Droom jij als professioneel coach van een bloeiende coachingspraktijk en een volle agenda?

Een goede coach zijn, betekent nog niet dat je ook een volle coachingspraktijk hebt. Dat weten Els Deboutte en Rilla Lyssens van Make me Fly! zelf maar al te goed. Beiden legden ze een heel traject af in het ondernemerschap. Doorheen hun groeiproces leerden ze belangrijkste inzichten die ervoor zorgden dat ze vandaag de dag samen aan het roer staan van een bedrijf dat samenwerkt met 30 freelance coaches en trainers, dat erkend is als loopbaancentrum en dat jaarlijks honderden mensen coacht bij vragen rond loopbaan, leven, leiderschap en samenwerking.

Wil jij je praktijk uitbouwen tot een bloeiende coachingspraktijk, zonder dat je allerlei systemen moet gaan kopiëren. Wil jij als coach ondernemen vanuit je persoonlijkheid en wensen, en kiezen voor realistische, wenselijke en haalbare doelen? Schrijf je dan in voor het Business Bootcamp!

In het Business Bootcamp ga je tijdens 4 intensieve opleidingsdagen aan de slag met de uitbouw van je coachingspraktijk.

 

Het programma:

Module 1: het fundament

Tijdens de eerste 3 dagen bouwen we aan het fundament van je coachingspraktijk. We koppelen theorie aan denken en doen. Zo krijgt jouw praktijk tijdens deze eerste module vorm.

Wat komt er allemaal aan bod?

 • Wie ben jij? Wat is je persoonlijke missie?
 • Wat zijn je grootste dromen? Wat zijn je dromen met je praktijk?
 • Wie is je ideale klant?
 • Hoe kom je tot de juiste mindset als ondernemer?
 • Wat is je business missie?
 • Van missie naar ‘pitch’.
 • Hoe ziet jouw Business Model Canvas eruit?
 • Welk werkmodel past bij jou?
 • Wat is je aanbod? En welke prijs vraag je?
 • Welk verdienmodel hanteer je?
 • Voor welke professionele uitstraling kies je?

We werken steeds met kleine groepen en creëren een sfeer van openheid en vertrouwen zodat je het maximale haalt uit deze bootcamp! Op het einde van deze module heb je een blauwdruk van je coachingspraktijk en weet je wat je wil en hoe je daar wil geraken. Hiermee ga je tussen de 2 modules door aan de slag. We faciliteren een leergroep waardoor je ook tussendoor in contact blijft met de andere deelnemers en de trainers.

Module 2: jouw praktijk in de praktijk

Ongeveer 6 weken na de eerste module duiken we tijdens deze module volop in het in de wereld zetten van je praktijk. We focussen op marketing, netwerking, storytelling, de kracht van social media,… Na deze vierde opleidingsdag houdt niets je nog tegen!

Voor wie?

Het Business Bootcamp is er voor startende professionele coaches die een eigen coachingspraktijk willen starten én ook voor coaches die al langer in het vak zitten en hun coachingspraktijk een boost willen geven.

Data Business Bootcamp “Start je praktijk”

 • ZOMER 2021: 7-8-9 juli + 30 augustus 2021 (inschrijven kan nog t.e.m. 2/7/2021!)
 • NAJAAR 2021: 6-7-8 oktober 2021 + 19 november 2021

Wil je je al meteen inschrijven en zeker zijn van je stoel? Hier vind je het inschrijvingsformulier.

Prijs

Jouw investering bedraagt 2500€ (excl. BTW). Je kan gebruik maken van de KMO-portefeuille en een subsidie van max. 30% ontvangen. Voor BTW-plichtigen kan ook de BTW worden gerecupereerd. Heb je hier vragen over. Contacteer Nathalie: nathalietuch@makemefly.be.

[WEBINAR] In 5 cruciale stappen naar een bloeiende coachingspraktijk

Een goede coach zijn, betekent nog niet dat je ook een volle coachingspraktijk hebt. Els Deboutte, oprichter van Make me Fly!, deelt in dit gratis webinar de belangrijkste inzichten die ervoor zorgden dat ze vandaag de dag samen met haar vennoot Rilla aan het roer staat van een bedrijf dat samenwerkt met 30 freelance coaches en trainers, dat erkend is als loopbaancentrum en dat jaarlijks honderden mensen coacht bij vragen rond loopbaan, leven, leiderschap en samenwerking. Ze vertelt welke 5 cruciale stappen jij moet zetten om van je praktijk een bloeiende coachingspraktijk te maken.

Het webinar is afgelopen, maar je kan hier wel de replay bekijken! 👇

Pin It on Pinterest