Nieuws

Time to reflect

Toen ik deze ochtend opstond werd ik begroet door een stralende zon. Een teken dat de zomer nu echt wel gaat beginnen. En bij zomer denk ik altijd spontaan aan vakantie. Hopelijk kan jij ook even de tijd nemen om volledig tot rust te komen om nadien met nieuwe goesting weer aan de slag te gaan. [Lees meer…]

Blog – Wat jou overkomt, definieert jou niet

Had jij wel eens een dikke tegenvaller? Een klap die je niet direct zag komen? Iets dat anderen overkomt maar jou niet?

Ik ontmoet dagelijks mensen voor wie het leven niet helemaal liep zoals ze hadden gepland. Zo zijn er onze klanten in outplacement. Zij dachten nog vele jaren voor het bedrijf te blijven werken. En zijn er de mensen die uit een burn-out klimmen. Of die ontslagen werden om wat voor redenen ook. Of die een half jaar uit waren met een hernia. Of een psychische aandoening doormaakten.  [Lees meer…]

Ons team breidt uit!

We hebben weer heuglijk nieuws! Ons team breidt uit in Everberg.

Maak kennis met Rebekka Schotte.

Gratis E-book “Bye Bye, Burn-out!”

We hebben iets nieuws en hélemaal gratis voor jou! Je kan het gloednieuwe e-boek “Bye bye, burn-out” nu gratis downloaden. Deze gids staat vol praktische tips & tricks om tijdig signalen van ‘teveel’, negatieve stress en zelfs burn-out te herkennen en om het tij te keren. Want dat kan je altijd, op elk moment. Klik op deze link en bevestig je adres, het valt meteen in je bus! Veel leesplezier!

Bekijk het programme groepssessies loopbaancoaching – CRAZY FRIDAYS

Heb jij geen recht op loopbaancheques maar wél nood aan coaching? Of werk je gewoon liever in groep? Extra zetje nodig? Schrijf dan in voor onze gloednieuwe CRAZY FRIDAYS! Een greep uit het menu:

Inschrijven doe je via deze link! 55 euro incl BTW per sessie (geleid door Els Deboutte).

 

Ben je Markant lid? Ontdek je voordeel!

Start je als Markant-lid aan loopbaanbegeleiding bij Make me Fly! of schrijf je je in voor één van onze 1- of meerdaagse opleidingen, dan krijg je gratis toegang tot de online opleiding in 2 delen ‘Time management voor gedreven mensen die zo graag leven dat ze vergeten te slapen’ of een kortingsbon van 10 euro op het boek GOESTING!

mz_sticker-webshop

Vraag van de week

Hoe bewijs je relevante ervaring?   [Klik hier]

BOEK – Goesting! Opnieuw plezier vinden in je werk én je leven

Goesting! Opnieuw plezier vinden in je werk én je leven

Kan je je leven lang met plezier en met volle ‘goesting’ professioneel actief blijven? Sta je vandaag nog met evenveel enthousiasme op als toen om te gaan werken?  Hoe blijf je je gezin en je job succesvol combineren?  En hoe doe je dat in een onvoorspelbare leef- en werkomgeving?

Goesting! is een praktischjobcrafting‘ en ‘lifecraftingwerkboek dat je helpt om opnieuw met plezier aan de werkdag te beginnen. Doorheen tal van getuigenissen, praktijkvoorbeelden en oefeningen leer je zelf je arbeids- en levensgeluk vorm te geven. Lees meer en bestel nu je exemplaar! 

 

Geniet Make me Fly! training met 50% subsidie via de KMO-Portefeuille

Elsewhere Consulting, het bedrijf achter Make me Fly!, is goedgekeurd als dienstverlener binnen de KMO-Portefeuille. Kom je in aanmerking voor de KMO-Portefeuille  dan kan je op tal van adviesvragen maar ook het VIP traject  en onze opleidingen  genieten van 40% subsidie. Contacteer me  voor meer info!

 

Make me Fly! helpt actieve professionals om terug te ontdekken wat hun hart sneller doet slaan, wat ze graag doen, waar ze ontzettend goed in zijn en hoe ze daar het meest mee kunnen in hun loopbaan en hun leven

Onze werkmethode is radicaal anders! We creëren een innovatief programma op jouw maat, geen standaardformule en zonder dat jij uren en uren huiswerk en vragenlijsten moet voorbereiden. We zetten al onze ervaring in om jou de best mogelijke doorstart te geven. 

Make me Fly! biedt loopbaanbegeleiding (VDAB cheques), in-company coaching, individuele heroriëntatie en workshops.

We bieden begeleiding in Berchem, Brussel, Dilbeek, Everberg, Hasselt, Heverlee, Hove, Ieper, Kasterlee, Kessel-Lo, Kortrijk, Kruishoutem, Leuven, Menen, Sinaai (Sint-Niklaas)Sint-Genesius-RodeSint-Truiden, Veltem-Beisem, WillebroekZottegem en online.

mindgate-proud-member