Na een korte en plezante ‘break’ zijn we weer helemaal terug! Ik merkte bij mijn gezinsleden en vrienden (en mezelf) een lichte, frisse tegenzin om dit kokon van warmte en gezelligheid te verlaten. Maar zoals altijd valt het allemaal beter mee dan verwacht eens je terug de draad oppakt en herontdek ik ook elke keer weer wat ik leuk vind en waarom. Eeuwig vakantie zou mij niet liggen en ik ben duidelijk nog te jong voor mijn pensioen ;-). 

Het eerste dat ik wil doen, is jou het aller-allerbeste wensen voor dit nieuwe jaar!!!

Ik wens je voldoening en plezier je werk

We spenderen een groot stuk van onze wakkere tijd aan ons werk, het beïnvloedt soms zelfs onze slaap. Iets waar je zoveel tijd en energie in stopt, moet de moeite zijn. Ik wens jou heel veel voldoening van de dingen die je doet en de manier waarop je ze doet. Ik hoop ook dat je ‘fun’ beleeft met de dingen die je doet. En dat je dingen kan doen die je energie geven. Dat geeft het meest garantie op succes, en succeservaringen dragen bij tot een positief zelfbeeld.

Ik wens je waardering en erkenning

Ik wens je ook dat anderen merken wat je bijbrengt en wat je voor hen betekent. Als je binnenkort een evaluatiegesprek hebt, dan wens ik jou dat je baas kan vertellen waarom hij of zij blij is jou in het team te hebben. En vertel het ook in de andere richting. We worden allemaal graag ‘gezien’, letterlijk en figuurlijk. Dat anderen weten dat je er bent, wat je kan, dat je betrokken wordt en een verschil kan maken. En dat je elke dag van dit nieuwe jaar een signaal oppikt dat het OK is.

Ik wens je fijne samenwerkingen

Ik wens je ook fijne interacties, zowel op als buiten je werk. Want één van de redenen waarom mensen hun werk niet meer leuk gaan vinden, is omdat de samenwerking stroef verloopt. Ik wens je samenwerkingen met wederzijds respect en appreciatie, met openheid die je toelaat feedback te krijgen en te geven waar je allebei beter van wordt. Ik wens je dat de samenwerkingen die je hebt, je laten groeien.

En ik wens je vooral ook veel warmte en geluk

En een goede gezondheid bovendien, voor jou en je dierbaren. Geniet van het moment, leef in het nu. Later komt er sowieso.

 

En wat staat er op ons programma dit jaar?
In maart komt mijn nieuwe boek uit. Stay tuned, binnenkort is er meer nieuws.

Het Make me Fly! team blijft ook ter beschikking voor individuele begeleidingen met en zonder loopbaancheques. Vraag meer info.
Tenslotte zetten we onze 2 groepsprogramma’s In 7 weken je Carrière Heruitvinden en Kantoorpolitiek voor Vrouwen verder. Ook daar kijken we naar uit.
Wil je graag meer weten over ons opleidings- en coachingaanbod voor bedrijven? Nodig ons uit!

Pin It on Pinterest

Share This