Hoe vind ik weer plezier in mijn werk?
Zou ik gelukkiger zijn in een andere job? En in welke dan?
Is een zelfstandige activiteit iets voor mij? Zet ik mijn eigen zaak verder?
Wat wil ik nu eigenlijk écht met mijn leven?
“Ik ben nog maar 26 en ik heb er nu al geen zin meer in… “
Hoe wend ik een burn-out of een bore-out af? Hoe ga ik weer verder na de ‘crash’? 

 

Wat doet loopbaanbegeleiding voor jou?

Om op lange termijn ‘happy’ te zijn in je werk en je leven, en om niet bang te hoeven zijn dat je op straat komt te staan, heb je 3 dingen nodig: weten wat je wil, weten wat je kan en wat je nog allemaal kan buiten wat je nu doet, en weten hoe jij dat kan aanpakken.

 • Tijdens de sessies krijg je een glashelder zicht op je wensen, dromen en doelen.
 • We verkennen je talenten en je sterktes. Je krijgt meer inzicht in je valkuilen en waarom sommige samenwerkingen wél en niet goed lopen. We houden je steeds een spiegel voor.
 • We helpen je je job opnieuw vorm geven, ook als het om een zelfstandige activiteit gaat.
 • Waar relevant zoeken we uit wat je waard bent op de arbeidsmarkt, we helpen je solliciteren.
 • En we herstellen je zelfvertrouwen om na de sessies realistische beslissingen te nemen die passen bij jouw leven. Zodat jij weer met plezier aan de slag kan gaan!

Want niemand mag ongelukkig worden van werk! En je hoeft de burn-out écht niet af te wachten om actie te nemen.

Hoe werkt het?

 1. Neem contact voor een verkennend telefonisch gesprek. We verkennen je vraag en lichten onze werkwijze toe en hoe de begeleiding werkt. Je ontvangt een contract en alle nodige informatie over de aanvraag van je cheque.
 2. Je vraagt je Loopbaancheque aan via de website van de VDAB.
 3. Vervolgens doorloop je je eerste pakket van 4u begeleiding. We maken een persoonlijk ontwikkelingsplan op.
 4. Na afloop kan je een bijkomend pakket van 4u begeleiding aanvragen, in totaal voor 8u begeleiding. Je kan ook deelnemen aan een aantal groepsopleidingen.
 5. Tenslotte heb je recht op nazorg. Ook deze licht ik je toe tijdens het verkennend gesprek.

Je vindt alle nodige informatie en veelgestelde vragen op de website van de VDAB! Blijf niet bij de pakken zitten, neem contact voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek en start je toekomst!

 

Waar?

Onze coaches werken o.a in Berchem, Bonheiden, Brakel, Brasschaat, Brussel, Destelbergen, Dilbeek, Drongen, Genk, Hasselt, Heverlee, Hove, Ieper, Kasterlee, Kessel-Lo, Kortrijk, Kruishoutem, Leuven, Lier, Loonbeek, Menen, Mortsel, Merelbeke, Oostduinkerke, Oudenaarde, Ruddervoorde, Sinaai (Sint-Niklaas), Sint-Genesius-Rode, Sint-Truiden, Tienen, Veltem-Beisem, Wilsele, Zottegem en Zoutleeuw. We werken ook online via Skype en dat werkt heel flexibel en even doortastend. Kom gerust kennismaken!

 

Wat maakt loopbaanbegeleiding bij ons anders?

Make me Fly! is een klein team dat gaat voor groot resultaat. En dat is een bewuste keuze.

 1. We care. Het kan ons echt wel schelen hoe het met je gaat en of je wat we samen bespreken kan toepassen in de praktijk. We sparen ons daarom ook geen enkele moeite.
 2. Bij ons ben je geen nummer. Hoewel we een logische volgorde in de sessies voorzien, vertrekken we echt vanuit jouw coachingvraag. Wat we doen kan dus volledig afwijken van de ‘backbone’ die we voorzien hadden en dat is helemaal OK. Jouw resultaat primeert, niet ons comfort. We hanteren een persoonlijke aanpak.
 3. Onze aanpak is vernieuwend en altijd op maat. We hebben geen standaardscenario, we werken met wat jou op dat moment het meest bezighoudt en waar je naartoe wil. We geven je geen tonnen huiswerk of ellenlange vragenlijsten die je alleen vertellen wat je al wist.
 4. We durven verder denken en ook eens radicaal andere dingen verkennen. Zonder daarbij het contact met de realiteit te verliezen.
 5. We zijn soepel in onze afspraken. We plannen wat nuttig en zinvol is. Alle formules zijn denkbaar, zolang ze passen in de richtlijnen van VDAB. We verwachten als tegenprestatie dat je ook effectief opdaagt.
 6. Onze aanpak garandeert snelle en duurzame resultaten. Yes you can. Dat bewijzen ook onze getuigenissen.
 7. Ons team is professioneel geschoold en heeft tonnen ervaring, ook aan de andere kant van de tafel als manager, recruiter, headhunter, HR verantwoordelijke. Die ervaring staat geheel tot jouw beschikking.
 8. Ons netwerk is jouw netwerk. We brengen je in contact.
 9. Elke klant is voor ons een mens.

 

Hoeveel kost loopbaanbegeleiding?

Dankzij de VDAB loopbaancheque betaal je slechts 40 euro per pakket van 4 uur. Je kan tot 8 uur begeleiding genieten. Als je niet in aanmerking komt voor de loopbaancheque neem dan contact.

 

Het is de moeite om na een aantal jaar jezelf en de loopbaan onder de loep te nemen. En met hulp kan je zomaar andere perspectieven zien die de moeite waard zijn om te ontdekken en verder uit te spitten. Het kan juist dat duwtje in de rug geven om uit jouw comfortzone te komen en aan een nieuwe reis te beginnen.

Sibylle Otto

Er komen geen computers aan te pas die voor jou de weg uitstippelen en je bent geen nummer. Bij Make me Fly! staat een persoonlijke aanpak centraal. Jij praat, de coach luistert, noteert, reflecteert en geeft advies. Je wordt persoonlijk begeleid en de coach speelt in op jouw noden en behoeftes. Je gaat altijd naar buiten met een goed gevoel en de gedachte: “Ik kan dit!”

T.

Pin It on Pinterest