Hoe vind ik weer plezier in mijn werk?
Zou ik gelukkiger zijn in een andere job? En in welke dan?
Is een zelfstandige activiteit iets voor mij? Zet ik mijn eigen zaak verder?
Wat wil ik nu eigenlijk écht met mijn leven?
“Ik ben nog maar 26 en ik heb er nu al geen zin meer in… “
Hoe wend ik een burn-out of een bore-out af? Hoe ga ik weer verder na de ‘crash’? 

 

Wat doet loopbaanbegeleiding voor jou?

Om op lange termijn ‘happy’ te zijn in je werk en je leven, en om niet bang te hoeven zijn dat je op straat komt te staan, heb je 3 dingen nodig: weten wat je wil, weten wat je kan en wat je nog allemaal kan buiten wat je nu doet, en weten hoe jij dat kan aanpakken.

 • Tijdens de sessies krijg je een glashelder zicht op je wensen, dromen en doelen.
 • We verkennen je talenten en je sterktes. Je krijgt meer inzicht in je valkuilen en waarom sommige samenwerkingen wél en niet goed lopen. We houden je steeds een spiegel voor.
 • We helpen je je job opnieuw vorm geven, ook als het om een zelfstandige activiteit gaat.
 • Waar relevant zoeken we uit wat je waard bent op de arbeidsmarkt, we helpen je solliciteren.
 • En we herstellen je zelfvertrouwen om na de sessies realistische beslissingen te nemen die passen bij jouw leven. Zodat jij weer met plezier aan de slag kan gaan!

Want niemand mag ongelukkig worden van werk! En je hoeft de burn-out écht niet af te wachten om actie te nemen.

Hoe werkt het?

 1. Neem contact voor een verkennend telefonisch gesprek. We verkennen je vraag en lichten onze werkwijze toe en hoe de begeleiding werkt. Je ontvangt een contract en alle nodige informatie over de aanvraag van je cheque.
 2. Je vraagt je Loopbaancheque aan via de website van de VDAB.
 3. Vervolgens doorloop je je eerste pakket van 4u begeleiding. We maken een persoonlijk ontwikkelingsplan op.
 4. Na afloop kan je een bijkomend pakket van 3u begeleiding aanvragen, in totaal voor 7u begeleiding. Je kan ook deelnemen aan een aantal groepsopleidingen.
 5. Tenslotte heb je recht op nazorg. Ook deze licht ik je toe tijdens het verkennend gesprek.

Je vindt alle nodige informatie en veelgestelde vragen op de website van de VDAB! Blijf niet bij de pakken zitten, neem contact voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek en start je toekomst!

 

Waar?

Onze coaches werken o.a in Aarschot, Belsele, Berchem, Bonheiden, Brakel, Brasschaat, Brussel, Destelbergen, Dilbeek, Drongen, Genk, Hasselt, Heverlee, Hove, Ieper, Kasterlee, Kessel-Lo, Kortrijk, Kruishoutem, Leuven, Loonbeek, Menen, Mortsel, Merelbeke, Oostduinkerke, Oudenaarde, Ruddervoorde, Sinaai (Sint-Niklaas), Sint-Genesius-Rode, Sint-Truiden, Tienen, Veltem-Beisem, Waregem, Wilsele, Zottegem en Zoutleeuw. We werken ook online via Skype en dat werkt heel flexibel en even doortastend. Kom gerust kennismaken!

 

Wat maakt loopbaanbegeleiding bij ons anders?

Make me Fly! is een klein team dat gaat voor groot resultaat. En dat is een bewuste keuze.

