwam ik buiten met een duidelijk idee van wat ik wil, wat ik niet wil, en een stappenplan om mijn doel te bereiken. Nu weet ik waar ik mijn focus moet op richten. Bedankt! Het was boven mijn verwachtingen.

N.
Ik kreeg van een medewerker van de Vdab de raad om mij goed te oriënteren en niet met de eerste beste loopbaancoach in zee te gaan. Dit bleek een gouden raad. Bij Rilla kreeg ik een gevoel van veiligheid en vertrouwen.
Ik kreeg een beter inzicht in mijn sterktes, valkuilen en de zaken waaraan een nieuwe job voor mij moet voldoen door het feit dat Rilla uit mijn verwardheid, mijn essentie weet te puren.
Haar analytisch vermogen, rust en eerlijkheid zijn haar sterke punten.

Carina Degeest
Ik ben Els zeer dankbaar voor haar ondersteunende houding, haar drijvende energie en haar meer dan 100 % inzet tijdens en nà de gesprekken. Ik weet nu exact op welke jobs ik wel en op welke niet te solliciteren, wat zeer gedetailleerd de aspecten zijn die me energie kosten in een job en welke me energie geven.
Els is een top-experte, heeft tonnen ervaring en dat voel je. Ze is daarnaast als mens ook zeer empathisch. Een onmisbare plus in deze rol!
Wat me helemaal verbijsterde was de snelheid waarmee ze de ‘parels’ uit ‘de/mijn chaos’ wist te vinden én de zeer krachtige wijze waarop ze die benoemde.

J.
Professionele coach voor hoger opgeleiden en business women.
Ik leerde bewust omgaan met focus op de richting die ik wil uitgaan + afspraken maken hierover met anderen en mezelf.
Sterke punten van de coach zijn luisteren, inschattingsvermogen, bedrijfservaring, op de hoogte van gender equality/glazen plafond problematiek, cultuurverschillen, blijft open mind, no-nonsense, zoekt zelf naar best practices, probeert advies op maat te geven

C.
Ideaal klankbord in woelige tijden. Neutrale partij die zaken in perspectief zet, emoties kan vertalen naar handig toepasbare theorie. Zonder alles te willen doorschuiven, bevestiging dat de situatie niet aan mij lag.  Coach met ervaring in en met soortgelijke situaties.

I.
Els kent haar job goed, is verbaal sterk, maar luistert ook naar wensen en noden. Het verschil tussen probleem en beperking, was bijvoorbeeld iets waar ik ook in mijn huidige job mensen op kan wijzen en discussies in een constructieve richting kan krijgen.
Waarover ben ik het meest tevreden en wat heeft het me bijgebracht? Nadenken over de mogelijke opties en mijn huidige job. Analyse maken van mijn loopbaan en positieve en negatieve elementen.

E.
De loopbaanbegeleiding heeft me geholpen om wat meer ‘rust’ te vinden.  Het is nu helderder voor mij waar ik naartoe wil en ik heb geleerd om de druk van buitenaf wat te relativeren.  Hannelore liet me stilstaan bij mijn vragen en keuzes, wat soms lastig was, maar ook duidelijkheid bracht.  Misschien had ik nog iets concretere handvatten verwacht of een houvast waar ik kan naar terug grijpen wanneer ik terug even begin af te dwalen.  Maar misschien moet ik daarvoor wel eens mijn POP invullen…
Een echte aangename, rustgevende coach.  Maar durft ook te confronteren en ‘moeilijke’ vragen te stellen, ontwijkt geen lastige thema’s.

K.
Tijd maken om stil te staan, terug te blikken en vooruit te blikken is zinvol om te doen. Ik was me wel bewust van een aantal inzichten in mijn achterhoofd maar deze waren nog niet op de voorgrond aanwezig en verworven. Ik heb geleerd dat mijn drang om van job te veranderen niet dringend is maar wel latent aanwezig. Ik heb geleerd om dit latent aanvoelen te plaatsen en er toch mee aan de slag te gaan. Nu blijkt dat ik te lang aan het sudderen en malen was over de gedachten: ‘ik moet weg, ik wil een andere job’. Daardoor had ikde indruk dat mijn drang op de voorgrond aanwezig was. Ik weet nu dat mijn voorkeur toch gaat naar mijn huidige job in mijn huidige sector….Ik weet nu dat ik geduldig moet blijven gezien de context waarin in werk…..mijn loopbaan zal minstens nog zo lang duren als ze nu reeds is….kansen zullen komen….ik zal ze zien en grijpen….. dat deed ik nu ook al.

I.
Jobcoach. Het woord is niet bekend in het Word woordenboek. Nochtans zou dit naar mijn bescheiden mening een fundamenteel gegeven moeten worden in ons taalgebruik. Word maakt er ‘topcoach’ van, wat er eigenlijk wel mooi bij aansluit. Toch bij de mijne.

