Samenwerking

Onze trainers zijn ook coach, en gaan aan de slag met het team dat ze voor hun neus hebben. We werken met wat er ligt. We kiezen enkel die theoretische kapstokken die voor het team relevant zijn. Geen standaardtrainingen, maar maatwerk.

We zetten tools in die wel vaker worden gebruikt, maar passen ze altijd op een oplossingsgerichte manier toe. Hierdoor bereiken we veel snellere en meer duurzame resultaten. We doen wat werkt.

Al onze trainingen kunnen in het Nederlands, Engels en Frans worden georganiseerd.

Beter samenwerken met Insights Discovery

Insights Discovery is een eenvoudig en toegankelijk kleurenmodel dat inzichten aanreikt over onszelf en anderen. Het helpt mensen om optimaal te presteren door hun meer inzicht te geven in zichzelf. Vanuit dat zelfinzicht kunnen ze gemakkelijker afstemmen op en verbinding maken met anderen. Dit levert een werkomgeving op waarin vernieuwing, creativiteit en productiviteit floreren.

Straf Teamwerk

(Terug) bouwen aan vertrouwen is de basis van straf teamwerk. We gebruiken het model van Lencioni ‘De 5 frustraties van Teamwerk’ als basis en kapstok voor de dag en zoemen op interactieve wijze in op elk element. Onze interactieve werkwijze houdt in dat we telkens oefeningen en reflecties voorzien. Dit doen we plenair, in duo’s of in subgroepen. Telkens volgt de terugkoppeling. 

Teamcoaching

Wij creëren high-performance én contente teams. Onze teamcoaches helpen je team weer op de rit. Ze zorgen voor openheid, duidelijkheid en goede gesprekken in je team. En ze helpen leiders snappen wat ze te doen hebben om de samenwerking in hun team duurzaam te verbeteren.

Medewerkers content – leiders content – klanten content!

Insights Discovery als tool

Insights Discovery is een eenvoudig en toegankelijk kleurenmodel dat inzichten aanreikt over onszelf en anderen.

Productief, plezant en zinvol werken en samenwerken

Make me Fly! helpt medewerkers, leidinggevenden en organisaties om met nog meer plezier en resultaat te werken en samen te werken. We geven groepstrainingen en organiseren individuele opleidingstrajecten rond 4 grote thema’s: leiderschap, samenwerking, loopbaan en persoonlijke & professionele groeiOnze trainingen onderscheiden zich door een combinatie van theoretische onderbouw en praktische toepassing en no-nonsense aanpak in een setting waarbij de mens centraal staat.

We werken in-company en online, en hanteren ‘blended learning‘ als norm. Al onze trainingen kunnen in het Nederlands, Engels en Frans worden georganiseerd.

Contente medewerkers, contente leidinggevenden, contente klanten!

Pin It on Pinterest