Ik ben Els Deboutte, coach, trainer en auteur en creator van Make me Fly!, een Elsewhere Consulting merk. Doorheen meer dan 20 jaar ervaring als psycholoog, trainer, HR verantwoordelijke en consultant leerde ik talent in mensen te herkennen en te versterken. Daaruit ontstond Make me Fly!, een coaching- en trainingprogramma dat tot doel heeft jou volledig zelfstandig te maken in je loopbaankeuzes en -stappen en dit vol vertrouwen in de goede afloop. Niet harder werken, maar gelukkiger kiezen.

Ik doorleefde 2 burn-outs en koos ervoor die weg niet nog eens in te slaan, iets wat blijvende aandacht vraagt. Ik ben opgeleid als psycholoog en muzikant. Ik ben vrouw-van en heb 2 zonen. In mijn vrije tijd beoefen ik karate, geniet ik van een lekker etentje, en af en toe jog ik. Ik ben een overtuigd beoefenaar van het Oplossingsgericht werken (Solution Focus heet dat) en ben Licensed Practitioner voor De 7 Ondeugden™ van Ellen Söentken.

Mijn ‘credentials’:

  • erkend psycholoog (mijn erkenningsnummer is 702104294)
  • Master in de Psychologie, Master in de Muziek, Pedagogisch diploma
  • Gediplomeerd coach
  • Licensed Practitioner voor De 7 Ondeugden™ van Ellen Söentken
  • Lid van ICF (International Coach Federation)
  • Ervaring in alle sectoren, waaronder de medische sector (artsen, arts-specialisten) en academici (PhD, postdoc, proffen en proffen-in-spe).
  • Ik werkte in mijn vorig leven voor o.a. NMBS, PriceWaterhouseCoopers, DuPont de Nemours en Imec

Wil je alvast wat snuffelen? Ik stel massa’s tips en inzichten ter beschikking in mijn eerste boek “Geef je Carrière weer Vleugels!” (Kluwer), het gratis e-boek “Jezelf terug uitvinden in 10 stappen”, de gratis ‘cheat sheet’ “Zo maak je een TOP CV” of mijn wekelijkse blog.

De begeleiding was kort maar voldoende om me te confronteren met de juiste overwegingen die ik nodig had om verder te kunnen. Er werd ook op de bal gespeeld. Ik ben er wel zeker van dat ik ooit nog voor moeilijke momenten kom te staan, en dan neem ik zeker contact op voor nazorg.

Davy Nijs

Els is uitermate geschikt als coach voor mensen die met een ondernemers-idee zitten en dat kleine duwtje nodig hebben. “Wat is het ergste dat er kan gebeuren?” Ik zal die zin nooit vergeten, de wijze woorden van Els leiden me wel door meer dilemma’s. Dankzij mij loopbaanbegeleiding heb ik nu een toffe en uitdagende job gevonden, een eigen zaak in bijberoep uit de grond gestampt en heb ik meer goesting is alle uitdagingen dan voor ik dit traject aanvatte.

Kevin Logist

Els

Els

els@makemefly.be
+32 477 566 294
Brusselsestraat 190, 3000 Leuven
Ijzerenmolenstraat 56, 3001 Heverlee

Pin It on Pinterest