Stel dat je arts je zegt dat je je favoriete sport niet meer mag uitoefenen, maar je dat niet zomaar kan of wil aanvaarden, omdat het meer is dan ‘gewoon wat sport’. Welke vragen kan je dan stellen om te weten te komen of echt ALLES ‘off-limits’ is of dat er toch nog opties zijn? Want artsen, hoe briljant ze ook zijn, weten heus niet in detail welke bewegingen jij allemaal maakt in alle mogelijke sporten (hoe zou het ook…). Dus voor je je voorgoed laat ‘benchen’: stel oplossingsgerichte vragen.

Wat dat betekent leg ik uit in deze video.

En natuurlijk is wat ik vertel ook toegankelijk voor niet-karateka’s. Je kan het toepassen op elke sport en op elke activiteit. Ga vooral op zoek naar wat wél werkt in plaats van je blind te staren op problemen en beperkingen. En als je écht niet meer kan of mag, zoek dan een andere sport die jou ook voldoening geeft. Wat dat is de basis van Solution Focus: Doe meer van wat werkt, en als iets niet werkt, doe dan iets anders.

Wil je ook oplossingsgericht aan de slag? Niet aarzelen! Alle info hierzo www.makemefly.be/coach-opleiding of neem contact!

[et_pb_wc_description _builder_version=”4.11.2″ _module_preset=”default” product=”56936″ hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_wc_description]

Pin It on Pinterest

Share This