Véronique

Ik ben Véronique en ben actief als loopbaancoach, counselor en trainer in Brussel.

Ik heb 19 jaar ervaring als coördinator van (inter)nationale projecten rond uiteenlopende maatschappelijke thema’s en doelgroepen, en dit voor diverse stichtingen en organisaties. Als creatieve generalist maakte ik bewust loopbaankeuzes in functie van bijleren, mijn blik verruimen en het zinvol bijdragen aan de samenleving.Deze boeiende periode gaf me de kans mijn interne kompas te finetunen om te groeien naar de job die helemaal bij me past. Loopbaanbegeleiding gaf me op beslissende momenten een duwtje in de goeie richting.

Intussen begeleid ik vol goesting werknemers, starters en ondernemers bij het (her)ontdekken van hun unieke veerkracht bij het maken van professionele keuzes en het omgaan met stress, verandering en herstel. Ik werk oplossingsgericht en vertrek vanuit de kracht van mensen, met respect voor hun autonomie en zelfsturing. Net als mijn fijne collega’s bij Make me Fly! vertrouw ik erop dat iedere mens de kwaliteiten heeft om zijn of haar ontwikkeling zelf in goede banen te leiden.

Ik heb meerdere coachopleidingen achter de rug en school me momenteel bij tot oplossingsgericht cognitief therapeut aan het Korzybski Instituut te Brugge.

Mijn sterkte ligt in het oog hebben voor wat mensen nodig hebben en voor wat hen drijft. Mensen waarderen me om mijn open, empathische houding en zorgzaamheid. Ik hou van betekenisvol contact met een vleugje lichtheid en humor.

 

I’m not interested in how people move, but in what makes them move – Pina Bausch

 

Véronique Philips
veronique@makemefly.be
+32 499 58 07 45

Philippe Dewolfsstraat 9/1, 1170 Brussel