Content!

Simpele oplossingen voor een leven vol geluk

Coach jezelf en anderen naar duurzaam resultaat en contentement.

 24,95 incl. BTW

Een nieuwe toekomst voor jezelf uitstippelen, je werkgeluk vergroten, je relatie of een samenwerking verbeteren, jezelf een beetje meer graag zien, je kinderen grootbrengen, omgaan met akelige dingen uit je verleden of met verlies… Er is geen ‘passe-partout’-oplossing die jou instant hét antwoord brengt. Contentement en lichtheid voelen in je leven, werk of gezin, is een vaardigheid die iedereen kan leren. Doorheen hun boek ‘Content!’ nemen coaches en trainers Els Deboutte en Rilla Lysens (Make me Fly!) je mee doorheen verhalen recht uit hun praktijk. Aan de hand van 8 centrale thema’s voor ‘contentement’ delen ze de basis en de magie van het oplossingsgericht werken, een coachingsmethodiek die niet alleen snelle maar ook duurzame resultaten oplevert en die je kan toepassen op jezelf, de mensen rondom jou, je team en je klanten.

Wil je verzendkosten vermijden? Je kan je boek na bestelling en betaling komen afhalen aan het onthaal van de Hoorn (Leuven) tijdens kantooruren. Gebruik hiervoor de mmf-afhalen bij het afrekenen.

 3.025,00 incl. BTW

Wanneer een soulmate haar tweede boek schrijft en je er alleen maar happy van wordt ?. Een must read voor iedereen: Content by Rilla Lysens en Els Deboutte. Loved it: no nonsense en concreet ???

An Arnauts

Ik vond de concrete cases fijn om te lezen. Daar zie je meteen hoe de inzichten die Els en Rilla meegeven in hun boek, kunnen worden toegepast in real-life situaties die we allemaal herkennen. Geen theoretische kennis dus, waarvan je je afvraagt of die ooit kan werken in de praktijk. Els en Rilla tonen meteen hoe een bepaald principe kan worden toegepast, wat er werkt en ook wat er niet werkt. En dat doen ze op een heel eerlijke manier.

Elke Spinnewyn

Pin It on Pinterest