Els

Ik ben Els Deboutte, coach, trainer en auteur en creator van Make me Fly!, een Elsewhere Consulting merk. Doorheen meer dan 20 jaar ervaring als psycholoog, trainer, HR verantwoordelijke en consultant leerde ik talent in mensen te herkennen en te versterken. Daaruit ontstond Make me Fly!, een coaching- en trainingprogramma dat tot doel heeft jou volledig zelfstandig te maken in je loopbaankeuzes en -stappen en dit vol vertrouwen in de goede afloop. Niet harder werken, maar gelukkiger kiezen.

Ik doorleefde 2 burn-outs en koos ervoor die weg niet nog eens in te slaan, iets wat blijvende aandacht vraagt. Ik ben opgeleid als psycholoog en muzikant. Ik ben vrouw-van en heb 2 zonen. In mijn vrije tijd beoefen ik karate, geniet ik van een lekker etentje, en af en toe jog ik. Ik ben een overtuigd beoefenaar van het Oplossingsgericht werken (Solution Focus heet dat) en ben Licensed Practitioner voor De 7 Ondeugden™ van Ellen Söentken.

Wil je alvast wat snuffelen? Ik stel massa’s tips en inzichten ter beschikking in mijn eerste boek “Geef je Carrière weer Vleugels!” (Kluwer), het gratis e-boek “Jezelf terug uitvinden in 10 stappen”, de gratis ‘cheat sheet’ “Zo maak je een TOP CV” of mijn wekelijkse blog.

els@makemefly.be
+32 477 566 294
Ijzerenmolenstraat 56, 3001 Heverlee