Loopbaan

Make me Fly! is een door de VDAB erkend loopbaancentrum. We begeleiden jaarlijks honderden mensen bij hun zoektocht naar een content werkleven. We begeleiden organisaties bij instroom-, doorstroom- en uitstroomtrajecten. We ondersteunen organisaties bij team- en jobcrafting. We vertrekken daarbij steeds vanuit de oplossingsgerichte methode met duurzame inzetbaarheid als resultaat.

We leiden medewerkers op tot interne loopbaancoach.

Al onze trainingen kunnen in het Nederlands, Engels en Frans worden georganiseerd.

Duurzame inzetbaarheid

Bij duurzame inzetbaarheid zoeken we naar een synergie tussen de prestaties van de organisatie en het plezier van de werknemers. Er zijn vele manieren om dit te stimuleren. We onderzoeken wat de medewerker zelf kan doen om de duurzame inzetbaarheid te vergroten én we kijken samen met de medewerker en leidinggevende wat er vanuit de kant van de organisatie ingezet kan worden.

Job- en teamcrafting

We begeleiden medewerkers en teams om op basis van hun talenten en competenties tot een taakverdeling te komen waarbij elke medewerker het beste kan geven van zichzelf en met plezier kan gaan werken.

 

Opleiding tot intern loopbaancoach

Deze opleiding richt zich naar medewerkers die naast hun ‘business as usual’ ook ingezet zullen worden als interne loopbaancoach. We leren hen:

  • Basisvaardigheden en rolafbakening om op te treden als coach
  • Het coachproces leren aansturen van intake over ‘contracting’ tot afronding en omzetten in actie
  • Coachen als reflectietool met Solutions Focus als basis voor snelle en duurzame resultaten
  • Specificiteit van het coachen op loopbaanvragen
  • Het inzetten van andere tools en technieken, waarbij we ook inzoomen op de waarde en relativiteit van tests en vragenlijsten
  • Focus op het creëren van zelfsturing in de loopbaan van de gecoachte medewerker

Loopbaanbegeleiding met de VDAB-loopbaancheque

Make me Fly! is erkend als loopbaancentrum.

Productief, plezant en zinvol werken en samenwerken

Make me Fly! helpt medewerkers, leidinggevenden en organisaties om met nog meer plezier en resultaat te werken en samen te werken. We geven groepstrainingen en organiseren individuele opleidingstrajecten rond 4 grote thema’s: leiderschap, samenwerking, loopbaan en persoonlijke & professionele groeiOnze trainingen onderscheiden zich door een combinatie van theoretische onderbouw en praktische toepassing en no-nonsense aanpak in een setting waarbij de mens centraal staat.

We werken in-company en online, en hanteren ‘blended learning‘ als norm. Al onze trainingen kunnen in het Nederlands, Engels en Frans worden georganiseerd.

Contente medewerkers, contente leidinggevenden, contente klanten!

Pin It on Pinterest