Mijn Plan kind(je) is ondertussen ouder dan mijn eigen kinderen. Ik ben dus al lang fan van het werk dat ze doen. Plan International is een project dat ons nauw aan het hart ligt, als mama, vrouw & onderneemster. Want, anno 2020 is een organisatie als deze nog steeds zo erg nodig. Wereldwijd zijn meisjes vastberaden om komaf te maken met vormen van discriminatie die hen kansen ontnemen. Ze willen naar school gaan en een verandering teweegbrengen in hun samenleving. Ze willen zelf beslissen of, wanneer en met wie ze trouwen en kinderen krijgen. En ze willen zich vrij van geweld en angst ontplooien. Een rechtvaardige wereld staat of valt met respect voor de rechten van meisjes en vrouwen…

Na vandaag is mijn respect en erkenning voor deze organisatie nog meer gegroeid. We hadden namelijk de directie en HR-mensen op bezoek voor een pro bono Insights Discovery workshop. Onze manier om deze prachtige organisatie een extra duwtje in de rug te geven. 

Ook je steentje bijdragen? https://www.planinternational.be/nl

Plan International kreeg een inspirerende dag aangeboden door Make me Fly!, waarvoor veel dank!

Rilla gaf ons op zeer duidelijke wijze inzicht in Insights, Els deelde haar kennis met ons over coachend leidinggeven. Ervaringen werden uitgewisseld en verrijkt met nieuwe kennis en tips, op een heel professionele en tegelijk persoonlijke manier. Het voelde tailormade aan en proeft naar meer.

En dat terwijl ook onze smaakpapillen in de watten werden gelegd met onder andere heerlijke thee, chocolade, vruchten en een gezonde lunch.

We zijn heel fier op onze Plan Ouders Rilla en Els omdat ze zich ook pro bono inzetten voor Plan International België!   We raden hen met veel goesting aan!

Elsbeth Vogelzang

HR Change Manager, Plan International BE

Pin It on Pinterest