Carrière Coaching

Toen ik aan mijn loopbaan startte, had ik absoluut geen idee wat ik wou bereiken met mijn kersverse diploma. Ik wou vooral een job vinden. Die vond ik ook, ik veranderde ook van richting, en wisselde regelmatig jobs en werkgevers om uiteindelijk op het punt te komen waar ik nu sta.

Om heel eerlijk te zijn, heb ik toch een aantal kikkertjes moeten kussen voor ik mijn prins zag verschijnen. Voor ik wist wat voor mij de juiste weg was, bedoel ik. Wat ik ontdekte in mijn eigen loopbaan en door het coachen van de vrouwen en mannen waar ik mee aan de slag mocht:

  1. Wat je wil in het leven, wat jou voldoening en vreugde schenkt, verandert regelmatig. Het moet aansluiten bij je levensfase
  2. Je bent nooit te oud om een droom te koesteren waar je ook echt achteraan kan
  3. Je hebt een unieke mix van talenten en vaardigheden die waardevol zijn in de professionele wereld en in je leven. Er is een ‘juiste plek’ voor iedereen
  4. Blijf je potentieel ontwikkelen, leer en groei, stop nooit
  5. Hoe beter je weet waar je op mikt, hoe meer kans je maakt het effectief te bereiken.

Mijn coaching programma’s zijn gebaseerd op ‘best practices’ en mijn methodologie. De programma’s verschillen vooral in de intensiteit van de begeleiding. Verken welk pakket het best bij je past! Aarzel niet je 30′ gesprek aan te vragen als je dit liever persoonlijk verkent. 

Pin It on Pinterest