Hoera, ontslag!

In vier stappen naar een gelukkiger (werk)leven

Een must-read voor wie zoekt naar de juiste flow: goed in je vel, rustig in je hoofd, lekker in je carrière en content in je leven.

 24,99 incl. BTW

Boek - Hoera Ontslag!
Boek - Hoera Ontslag!

Of je nu aan de deur gezet wordt of zelf de benen neemt: ontslag brengt altijd een pak onzekerheden met zich mee. Hoe je het ook draait of keert: je werk is niet alleen een manier om geld te verdienen, het is een deel van je leven. In ‘Hoera, ontslag!’ toont ervaringsdeskundige en coach Rilla Lysens hoe ontslag ook het begin van iets nieuws kan zijn. De getuigenissen en oefeningen in dit boek bieden inzicht hoe je om kan gaan met de twijfel die een ontslag met zich meebrengt. Daarnaast is het een must-read voor wie op zoek is naar de juiste flow: goed in je vel, rustig in je hoofd, lekker in je carrière en content in je leven.

Wil je verzendkosten vermijden? Je kan je boek na bestelling en betaling komen afhalen aan het onthaal van De Hoorn (Leuven) tijdens de kantooruren. Gebruik hiervoor de kortingscode mmf-afhalen bij het afrekenen.

 24,99 incl. BTW

In de media

Hoe je werk verliezen net positief kan zijn (Het Laatste Nieuws 28/04/2017) – lees het artikel online

Hoe verwerk je een ontslag? (Het Belang Van Limburg 23/05/2017) – lees het artikel online

Ontslag is zelden leuk. Het is dan ook vreemd een boek in de rekken te vinden genaamd “Hoera, Ontslag!”. Een positieve noot proberen bieden aan ontslag is geen sinecure. En het boek slaagt er ook niet volledig in. Het leest vlot en bevat veel zinvolle en veel gebruikte oefeningen door loopbaancoaches. Hoewel de rode draad van het boek zeker geen unicum is, geeft het door het gebruik van cases wél een empathische blik op wat ontslag allemaal met iemand kan doen.

Het boek geeft enkele praktische oefeningen die het ook voor mensen die op zoek zijn naar iets anders een zinvolle leeservaring maken.

ontslagadvies.be

Hoera, ontslag! Dat is de titel van het boek door Rilla Lysens geschreven. To the point en luchtig geschreven, echt leuk. 

Mik Suetens

Pin It on Pinterest