Hallo, ik ben Rilla. Al meer dan 15 jaar ben ik actief op vlak van communicatie, HR en coaching. Met andere woorden: mensen zijn mijn vak, maar vooral ook mijn passie. Ik ben getrouwd, mama van drie dochters (Fran °2009, Sien °2012 and Nell °2014), HR consultant, ondernemer, en fervent LLL-er (LevensLangLeren).

Ik ben gecertificeerd coach, met als specialisatieopleidingen “Solution Focus Coaching” (Il faro), “Inspirerend Coachen” bij Jef Clement; Stress&Burn-out Coaching (HR Academy) en Life/Career/Family Coaching (Inge Rock). Als bredere achtergrond studeerde ik Communicatie (Bachelor) en HR (Master).

Een ervaringsdeskundige dus op vlak van “alle ballen in de lucht houden“. Soms gaat dat goed en soms… niet zo. Vanuit die ervaring coach ik mensen rond stress en burn-out, begeleid ik jonge professionals die werk en gezin (proberen te) combineren én help ik mensen met hun zoektocht op vlak van (bevlogenheid in) job en carrière.
Vanuit mijn achtergrond in communicatie en HR geloof ik sterk in menselijk kapitaal. Elk individu is in staat het beste uit zichzelf te halen. Ik geloof dat iedereen het in zich heeft om (open) te bloeien. Soms heb je gewoon iemand nodig om het eruit te halen.

Ik sta in voor een eerlijke, onbevooroordeelde, discrete en gemoedelijke manier van werken. De focus ligt hierbij steeds op anders leren denken, om zo oplossingsgericht en vanuit eigen waarden tot een oplossing te komen. Het is die positieve, stimulerende en oplossingsgerichte aanpak die me verbindt met Make me Fly!

“Your mind is like a parachute. It only works when it is open” (Frank Zappa)

Tot gauw!

Credentials

2017: Insights discovery gecertificeerd trainer en coach (Insights Academy)
2016: solution focus coaching (IlFaro)
2015: stress- en burnout coach (HRD Academy)
2014: master gecertificeerd coach (center for selfmanagement)
2013: inspirend coachen jaaropleiding (center for selfmanagement)
2007: master in HR (VLEKHO)
2001: bachelor in communicatie (XIOS)

De betrokkenheid van Rilla, het inbrengen van verschillende voorbeelden en theoretische modellen zijn sterke punten van de coach. De feedback die ik kreeg om mezelf centraal te zetten, versus de ander willen pleasen.
Samen kijken naar mogelijkheden. Dat geeft een fijn gevoel.

M.O.

Ik ben blij dat ik voor deze organisatie gekozen heb. De aanpak beviel me en ik ben opnieuw klaar voor de arbeidsmarkt nadat ik een half jaar thuis ben geweest door een burnout. Daar heeft de coach zeker haar steentje aan bijgedragen.

Daisy Dechamps

Rilla

Rilla

Rilla@makemefly.be
+32 474 32 46 63
Brusselsestraat 190, 3000 Leuven

Pin It on Pinterest