Kirsten

Hallo! Ik ben Kirsten. Mensen laten gloeien en groeien, da’s mijn missie. En dat doe ik als loopbaanbegeleider. Van opleiding ben ik sociaal werker, toen al een bewuste keuze vanuit mijn passie voor mensen. Sinds ik afstudeerde, werkte ik in de sociale sector als o.a. vormingswerker, arbeidstrajectbegeleider en HR-verantwoordelijke. Het gaf me de gelegenheid om mensen in diverse contexten te leren kennen én te coachen: in het vrijwilligerswerk, op de werkvloer of in hun zoektocht naarkirstel-van-iets-verder werk. Ik werd een fervent voorstander van de waarderende benadering: geen focus op problemen, maar een focus op mogelijkheden! En ik leerde in iedere mens mogelijkheden ontdekken (ook wanneer anderen die niet meer zagen). Deze ervaring zet ik in tijdens de loopbaangesprekken.

Talent zit in elk van ons. Dat talent ontdekken én activeren, daar gaan we samen voor. Want, je hebt altijd een keuze – niet in de dingen die je overkomen, maar wel in hoe je er op reageert. Wanneer je je bewust bent van jezelf, kan je kiezen om te handelen vanuit je hart. En dat is geen overbodige luxe in een maatschappij waar work-life balance en burn-out standaardtaal zijn geworden. Als mama van 3 + 1 heb ik aan den lijve ondervonden dat je keuzes moét maken want dat ‘alles’ geen optie is. We worden niet geboren als Superwoman. Na een eigen zoektocht naar mijn talenten, naar wat me energie geeft én naar wat ik niet (meer) wil, heb ik de keuze gemaakt om als freelance coach en trainer aan de slag te gaan.

Ik ga voor down-to-earth coaching die vertrekt vanuit jouw dagelijkse praktijk. We gaan samen op zoek naar waar jij goed in bent én plezier uit haalt. We creëren en positief toekomstbeeld en maken een concreet stappenplan dat je aanzet tot actie in het hier en nu. Zo ga je gloeien én groeien!

 

Kirsten Winnelinckx

kirsten@makemefly.be
+32 486 36 09 87

Hollestraat 32, 3020 Veltem-Beisem