MBTI huis

MBTI infosessie

Waar haal ik energie uit?  Vertrouw ik op mijn 5 zintuigen of op mijn 6e? Ben ik een denker of een voeler? Pak ik dingen planmatig aan of ben ik eerder “go with the flow”?
De Myers-Briggs Type Indicator (MBTI) biedt de mogelijkheid om op een constructieve manier naar jezelf en je interactie met anderen te kijken. Het geeft o.a. een inzicht in iemands denk- en leerstijl, typische communicatiestijl, proces van beslissingen nemen, stijl van leidinggeven, manier van omgaan met verandering. Het principe hierbij is dat het waarderen van verschillen kansen levert voor complementariteit en groei, en aldus leidt tot verhoogde productiviteit en succes. Kom kennis maken met MBTI en leer jezelf en anderen op een actieve en ludieke manier beter kennen!

2 Responses to MBTI infosessie

  1. Tim 1 juni 2017 at 19:23 #

    Is de infosessie inclusief de officiële MBTI-vragenlijst?

    • Els Deboutte 2 juni 2017 at 09:37 #

      Beste Tim, het is een infosessie, dus eerder proeven dan al in de diepte gaan (daar is meer tijd voor nodig). Als je het wenst, kan onze trainer Katrien DeBacker daar wel voor zorgen. Afhankelijk van het rapport dat je wenst, betaal je dan tussen 40 en 120 euro. Een vragenlijst invullen zonder rapport kan niet (is ook weinig zinvol). Groetjes, Els

Geef een reactie