Gunter Lories
Een namiddagje Els is er eentje met gevolgen. Wanneer je nood hebt om je kompas scherp te stellen, of een andere kijk te krijgen op de dingen en te begrijpen waarom sommige zaken lopen hoe ze lopen, is een passage in Leuven een interessante uitstap. Zelf heeft het mij de kans gegeven om binnen mijn eigen wereld, vanuit mijn persoonlijkheid en ambities, mijn ideeën over mijn toekomst scherper te stellen en fijner te kunnen aflijnen. Dit in een aangenaam kader, met zin voor de nodige no-nonsense aanpak en de zaken te benoemen hoe ze zijn. Bovendien is Els iemand die het niet nalaat om onderweg de nodige tips en adviezen te delen vanuit haar eigen ervaring. Kortom, een kleine investering voor het verkregen positief resultaat.  Een aanbeveling meer dan waard, als je het mij vraagt…
Bedankt Els.

David Desmet
Els is een zeer spontane, ervaren coach met goede inzichten die ze op een professionele manier heeft toegepast op mijn jobsituatie. Haar coaching heeft er toe bijgedragen dat ik die ene job die ik zo graag wou doen binnen mijn bedrijf – na een redelijk omslachtige sollicitatieprocedure – ook kreeg.

Over VIP Carrière Coaching

Björn Vermeersch
Zeer verhelderende sessies die je helpen in staat stellen om afstand te nemen van de situatie en jezelf minder evidente vragen stellen, zo ook jezelf in vraag stellen. Om uiteindelijk via een helikopterzicht op de problematiek terug tot de essentie te komen. Inzichten en constructieve feedback van de coach helpen bij dit proces. Het was een leerrijke ervaring.  

Lies
Na 2 weken volgde een eerste opvolggesprek waaruit bleek dat ik strak op schema zat en de nodige stappen had gezet in de goeie
richting. Na elk contact had ik telkens meer zin om er in te vliegen. De bevestiging dat ik goed bezig was met mijn traject, was een extra aanmoediging om er voluit voor te gaan. Het resultaat was dan ook dat ik op het einde van mijn traject kon starten in een nieuwe functie in een nieuw bedrijf.

Ann
Ik leerde delegeren en hulp vragen zodat ik zelf tijd vrij kreeg om mijn focus te richten op mijn project en mijn ‘stakeholders’ die zowel mijn werk als mijn carrière ten goede komen. Focus = result!

Johan Schots
Op een spontane manier en met een open mind ontdekken wat je sterke punten zijn en hoe en waar je die kan inzetten? Eén adres: Make me Fly!

Enkele evaluaties in verband met de online sessies “In 7 weken je carrière uitvinden”

  • Handige bruikbare tips, gewezen op valkuilen en praktische voorbeelden uitgewisseld.
  • Zo kom je duidelijker op een gestructureerde wijze tot inzichten.
  • Er werden praktische voorbeelden uitgewisseld + sterke visuals gebruikt.
  • Uit ervaring spreken, veel voorbeelden geven en kunnen ‘spelen’ met de materie.
  • Het is een zeer dynamische manier om op korte termijn veel acties en intervisie met jezelf aan te gaan.
  • De wekelijkse sessies biedt een mijlpaal om naartoe te werken en je denkwerk in tussentijd vorm te geven.
  • Leerrijk en interessant met resultaten voor mezelf.
  • Zeker de moeite waard. Een leuke manier om heel veel bruikbare tips te krijgen en ook wel tof om te zien dat collega’s vanuit hun ervaring ook goeie ideeën kunnen geven.

Over kantoorpolitiek voor vrouwen

Ellen De Geest, Controlatom
Meest tevreden over inzicht in de dynamieken, inzicht in ‘het is maar gedrag’. Als je een keer iets doet, hoeft dat niet volledig te bepalen wie je bent. Inzicht in ‘allergie’. Wat extra durf 🙂
Het model EN de manier waarop het werd aangebracht + de groepsdynamiek heeft hiertoe bijgedragen.
De coach is to the point. Dat enthousiasme: ik word er vrolijk van ! Coach met ervaring, kennis en empathie.

Isabelle Van Brussel, IVB
Deze cursus was erg interessant. Het rollenspel met de actrice is een aangename verrijking van het geheel. Dit was mogelijk door de aangename en uiterst competente lesgeefster en actrice, gecombineerd met een fantastische open groep medecursisten.
Els is een intelligente vrouw die haar materie goed beheerst. Ze is flexibel en pikt in op de behoeftes en vragen van de cursisten.

