Nieuws

 

Gratis E-book “Bye Bye, Burn-out!”

We hebben iets nieuws en hélemaal gratis voor jou! Je kan het gloednieuwe e-boek “Bye bye, burn-out” nu gratis downloaden. Deze gids staat vol praktische tips & tricks om tijdig signalen van ‘teveel’, negatieve stress en zelfs burn-out te herkennen en om het tij te keren. Want dat kan je altijd, op elk moment. Klik op deze link en bevestig je adres, het valt meteen in je bus! Veel leesplezier!

De 6 twijfels van de kersverse leidinggevende wetenschapper of ingenieur– Gastblog door Ineke Verweire

Als PhD in de wetenschap, ingenieur of economist word je vaak door je specialistische opleiding op universitair niveau direct gebombardeerd tot leidinggevende van een team. Daar sta je dan, tweede helft van de 20, vol enthousiasme, maar met een klein hart en totaal geen leidinggevende ervaring. Tijdens coachinggesprekken hoor ik de twijfels. Daarom wil ik vanuit mijn 20 jaar ervaring als leidinggevende de top 6 gehoorde twijfels voor je aanpakken. [Lees meer…]

MBTI in Leuven en Lezing kantoorpolitiek in Kortrijk

Er staan 2 nieuwe events op de planning:
Lezing “Politiek op het werk, de kunst van het informeel beïnvloeden” op 15 juni in Kortrijk
MBTI infosessie op 22 juni in Leuven

Hoe ik mijn bore-out aanpakte (gastblog door Liesbet Selleslags)

Liesbet Selleslags is een onafhankelijke vrouw met veel verschillende interesses. In haar werk staan automatisering & mensen centraal. Liesbet deelt in deze gastblog haar verhaal over haar bore-out. Je leest het goed, een bore-out [Lees meer…]

Ons team breidt uit!

We hebben weer heuglijk nieuws! Ons team breidt uit in Brussel en Sint-Genesius-Rode.
Maak kennis met Pascale, Joëlle en Laure.
Pascale Olemans is psycholoog, coach en trainer en versterkt ons team in Brussel.
Joëlle Fabri bekwaamde zich in coaching, transactionele analyse, systemiek, bemiddeling en het Process Communication Model en is gevestigd in Sint-Genesius-Rode.
Laure Van Aken is bedrijfspsychologe en ondersteunt ons team als wetenschappelijk medewerker.

De carrièrekeuzes van de academicus – Gastblog door Ineke Verweire

Hi, ik ben Ineke Verweire. Van opleiding ben ik scheikundige. Ik behaalde een PhD en een MBA en ben al mijn hele carrière omgeven door wetenschappers. Als loopbaancoach help ik hen dan ook graag bij de 2 fundamentele keuzes die zij moeten maken bij hun loopbaanstart. En ik deel via deze gastblog graag een paar fundamentele vragen. [Lees meer…]

Bekijk het programme groepssessies loopbaancoaching – CRAZY FRIDAYS

Heb jij geen recht op loopbaancheques maar wél nood aan coaching? Of werk je gewoon liever in groep? Extra zetje nodig? Schrijf dan in voor onze gloednieuwe CRAZY FRIDAYS! Een greep uit het menu:

Inschrijven doe je via deze link! 55 euro incl BTW per sessie (geleid door Els Deboutte).

 

Ben je Markant lid? Ontdek je voordeel!

Start je als Markant-lid aan loopbaanbegeleiding bij Make me Fly! of schrijf je je in voor één van onze 1- of meerdaagse opleidingen, dan krijg je gratis toegang tot de online opleiding in 2 delen ‘Time management voor gedreven mensen die zo graag leven dat ze vergeten te slapen’ of een kortingsbon van 10 euro op het boek GOESTING!

mz_sticker-webshop

Vraag van de week

Hoe bewijs je relevante ervaring?   [Klik hier]

BOEK – Goesting! Opnieuw plezier vinden in je werk én je leven

Goesting! Opnieuw plezier vinden in je werk én je leven

Kan je je leven lang met plezier en met volle ‘goesting’ professioneel actief blijven? Sta je vandaag nog met evenveel enthousiasme op als toen om te gaan werken?  Hoe blijf je je gezin en je job succesvol combineren?  En hoe doe je dat in een onvoorspelbare leef- en werkomgeving?

Goesting! is een praktischjobcrafting‘ en ‘lifecraftingwerkboek dat je helpt om opnieuw met plezier aan de werkdag te beginnen. Doorheen tal van getuigenissen, praktijkvoorbeelden en oefeningen leer je zelf je arbeids- en levensgeluk vorm te geven. Lees meer en bestel nu je exemplaar! 

 

Geniet Make me Fly! training met 50% subsidie via de KMO-Portefeuille

Elsewhere Consulting, het bedrijf achter Make me Fly!, is goedgekeurd als dienstverlener binnen de KMO-Portefeuille. Kom je in aanmerking voor de KMO-Portefeuille  dan kan je op tal van adviesvragen maar ook het VIP traject  en onze opleidingen  genieten van 40% subsidie. Contacteer me  voor meer info!

 

Make me Fly! helpt actieve professionals om terug te ontdekken wat hun hart sneller doet slaan, wat ze graag doen, waar ze ontzettend goed in zijn en hoe ze daar het meest mee kunnen in hun loopbaan en hun leven

Onze werkmethode is radicaal anders! We creëren een innovatief programma op jouw maat, geen standaardformule en zonder dat jij uren en uren huiswerk en vragenlijsten moet voorbereiden. We zetten al onze ervaring in om jou de best mogelijke doorstart te geven. 

Make me Fly! biedt loopbaanbegeleiding (VDAB cheques), in-company coaching, individuele heroriëntatie en workshops.

We bieden begeleiding in Berchem, Brussel, Dilbeek, Everberg, Hasselt, Heverlee, Hove, Ieper, Kasterlee, Kessel-Lo, Kortrijk, Kruishoutem, Leuven, Menen, Sinaai (Sint-Niklaas)Sint-Genesius-RodeSint-Truiden, Veltem-Beisem, WillebroekZottegem en online.

mindgate-proud-member