Word Professioneel Coach of versterk je coachvaardigheden

Droom je ervan om coach te worden en anderen vleugels te geven? Of wil je een stevige basis om als leidinggevende of HR-professional aan de slag te gaan met samenwerkings-, loopbaan- en levensvragen?

In onze opleidingen vind je alles wat je nodig hebt!

Pofessional coaching werknemers leidinggevenden

Online programma 'Coaching: Basics Skills'

De basis van coaching op je eigen tempo leren kennen, doe je in ons online programma.

life coaching Make me Fly!

Opleiding tot Professioneel Coach

Onze Opleiding tot Professioneel Coach biedt jou een stevig fundament als coach. Dankzij haar modulaire opbouw maak je ze volledig op maat van jouw behoeften.

outplacement Make me Fly!

Masterclasses voor coaches

Specialisatiedagen voor coaches.

Pofessional coaching werknemers leidinggevenden

Mentorsessies

Voor professioneel actieve coaches die hun vaardigheden fris en scherp willen houden.

Wil je alvast een voorproefje krijgen van ons opleidingen? Schrijf je dan in voor ons gratis info-webinar. 

Info-webinar ‘ZO leer je coachen als een PRO’ (met Q&A)

De ‘oude, traditionele omgangsvormen’ tussen ‘baas’ en werknemer, leraar en leerling, ouder en kind blijken steeds minder effectief. Coachende vaardigheden winnen alsmaar aan belang: op het werk, in de klas, binnen het gezin,… Maar wat is ‘coachen’ nu precies? Kan iedereen coachende vaardigheden aanleren? En hoe doe je dat dan? 

Els Deboutte en Rilla Lysens van Make me Fly! vertellen je er alles over tijdens deze gratis online training

Rilla Lyssens en Els Deboutte van Make me Fly!

De trainers

 Els Deboutte en Rilla Lysens zijn gedreven in het coachen van mensen naar meer voldoening en zelfsturing in hun werk, in de samenwerking en daarbuiten. Zowel particulieren als bedrijven en zelfstandigen kunnen uit hun jarenlange ervaring putten. Beiden zijn o.a. opgeleid en getraind in de Solution Focus methodiek, waar het zoeken naar mogelijkheden en oplossingen vanuit de eigen krachtbronnen centraal staat. Deelnemers aan hun opleidingen waarderen naast hun vakkennis hun enthousiasme en inlevingsvermogen.

Dit vertellen onze deelnemers

Deze zomer bootcamp gaf me de vertrouwensboost om te durven springen.

Gunther Ritsmans

Deze opleiding is een aanrader voor zowel startende coaches als mensen die al wat ervaring hebben. Een fijne mix van theoretische kaders en gelegenheid tot oefenen. Het interactieve aspect zorgt voor een leuke flow en levert vaak grappige momenten op. De bootcamp-formule is zijn naam waardig, maar ik had het voor geen geld willen missen.

Nathalie Tuch

Het was een verfrissend bad vol kennis en ervaring waarin ik mij heel graag heb laten onderdompelen. Ik leerde de methode van Solution Focus en ontdekte dat die zeer goed bij mij past. Ik besefte ook dat je als coach gezellig overbodig bent eens de klant in zijn of haar verhaal zit. Dat deed deugd en ontspande me als coach. Els en Rilla zijn een schitterende tandem.

Nele Van Eyken

Pin It on Pinterest