Els Van Aerschot, CEO TinC
De opleiding was ontzettend aangenaam. Els wist zich heel goed in te leven in de groep en wat de noden van de mensen zijn. Ze bracht ook een positieve en luchtige sfeer waardoor de dagtraining heel vlot verliep. Ik heb alvast nuttige tips gekregen die ik ook kan toepassen op werkvlak en Els is een geweldige trainer! Mijn persoonlijke doelstelling was om beter met mijn team te communiceren alsook de mensen in mijn netwerk. Betere communicatie was voor mij de doelstelling en die heb ik ook bereikt. Ik kan mensen nu beter inschatten en bij conflicten ook een betere inschatting maken bij het gedrag van mensen. Daarnaast heb ik ook kennis gekregen hoe om te gaan met bepaalde type personen. De aanpak van Els werkt aanstekelijk; enthousiast en tegelijk zonder te veel franjes.

S. 
Nuttige tips om om te gaan met andere mensen die andere doelen en andere stijlen hebben. Bovendien ben ik me ook bewuster van mijn eigen doelen en mijn eigen ‘stijl’. Zeker de moeite waard. Ik heb veel bijgeleerd over mezelf en over omgaan met anderen.

Annick Hayen, Stafmedewerker Onderwijsontwikkeling, Universiteit Hasselt
Deze opleiding komt volledig tot zijn recht omdat er een vertrouwenssfeer is waar alles kan en niets moet. Het helpt om bepaalde zaken te expliciteren over jezelf en met een frisse, vernieuwde blik naar de collega’s op de werkvloer te kijken om er vervolgens op een meest optimale manier mee om te gaan. Een aanrader voor iedereen die eens wil uitbreken om de organisatie van eigen werk open te trekken.

Sofie Damen, OCMW Secretaris
Door de aanpak van de trainer met De 7 Ondeugden™ en het werken met de actrice kon ik ook gesprekken van anderen observeren. Ik kreeg inzicht in bepaalde mechanismen enbevestiging dat communicatie ook no-nonsense en warm mag en kan zijn. Het enthousiasme van de trainer werkt aanstekelijk.

Over het e-book: Jezelf heruitvinden in 10 stappen” 

Hanne Van Houtte, redacteur HR, Kluwer
Heb net je e-book uit: wat een pareltje. Al verbaast me dat absoluut niet.
Net als in je eerste boek slaag je erin een sterke en inspirerende boodschap te brengen op een supertoffe manier: de typische Els-manier. Vlot en intelligent geschreven, doorspekt met quotes die je uitknipt en boven je bureau hangt omdat je weet dat je er echt beter van wordt als je ze elke dag kunt lezen. Met sprekende anekdotes uit je eigen persoonlijk en professioneel leven die het hart beroeren omdat ze zo herkenbaar zijn – bij mezelf of bij anderen. En met als kers op de taart een aantal Aha-erlebnismomenten die aanzetten tot actie. Ferm gedaan – dikke proficiat.

Karla Van Loock
Enkele dagen geleden heb ik je e-boek gedownload. Met veel plezier en met momenten van herkenning bij de situatieschetsen die de hoofdstukken illustreren, heb ik het hele boek in een mum van tijd uitgelezen. Het was zo relevant en positief, dat ik het ook meteen aan een aantal vrienden heb aangeraden die momenteel een burn-out aan het verwerken zijn.

Over Opleidingen” 

V.P.
Opleiding: Crazy Friday: Heldere blik op je toekomst – Maak je Vision Board! – Welk leven wil ik?
Ik ben erg blij om aan den lijve te hebben kennisgemaakt  met de methodiek van Vision Board.  Ik ben blij verrast dat er zo’n relevante zaken uitkwamen. Ik bekijk ‘m elke morgen bij het opstaan en het bord brengt me in contact met wat belangrijk voor me is.
Solution focused en waarderend, ontspannen, ze weet heel goed hoe je met een groep aan de slag moet, grote expertise op vlak van loopbaancoaching

B.V.
Opleiding: Crazy Friday: Heldere blik op je toekomst – Maak je Vision Board! – Welk leven wil ik?
Het kader was aangenaam, ik voelde me op mijn ‘gemak’ om de oefening te doen. Ik kreeg bevestiging en nam mezelf voor om wat minder streng te zijn en toch op zoek te gaan naar manieren om ‘rust’ te vinden.

Inès Demeyer
Opleiding: Crazy Friday: Heldere blik op je toekomst – Maak je Vision Board! – Welk leven wil ik?
Een absoluut leuk deugddoend me-moment.

Katrien DeBacker
Opleiding: Crazy Friday: Heldere blik op je toekomst – Maak je Vision Board! – Welk leven wil ik?
Boeiend, inspirerend, kortom een aanrader!

 

 

Pin It on Pinterest