Dit vertellen onze klanten over de opleiding tot professioneel coach 

Deze week gaf me de vertrouwensboost om te durven springen.

Gunther Ritsmans

Als je overweegt om als professioneel coach aan de slag te gaan met een oplossingsgerichte techniek, dan is het Make Me Fly Bootcamp een absolute verrijking. Sta je positief in het leven en wil je deze mindset ook overbrengen op je klanten, dan zullen Els & Rilla je zeker inspireren!

Inge Nijs

Het is een zeer praktijkgerichte opleiding maar er is ook aandacht voor de theorie. Interacties en oefenmomenten met medestudenten dragen bij tot opnemen van hetgeen er in de theorie wordt besproken. Ikzelf ben introvert van karakter, dus de vele oefenmomenten waren voor mij steeds een stap uit mijn comfortzone, maar door de omkadering van Make me Fly! voelde ik mij steeds veilig om deze stap te maken en hierdoor ook zelf te kunnen groeien in mijn mogelijkheden.

Miriam Daemen

Het was een verfrissend bad vol kennis en ervaring waarin ik mij heel graag heb laten onderdompelen. Ik leerde de methode van Solution Focus en ontdekte dat die zeer goed bij mij past. Ik besefte ook dat je als coach gezellig overbodig bent eens de klant in zijn of haar verhaal zit. Dat deed deugd en ontspande me als coach. Els en Rilla zijn een schitterende tandem.

Nele Van Eycken

 

Deze opleiding is een aanrader voor zowel startende coaches als mensen die al wat ervaring hebben. Een fijne mix van theoretische kaders en gelegenheid tot oefenen. Het interactieve aspect zorgt voor een leuke flow en levert vaak grappige momenten op. De bootcamp-formule is zijn naam waardig, maar ik had het voor geen geld willen missen.

 

Nathalie Tuch

Pin It on Pinterest