 1. We care. Het kan ons echt wel schelen hoe het met je gaat en of je wat we samen bespreken kan toepassen in de praktijk. We sparen ons daarom ook geen enkele moeite.
 2. Bij ons ben je geen nummer. Hoewel we een logische volgorde in de sessies voorzien, vertrekken we echt vanuit jouw coachingvraag. Wat we doen kan dus volledig afwijken van de ‘backbone’ die we voorzien hadden en dat is helemaal OK. Jouw resultaat primeert, niet ons comfort. We hanteren een persoonlijke aanpak.
 3. Onze aanpak is vernieuwend en altijd op maat. We hebben geen standaardscenario, we werken met wat jou op dat moment het meest bezighoudt en waar je naartoe wil. We geven je geen tonnen huiswerk of ellenlange vragenlijsten die je alleen vertellen wat je al wist.
 4. We durven verder denken en ook eens radicaal andere dingen verkennen. Zonder daarbij het contact met de realiteit te verliezen.
 5. We zijn soepel in onze afspraken. We plannen wat nuttig en zinvol is. Alle formules zijn denkbaar, zolang ze passen in de richtlijnen van VDAB. We verwachten als tegenprestatie dat je ook effectief opdaagt.
 6. Onze aanpak garandeert snelle en duurzame resultaten. Yes you can. Dat bewijzen ook onze getuigenissen.
 7. Ons team is professioneel geschoold en heeft tonnen ervaring, ook aan de andere kant van de tafel als manager, recruiter, headhunter, HR verantwoordelijke. Die ervaring staat geheel tot jouw beschikking.
 8. Ons netwerk is jouw netwerk. We brengen je in contact.
 9. Elke klant is voor ons een mens.

Hoeveel kost loopbaanbegeleiding?

Dankzij de VDAB loopbaancheque betaal je slechts 40 euro per 4u begeleiding, voor een 2e cheque betaal je 40 euro voor 3u begeleiding. De Vlaamse Overheid subsidieert de rest. Als je niet in aanmerking komt voor de loopbaancheque neem dan contact.

 

Ilse Poulin

Niet onrealistisch om je dromen na te streven

Loopbaanbegeleiding heeft me doen inzien dat het helemaal niet onrealistisch hoeft te zijn om je dromen na te streven. Dankzij het verzamelen van mijn kernkwaliteiten, waarden en interesses heb ik ontdekt wat er voor mij echt in een job dient aanwezig te zijn en wat absoluut niet. Ik heb heel veel over mezelf geleerd tijdens de loopbaanbegeleiding.

Nele Dael

Poef! De rook om mijn hoofd verdween

De coach liet mij een spiegel voor mezelf houden. De rook om mijn hoofd is verdwenen. De coach kon mij goed inschatten waardoor hij op mij kon inspelen en bepaalde inzichten geven. Het zou een goede aanwinst voor de bedrijven/overheid om loopbaanbegeleiding te introduceren als preventie dit om de transparante communicatie te bevorderen en/ of om keuzes te kunnen maken.  In een tijd waarin prestatie en besparingen centraal staan kan dit alleen maar een positief werkklimaat bevorderen. Burn-out zeg nooit dat het je niet zal overkomen.

Bieke Pluvier

Persoonlijke aanpak vol bruikbare handvaten

De aanpak van Make me Fly! is persoonlijk en op maat, wat garant staat voor een effectief resultaat met bruikbare handvaten voor de toekomst. Els wees me opnieuw de weg naar mijn talenten en energiebronnen, en confronteerde me met mijn stressoren. Na de sessies heb ik alle touwtjes opnieuw in handen om die belangrijke werk-privébalans terug in evenwicht te houden.

 Isabel Verschoren

Weer goesting in het werk

Dankbaar nam ik de begeleiding, tips en adviezen van m'n coach aan en brachten deze sessies mij weer in mijn krachten. Ik kreeg weer "goesting" in mijn job, durf mijn passies te volgen, en sta te popelen om me verder te ontwikkelen en de verworven inzichten toe te passen.

Shanna Slembrouck

Meer zelfzekerheid en weer zin in een job

Make me Fly! heeft mij een rugzak vol nuttige informatie, tips, denkoefeningen, zelfreflectie,… gegeven. Hiervoor ben ik hen erg dankbaar. Dankzij deze loopbaanbegeleiding kijk ik op een andere manier naar een job. Ik kan nu de voor- en nadelen afwegen rekening houdend met mijn kwaliteiten, noden, no go’s,… Dit maakt mij zelfzekerder en geeft mij terug zin in een job. Ik ben ervan overtuigd dat ik dankzij deze begeleiding een job kan vinden waarin ik gelukkig en mezelf kan zijn!

Evie Van Severen

Positief en motiverend

Make me Fly! zorgt door een positieve benadering van je loopbaanvraagtekens en geeft handvaten om stappen te kunnen nemen.

Pin It on Pinterest